افتضاح ترین بازی این دهه از نظر شما

همه اینایی که گفتی جز بازیهایی هستن که من شدیدا باهاشون حال کردم
جااااااااااااااااااااااااان:eek::eek::eek::eek::eek: نکنه شوخی میکنی:-o اکثر این بازیایی که تو این لیست هست عناوین متوسط رو به پایینی هستن که ارزش یه بار تموم کردنو هم ندارن، بعضیاشون مثلAREA 51-Star Wars-Hell Force-Heavy gunner:Vietnam-SOF:PB
-Die hard-EEIII-SSII-NOLF2-RF2-Hitman3-Driverواقعا آشغالن و اصلا ارزش بازی کردن ندارن، اصلا شما اینا رو موقع خودشون بازی کردی؟

آخرین ویرایش:
prince of persia the forgotten sands جزو اونایی بود که من متاسفانه بازی کردم و افـــــــــــــــتضاح بود. مثلا چی میشد نمیدونستیم بین 2 و 3 چه اتفاقی افتاد.
+ Driver 3 :-&

Hitman3-
آشغالن و اصلا ارزش بازی کردن ندارن
واقعا به Hitman Contracts میگی آشغال ؟؟؟
bad choice of words
آشغال یه درجه هستش و ضعیف یه درجه دیگه.

Soldier of fortune: pay back
Area 51
Star Wars: Republic commando
Desert storm 2
Resident evil 3
Commandos 4
Raibow six: lock down
Project: snow blind
Pariah
Hell force
Die hard: Nakatomi Plaza
Devastation
Empire Earth 2&3
Serious sam 2
Boiling Point
No one Lives Forever 2
Prince of Persia(2008)
Wolfenstein(2009)
Red Faction 2
Hitman 3
Driver: Parallel Lines
Sniper: World War II
Heavy Gunner: Vietnam

اینا رو میگن آشغال واقعی:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&

دوست گرامی معلوم شما خیلی خیلی تازه کاری چون اولا resident evil3 سال 98 ساخته شده و مال دهه اخیر نیست دوما هم دومین رزیدنت ایول پر طرفدار:p:p:p:p:p:p:p:p:p

واقعا به Hitman Contracts میگی آشغال
همه اون موقعی که بازی منتشر شد و با قبلیها مقایسه کردن قبول دارن که Hitman3 افتضاحترین قسمت سری و در واقع لکه ننگی بر دامان سری بازی بود.......من هم خودم شخصا 3قسمت اولشو موقع انتشارشون بازی کردم ولی بر خلاف Hitman1,2 قسمت سوم تجربه تلخی برام بود به همین خاطر همیشه جزء بدها حسابش میکنم.............

معلوم شما خیلی خیلی تازه کاری چون اولا resident evil3 سال 98 ساخته شده و مال دهه اخیر نیست دوما هم دومین رزیدنت ایول پر طرفدار
اتفاقا برعکس، من یه بازیخور قدیمیم، بله حق با شماست اشتباه کردم رزیدنتو تو این لیست گذاشتم چون مربوط به سالهای قبل از 2000 میشه، شماره سوم رزیدنت اصلا به پای شماره دومش نمیرسه و به نظر من ضعیفترین قسمت سری بازی بود(خودم شخصا اون موقعا RE2 رو رو PS1 بازی کردم و به خوب بودنش هم واقفم ولی شماره سوم دیگه خیلی آبکی بود به طوری که یادمه اون موقع اولین بار که پاش نشستم(یاد PS1 بخیر.....) دو ساعت بازی کردم حالم بد شد زدم و درووردمش و کلا بیخیالش شدم، تنها نکته ای که باعث محبوبیتش میشد به نظر من حضور جیل والنتاین بود ولی خود بازیش اصلا جالب نبود.............

