رنگ رخسار خبر دهد از سر دروناولا من از اون جا بن هستم و دوما این که اگه به نفع شون نباشه جواب نمیدن!!!
نه من مطمئن نیستم چون سایتتون هر چی پیش میره به حاشیه کشیده میشه !!!مثلا اون پاتوق چیه که گذاشتین سایته تفریحی که نیست سایت بازی هست!!!
البته کاربر Versus نمیتونه توی سایت فعلا پست بده چون بنا به دلایلی که خودش بهتر میدونه بن شده! اما در کل حق با محمد هستش و اگر کسی انتقادی داره به سایت اصلی مراجعه کنه.اگر پیشنهاد و انتقادی دارید توی سایت بازیرایانه مطرح کنید تا زود تر هم جواب بگیرید
حرف جالبی بودش! البته شما اول بگید که اونجا چیکار کردید که بن شدید. در هر صورت مطمئنا مدیران بازیرایانه هم کسی رو بدون دلیل بن نمیکنن.تو فروم بازی رایانه خبری از اخطار و .. نیست . به یه نفر بگی بالای چشمت ابروئه . بن میشی . من خودم با 2تا اکانت از اونجا بن شدم . احتمالا مدیرهاش ناشی هستن !
خدایش اصلا من وقتم رو حروم نمیکنم بخونمش- این همه نقد بازی- این همه سایت- مثلا بیام ریویو edge رو ول کنم بیام- بازی رایانه یا بازی نما بخونم:biggrin1:دوست عزیز این ها همشون همین طورن!!!
ولی خوداییش مجلش انتقاد نداره!!!یعنی حرفی توش نیست...
شما اول سعی کن ببینی کجا داری پست میدی بعد بیا انتقاد های سازنده ات رو لیست کن. البته از کسی که این همه ادعای فروم گردی(البته انتظاری ندارم کسی که دو تا فروم فارسی رو دیده باشه این چیز ها رو درک کنه) داره و هنوز نمیدونه چه پستی رو کجا بزنه، انتقاد درست حسابی هم ببینم.خدایش اصلا من وقتم رو حروم نمیکنم بخونمش- این همه نقد بازی- این همه سایت- مثلا بیام ریویو edge رو ول کنم بیام- بازی رایانه یا بازی نما بخونم:biggrin1:
خودم بازی کنم بیشتر لذت میبرم تا بشینم چشمام رو با ورق گلاسه و اون چاپ نازنینشون(لامصبا ترکوندن با این چاپشون کور میکنه)
تنها چیز قشنگ بازی رایانه -تم صفحه و طرح های گرافیکیش هست!!!
البته اگه برای اونایی که سورس ها رو ندارند -خدایش چیز خوبیه- اطلاعاتشون رو با اینا اپ میکنند
هر چند دیر بدیر- ولی در کل مثبته بیشتر تا منفی
متاسفانه مشکل ما اینجا هست که همیشه فکر میکنیم انتقاد ما حتما باید عملی بشه ولی اینطور نیست! شما و هر دوست دیگه ای لطف میکنه و انتقاداتش رو چه در مورد مجله و چه در مورد سایت مطرح میکنه و هر انتقاد یک نوع دیدگاه جدید میتونه باشه که باید مورد بررسی قرار بگیره و در صورت تایید شدن حتما عملی میشه ولی اینکه یه نفر روی انتقاداتش هی پافشاری کنه خیلی لجبازانه و آزار دهنده میشه.من از مجله انتقاد کرده بودم که بن شدم ! این کجاش جرمه !؟
کاربر Versus حرف من رو تایید میکنید یا باز هم میخواید پافشاری کنید که بن شدن شما در سایت بازیرایانه که توسط خود بنده صورت گرفت اشتباه بوده؟
ما هم از لطفشون سپاسگذاریم مثل همین دوست خوبمون Versus .