افتضاح ترین بازی این دهه از نظر شما

شما مفهوم نظر شخصی را میدونین؟؟؟؟ حالا میخواد شاخ هم باشه من خوشم نیومد از بازی
و خواستار نظر شما نشدم
عزیز من درسته نظر شخصیته ولی شما داری بازی رو که میلیونها طرفدار در سراسر دنیا داره و واقعا هم بازی لایقی هست رو به هایپ متهم میکنی. به نظر خودت درسته؟

من سعی میکردم بازی ای که میدونم مال نیست نخرم.
ولی تو بازی هایی که خریدم و خوشم نیومد فک کنم Frontlines بود حالم بد شد (البته اینم دوستم بم داد ، نخریدم) :دی

عزیز من درسته نظر شخصیته ولی شما داری بازی رو که میلیونها طرفدار در سراسر دنیا داره و واقعا هم بازی لایقی هست رو به هایپ متهم میکنی. به نظر خودت درسته؟
فکر کنم شما به دمکراسی اعتقاد نداری;)
بنده ی خدا دوست نداره خوب! چرا همه بهش گیر میدن؟! صلیقه ایشون فرق داره،چون جزء اقلیته دلیل نمیشه که نظرشو نگه
البته بنده وکیل ایشون نیستم چون کسی از ایشون حمایت نکرد به طرفداری از ایشون به پا خواستم :d

دومین بازی که خیلی بدم اومد و بازی پر طرفداری بود هیلو ریچ بود و باعث تعجب شد که این بازی چی داشت که این قدر طرفدار داشت واقعا جای تامل داره:d اولین بازی هم که طرفدار زیاد داشت و من بدم اومد فورتزا 3 بود

دومین بازی که خیلی بدم اومد و بازی پر طرفداری بود هیلو ریچ بود و باعث تعجب شد که این بازی چی داشت که این قدر طرفدار داشت واقعا جای تامل داره:d اولین بازی هم که طرفدار زیاد داشت و من بدم اومد فورتزا 3 بود
وحشتناک تایید میشه!!!:x

موضوع نظر شخصی نیست، من میتونم بیام بگم کیلزون 3 بدترین بازی تاریخه چون من ازش خوشم نیومد و چیزی توش ندیدم، اما نمی تونم بگم کیلزون 3 بازیه بدیه چون گرافیک افتضاحی داره!این دیگه اسمش نظرشخصی نیست و میشه یه تخریب با پنهان شدن پشت واژه ی نخ نما شده ی "نظر شخصی"
شما مفهوم نظر شخصی را میدونین؟؟؟؟ حالا میخواد شاخ هم باشه من خوشم نیومد از بازی
و خواستار نظر شما نشدم
ما انتظار ندارم شما از ریچ خوشت بیاد و حق مسلم شماست که از یه بازی متنفر باشید، اما اینکه بیایم بگیم هیلو "خطی" هستش مضحک جلوه می کنه و کلا ماهیت اون نظر شخصی رو هم می بره زیر سوال.

مثال: GT5 آشغاله چون تعداد ماشین هاش کمه!نظر شخصیمه، کسی حق نداره چیزی بگه!

• Like
Reactions: Frobary
به نظر من افتضاح ترین بازی ها:
Kane And Lynch 1,2
Crackdown 2
PES2011
بعدم یه سوال داشتم!!نمیدونم چرا بعضی دوستان نسبت به بازی Halo کم لطفی خاصی میکنن!!مگه مشکل این بازی چیه که باید جزو افتضاح ترین بازی ها شناخته بشه!!:-/:-//:)

• Like
Reactions: m0jtaba
بازی افتضاح (از این بازی هایی که امتیازهای 1و2 هم زیادشون هست) رو خدارو شکر هیچکدوم رو بیشتر از یک دهست که بازی نکردم و اگرم بازی کرده باشم اینقدر کم هستش که یادم نمیاد :d

اما یکی از بازی هایی که بیشترین تنفر رو دارم ازش Final Fantasy 12 هستش. با اینکه بازی از نظر تکنیکی خیلی خوب بود، اما فقط می تونم بگم که ازش متنفرم و 20 ساعتی که بازیش کردم هم هرساعتش به تنفرم ازش اضافه میشد. دلیلش هم ای بود که داستانش، مخصوصا شخصیت پردازی، نسبت به فاینال های قبلی اصلا قوی نبود، و گیم.پلی اش هم همینطور. و اگه هربازی دیگه ای بود و این کیفیت رو داشت، قطعا بیشتر از یک ساعت بازی نمی کردم.

البته بازی های دیگه مثل تکنفره ی Call of Duty: Modern Warfare و Battle Field Bad Company IIهم بودند، که اونها رو چون خیلی کم بازی کردم (مرحله ی اول رو تا وسط ها رفتم) ، وقت نکردم که ازشون متنفر بشم.

Soldier of fortune: pay back
Area 51
Star Wars: Republic commando
Desert storm 2
Resident evil 3
Commandos 4
Raibow six: lock down
Project: snow blind
Pariah
Hell force
Die hard: Nakatomi Plaza
Devastation
Empire Earth 2&3
Serious sam 2
Boiling Point
No one Lives Forever 2
Prince of Persia(2008)
Wolfenstein(2009)
Red Faction 2
Hitman 3
Driver: Parallel Lines
Sniper: World War II
Heavy Gunner: Vietnam

اینا رو میگن آشغال واقعی:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&

بعضی از بازیها به قدری افتضاح ساخته می شن که حتی با ساختن و اضافه کردن بهترین mod ها هم نمی شه درستشون کرد. این جور بازی ها کلاً از ریشه مشکل دارن.

Soldier of fortune: pay back
Area 51
Star Wars: Republic commando
Desert storm 2
Resident evil 3
Commandos 4
Raibow six: lock down
Project: snow blind
Pariah
Hell force
Die hard: Nakatomi Plaza
Devastation