همه اون موقعی که بازی منتشر شد و با قبلیها مقایسه کردن قبول دارن که Hitman3 افتضاحترین قسمت سری و در واقع لکه ننگی بر دامان سری بازی بود.......من هم خودم شخصا 3قسمت اولشو موقع انتشارشون بازی کردم ولی بر خلاف Hitman1,2 قسمت سوم تجربه تلخی برام بود به همین خاطر همیشه جزء بدها حسابش میکنم.............
منم کاملا قبول دارم و واقعا خاطره بدی ازش دارم یه جور تکرار بی کیفیت تاکید میکنم بی کیفیت! از 2 قسمت قبل بود اما باید گفت که با انتشار قسمت بعدی یعنی blood money این لکه ننگ کم رنگ شد;)اما به هر حال لکه ننگه دیگه نمیشه کاریش کرد،پاک بشو نیست:d

prince of persia the forgotten sands جزو اونایی بود که من متاسفانه بازی کردم و افـــــــــــــــتضاح بود. مثلا چی میشد نمیدونستیم بین 2 و 3 چه اتفاقی افتاد.
به پیر به پیغمبر این ماله این دهه نیست... دهه یعنی ده سال که میشه از 2000 تا 2010... پیر شدیم سر این تاپیک...

اتفاقا برعکس، من یه بازیخور قدیمیم، بله حق با شماست اشتباه کردم رزیدنتو تو این لیست گذاشتم چون مربوط به سالهای قبل از 2000 میشه، شماره سوم رزیدنت اصلا به پای شماره دومش نمیرسه و به نظر من ضعیفترین قسمت سری بازی بود(خودم شخصا اون موقعا RE2 رو رو PS1 بازی کردم و به خوب بودنش هم واقفم ولی شماره سوم دیگه خیلی آبکی بود به طوری که یادمه اون موقع اولین بار که پاش نشستم(یاد PS1 بخیر.....) دو ساعت بازی کردم حالم بد شد زدم و درووردمش و کلا بیخیالش شدم، تنها نکته ای که باعث محبوبیتش میشد به نظر من حضور جیل والنتاین بود ولی خود بازیش اصلا جالب نبود.............
چه جالب!!!!!!!!!!!
اونوقت حتما رزیدنت ایول 5 از رزیدنت ایول 3 بهتر بوده؟
در ضمن شما شخصیت اصلی بازی رو جز بازی نمی دونی ؟؟؟؟
بعد از چه نظر بازی آبکی بود داستانش یا گیم پلیش که همون سری کلاسیک و مشابه شماره 2 بود؟

چه جالب!!!!!!!!!!!
اونوقت حتما رزیدنت ایول 5 از رزیدنت ایول 3 بهتر بوده؟
در ضمن شما شخصیت اصلی بازی رو جز بازی نمی دونی ؟؟؟؟
بعد از چه نظر بازی آبکی بود داستانش یا گیم پلیش که همون سری کلاسیک و مشابه شماره 2 بود؟

RE3 که از لحاظ داستان خیلی‌ ضعیف تر از RE5 بود! اما چون از سری کلاسیک هست محبوبیتش خیلی‌ بیشتره !

خوشبختانه زیاد تجربه بازی آشغال و افتضاح رو نداشتم :d
ولی آشغال ترین بازی که روی کنسول مبارکم پلی شده ... Left4Dead 2

اشغال‌ترین خدا وکیلی DMC ۴!!
کل داستان قبل عرضه بازی لو رفته بود!!
گیمپلی تکراری، کرکتر‌های اعصاب خورد کن، داستان ضعیف، خلاصه حالمو گرفت :-&

RE3 که از لحاظ داستان خیلی‌ ضعیف تر از RE5 بود! اما چون از سری کلاسیک هست محبوبیتش خیلی‌ بیشتره !
خوب این یعنی ارزش بازی کردن نداره و آشغال؟ در ضمن داستان re5 رو همین بازی شکل می گیره یعنی آلوده شدن جیل توسط نمیسیس.......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or