افتتاح کامل سایت و انجمن بازیرایانه

اگر پیشنهاد و انتقادی دارید توی سایت بازیرایانه مطرح کنید تا زود تر هم جواب بگیرید

اولا من از اون جا بن هستم و دوما این که اگه به نفع شون نباشه جواب نمیدن!!!

نه من مطمئن نیستم چون سایتتون هر چی پیش میره به حاشیه کشیده میشه !!!مثلا اون پاتوق چیه که گذاشتین سایته تفریحی که نیست سایت بازی هست!!!
اگر پیشنهاد و انتقادی دارید توی سایت بازیرایانه مطرح کنید تا زود تر هم جواب بگیرید
البته کاربر Versus نمیتونه توی سایت فعلا پست بده چون بنا به دلایلی که خودش بهتر میدونه بن شده! اما در کل حق با محمد هستش و اگر کسی انتقادی داره به سایت اصلی مراجعه کنه.
در مورد حرف شما هم باید بگم که بازیرایانه از همون اول سیاستش این بوده که در بخش پاتوق هر چیزی خارج از بحث تخصصی فروم مطرح بشه که البته این موراد نباید باعث ایجاد دردسر برای فروم بشه! بحث های تخصصی فروم هم بسیار عالی داره پیش میره و انشالله در آینده ای بسیار نزدیک با راه اندازی اشتراک GOLD اوضاع بهتر هم خواهد شد.

اولا من از اون جا بن هستم و دوما این که اگه به نفع شون نباشه جواب نمیدن!!!
من یه چیز برام این وسط خیلی جالبه!:دی شما که تو سایت نیستید و به قول خودتون دلتون از سایت پره دیگه چرا میاید پیشنهاد میدیدو انتقاد میکنید؟!:دی

من یه چیز برام این وسط خیلی جالبه!:biggrin1: شما که تو سایت نیستید و به قول خودتون دلتون از سایت پره دیگه چرا میاید پیشنهاد میدیدو انتقاد میکنید؟!:biggrin1:

انتقاد میکنم که پیشرفت کنه....

والا از همچین مجله ای همچین سایتی بعیده...ایرو نمیتونم دروغ بگم مجلتون خیلی عالیه و سایتش...

تو فروم بازی رایانه خبری از اخطار و .. نیست . به یه نفر بگی بالای چشمت ابروئه . بن میشی . من خودم با 2تا اکانت از اونجا بن شدم . احتمالا مدیرهاش ناشی هستن !

تو فروم بازی رایانه خبری از اخطار و .. نیست . به یه نفر بگی بالای چشمت ابروئه . بن میشی . من خودم با 2تا اکانت از اونجا بن شدم . احتمالا مدیرهاش ناشی هستن !
حرف جالبی بودش! البته شما اول بگید که اونجا چیکار کردید که بن شدید. در هر صورت مطمئنا مدیران بازیرایانه هم کسی رو بدون دلیل بن نمیکنن.

حرف جالبی بودش! البته شما اول بگید که اونجا چیکار کردید که بن شدید. در هر صورت مطمئنا مدیران بازیرایانه هم کسی رو بدون دلیل بن نمیکنن.

من از مجله انتقاد کرده بودم که بن شدم ! این کجاش جرمه !؟

دوست عزیز این ها همشون همین طورن!!!
ولی خوداییش مجلش انتقاد نداره!!!یعنی حرفی توش نیست...
خدایش اصلا من وقتم رو حروم نمیکنم بخونمش- این همه نقد بازی- این همه سایت- مثلا بیام ریویو edge رو ول کنم بیام- بازی رایانه یا بازی نما بخونم:biggrin1:
خودم بازی کنم بیشتر لذت میبرم تا بشینم چشمام رو با ورق گلاسه و اون چاپ نازنینشون(لامصبا ترکوندن با این چاپشون کور میکنه)

تنها چیز قشنگ بازی رایانه -تم صفحه و طرح های گرافیکیش هست!!!
البته اگه برای اونایی که سورس ها رو ندارند -خدایش چیز خوبیه- اطلاعاتشون رو با اینا اپ میکنند
هر چند دیر بدیر- ولی در کل مثبته بیشتر تا منفی

ولی انجمنش خدایش خوبه- مدیراش هم باهات فوق العاده خودونی هستند-همیشه هم بین بچه ها پست میدن
یکیش همین نیمای خودمون

خدایش اصلا من وقتم رو حروم نمیکنم بخونمش- این همه نقد بازی- این همه سایت- مثلا بیام ریویو edge رو ول کنم بیام- بازی رایانه یا بازی نما بخونم:biggrin1:
خودم بازی کنم بیشتر لذت میبرم تا بشینم چشمام رو با ورق گلاسه و اون چاپ نازنینشون(لامصبا ترکوندن با این چاپشون کور میکنه)

تنها چیز قشنگ بازی رایانه -تم صفحه و طرح های گرافیکیش هست!!!
البته اگه برای اونایی که سورس ها رو ندارند -خدایش چیز خوبیه- اطلاعاتشون رو با اینا اپ میکنند
هر چند دیر بدیر- ولی در کل مثبته بیشتر تا منفی
شما اول سعی کن ببینی کجا داری پست میدی بعد بیا انتقاد های سازنده ات رو لیست کن. البته از کسی که این همه ادعای فروم گردی(البته انتظاری ندارم کسی که دو تا فروم فارسی رو دیده باشه این چیز ها رو درک کنه) داره و هنوز نمیدونه چه پستی رو کجا بزنه، انتقاد درست حسابی هم ببینم.

