افتضاح ترین بازی این دهه از نظر شما

به نظر من بازی های این نسل کلا نسبت به نسل قبل و قبل ترش همگی یکسری شوتر مزخرف یا ایده های تلفیقی چرند بودن ولی از تو همین آشغالا آشغال ترینشون dead rising 2 بود البته می دونم آشغال تر از اینم بوده ولی من بازی نکردم

Dead rising1 & 2 با اون سیستم ماموریت هاش فوق العاده اعصاب خورد کن و بی سر و ته
Resident Evil 5 البته به استثنای اون دی ال سی Lost in nightmares که واسش اومد و حال و هوای اویل های قدیم رو داشت
Medal of honor
Alien Vs Predator:-&:-&:-&

قبول دارم نظر هر کسی محترمه ولی دیگه بی انصافی نکنید!
بعضی دوستان اسم چند تا بازی رو تو این صفحات گفتن که واقعا آدم میمونه چی بگه؟!!!
مثل pes 10، COD black Ops و ...

از نظر من این نسل بدترین و بی کیفیت ترین بازیها رو داشته. اولین بازی بی کیفیتی که خیلی ازش بدم اومد Halo 3 بود. واقعاً اون همه تبلیغ و اون همه هیاهو برای چی بود؟

کلا این تاپیک بازی سنتر رو باید طلا گرفت! دوستان معنی دهه رو میدونن؟ یعنی 10 سال. از سال 2000 تا 2010! اینجا شده هرکی دو ساعت بازی میکنه میاد میگه آره چه چیز آشغالی بود فلان بیثار!

یه گیم H&S بود رو PS2 خیلی وقت پیش خریدم ، BoxShot ـش که خوب بود ولی امان از خودِ بازی !! یعنی آشغال ترین گیم دهه واسه من از زمان گیمر شدنم بود !!

پ.ن: بازی تو سال 2000 و اندی ( جلوتر از زمان حال ) رخ میداد ... در یک کلام : افتضاح !

Reach
چیز خاصی نداشت که اینقد هایپ میکردن

Reach افتضاح ترین بازی دهه واسه تو بود ؟ جدی علی ؟!

Reach افتضاح ترین بازی دهه واسه تو بود ؟ جدی علی ؟!
تو بازیهایی که انجام دادم تو رده آخرم حسابش نمیکنم
یک بازی تکراری که اسم خطی میشه روش گذاشت
هیچ هیجانی نداشت
فقط یک سری هایپ بیخودی کردن

بی انصافی نکن ! چی Reach بد بود که این طور می گی؟ اصلا هم خطی نبود. هر مرحله اش یک چیز جدید داشت. تازه Skull ها رو هم اگر استفاده کنی خیلی هیجان بازی بهتر میشه! بی انصافی نکن! :دی

یک بازی تکراری که اسم خطی میشه روش گذاشت
:)) :دی

پ . ن : زبان ـه قاصر و اینا!
پ . ن 2 : با توجه به خطی بودن ریچ بنده لقب خط خطی رو تقدیم COD ها می کنم!:دی
پ . ن 3 : حالا یه کلمه ای رو یه جا شنیدین لازم نیست وقتی کاربردش رو نمی دونید استفاده کنید!خطی:دی

پ . ن : زبان ـه قاصر و اینا!
پ . ن 2 : با توجه به خطی بودن ریچ بنده لقب خط خطی رو تقدیم COD ها می کنم!:biggrin1:
پ . ن 3 : حالا یه کلمه ای رو یه جا شنیدین لازم نیست وقتی کاربردش رو نمی دونید استفاده کنید!خطی:biggrin1:
نظر شخصی بود فک نمیکنم لازم باشه به شما توضیح بدم

Reach
چیز خاصی نداشت که اینقد هایپ میکردن
دومین بازی پرفروش XBOX بعد از HALO3 و میانگین نمره 91 شدن مضخرف ترین بازی این 10 سال یعنی پویا و خپل از این بهترن..؟

از نظر من این نسل بدترین و بی کیفیت ترین بازیها رو داشته. اولین بازی بی کیفیتی که خیلی ازش بدم اومد Halo 3 بود. واقعاً اون همه تبلیغ و اون همه هیاهو برای چی بود؟
موقعی که XBOX ده میلیون دستگاه فروخته بود HALO 3 یازده میلیون فروش رفته بود:d

دومین بازی پرفروش XBOX بعد از HALO3 و میانگین نمره 91 شدن مضخرف ترین بازی این 10 سال یعنی پویا و خپل از این بهترن..؟
موقعی که XBOX ده میلیون دستگاه فروخته بود HALO 3 یازده میلیون فروش رفته بود:d
شما مفهوم نظر شخصی را میدونین؟؟؟؟ حالا میخواد شاخ هم باشه من خوشم نیومد از بازی
و خواستار نظر شما نشدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or