بچه ها این درست نیست که از فرومی که تازه در ابتدای راه هست این طوری انتقاد بشه ! من خودم یادم میاد وقتی تو BC عضو شدم خیلی فروم محدودی بود یعنی تازه چند ماه بود راه افتاده بود و من خودمم انتظار چنین پیشرفتی از BC نداشتم .
الان هم فروم ما (بازیرایانه ) در حال پیشرفت هست تازه چند ماه هست شروع به کار کرده و به تدریج و Step By Step در حال شکوفایی هست ( جمله ادبی شد :d )
الان دوستان خوبی در فروم داریم که دارن هم پای بچه های مدیر زحمت میکشن و مقاله و خبر میزارن !
بخش ارتیکل یا مقاله در فروم را اندازی شده تا اطلاعات بیشتری از تاریخچه ی Devloper ها و پابلیشر ها و سازنده ها در اختیار کاربرامون قرار بدیم . در اینده با راه اندازی اشتراک GOLD امکانات فوق العاده ای به کاربران این رده داده خواهد شد که مطمئننا در نوع خود جالب و کم نظیر خواهد بود .
الان بازیهای Arcade و قابلیت Chat نیز به فروم اضافه شده تا باعث رفاه بیشتر کاربرامون بشه .
البته همونطور که گفتم ما نمیخوایم راه چند ساله رو در یه شب بریم برای همین برای تمام ارزش های افزوده ای که در فروم قرار میگیره قبلش از طرف مدیران برنامه ریزی و هم فکری شده .
فعلا به خاطر اینکه همه نظم در فروم حکم فرما باشه هم اینکه پست هایی که در فروم زده میشه بعدا جو بدی برای فروم پیش نیاره لازم هست برخورد جدی تری با خاطیان انجام بشه ! هر چند ما سعیمون اینه که نهایت احترام رو به کاربران عزیزمون بزاریم و کمتر برخورد هایی مثل محرومیت ( بن ) براشون در نظر بگیریم .

===========

در مورد نظر رضای عزیز من معتقدم هر فردی مختار هست مجله ، فروم ، بلاگ و ... مورد علاقه ی خودش رو انتخاب کنه و از اون استفاده کنه ! ما هیچ وقت کسی رو مجبور به خواندن مجله نمیکنیم ، البته مجله اینقدر هوادار داره که همیشه اعضای تحریریه و مسئولین رو مورد عنایت قرار میدهند و ما هم از لطفشون سپاسگذاریم مثل همین دوست خوبمون Versus .
در مورد مجله هم من به رضا اطمینان میدم همه ی عناصر مجله از سردبیر اقای عبداللهی ها گرفته تا تمام اعضای تحریریه دارن زحمت میکشن که رضایت خوانندگانشون رو جلب کنند و تا اینجا با وجود مشکلاتی که بوده و من هم کتمان نمیکنم موفق بودند ولی باید برای رفع اشکال در مجله و برابری اون با مجلات خارجی باز هم به دوستانمون در مجله وقت داد . مطمئننا همین مجله Edge یا GI هم از اول با این قدرت کارشون رو شروع نکردند و مشکلاتی داشتندتا به اینجا رسیدن و الان خودشون یه رفرنس در دنیای گیم هستند .
من از رضا میخوام اگه انتقادی هست به صورت درستش در خود فروم بازیرایانه مطرح کنه مطمئننا جواب درستی خواهد گرفت .
ببخشید که سرتون رو درد اوردم :d

من از مجله انتقاد کرده بودم که بن شدم ! این کجاش جرمه !؟
متاسفانه مشکل ما اینجا هست که همیشه فکر میکنیم انتقاد ما حتما باید عملی بشه ولی اینطور نیست! شما و هر دوست دیگه ای لطف میکنه و انتقاداتش رو چه در مورد مجله و چه در مورد سایت مطرح میکنه و هر انتقاد یک نوع دیدگاه جدید میتونه باشه که باید مورد بررسی قرار بگیره و در صورت تایید شدن حتما عملی میشه ولی اینکه یه نفر روی انتقاداتش هی پافشاری کنه خیلی لجبازانه و آزار دهنده میشه.
خود بنده و خیلی از مدیران دیگه توی فروم بازیرایانه در کنار تمام اعضا مثل دوست هستیم و این رو جدی میگم که ما تا جایی که میتونیم تصمیم داریم که کاربری رو بن نکنیم و همه چیز رو با یک اخطار تمام کنیم ولی بعضی وقتا واقعا خود کاربران با کم لطفی که میکنن چاره ای برای ما نمیذارن.
کاربر Versus حرف من رو تایید میکنید یا باز هم میخواید پافشاری کنید که بن شدن شما در سایت بازیرایانه که توسط خود بنده صورت گرفت اشتباه بوده؟

کاربر Versus حرف من رو تایید میکنید یا باز هم میخواید پافشاری کنید که بن شدن شما در سایت بازیرایانه که توسط خود بنده صورت گرفت اشتباه بوده؟

ببین مهدی جان.من دفعه ی اولی رو که بن شدم حق بود مجازاتشم رو کشیدم.ولی دفعه ی دوم که شما گفتید از ..... این رو قبول ندارم.اخه کجای اونی که من نوشتم شبیه اونی هست که تو این جا ماکان جان نوشته هست.

بعد در مورد این که شما خیلی راحت بن میکنید باید بگم که کار درستی میکنید الان من دو بار پشت سر هم بن شدم حساب کار دستم اومد و دیگه ..... نمیکنم!

ما هم از لطفشون سپاسگذاریم مثل همین دوست خوبمون Versus .

نظر لطف شما هست .بدون شک مجله ی شما بزرگترین مجله ایران هست نیازی به این طرفدار های ... ندارید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or