اعلام نامزدهای VGA 2012

Saeed Gamer

کاربر سایت
31124273832027261825.jpg

لیستی از نامزدهای مراسم Video Game Awards سال 2012 توسط Spike TV منتشر شد.
نامزدهای بازی سال عبارتند از: Assassin’s Creed 3، Journey، Mass Effect 3، The Walking Dead: The Game و Dishonored.
سایت رسمی شامل لیست کاملی از دسته ها و نامزدها میباشد که شما میتوانید از طریق این آدرس رای دهید.
مراسم VGA در 7 دسامبر برگزار خواهد شد.

لیست کامل نامزدها:

بهترین بازی سال
Assassin's Creed III
Dishonored
Journey
Mass Effect 3
The Walking Dead: The Game

بهترین استودیو
343 Industries
Arkane Studios
Gearbox Software
Telltale Games

بهترین بازی XBOX 360
Assassin's Creed III
Borderlands 2
Dishonored
Halo 4

بهترین بازی PS3
Assassin's Creed III
Borderlands 2
Dishonored
Journey

بهترین بازی Wii/Wii-U
New Super Mario Bros. U
The Last Story
Xenoblade Chronicles
ZombiU

بهترین بازی PC
Diablo III
Guild Wars 2
Torchlight II
XCOM: Enemy Unknown

بهترین شوتر
Borderlands 2
Call of Duty: Black Ops II
Halo 4
Max Payne 3

بهترین بازی Action-adventure
Assassin's Creed III
Darksiders II
Dishonored
Sleeping Dogs

بهترین RPG
Diablo III
Mass Effect 3
Torchlight II
Xenoblade Chronicles

بهترین بازی مولتی پلیر
Borderlands 2
Guild Wars 2
Halo 4

بهترین بازی ورزشی تک نفره
Hot Shots Golf World Invitational
SSX
Tiger Woods PGA Tour 13
WWE '13

بهترین بازی ورزشی تیمی
FIFA Soccer 13
Madden NFL 13
NBA 2K13
NHL 13

بهترین بازی رانندگی
Dirt: Showdown
F1 2012
Forza Horizon
Need For Speed Most Wanted

بهترین آهنگ
“Castle of Glass” by Linkin Park: Medal of Honor Warfighter
“Cities” by Beck: Sound Shapes
“I Was Born for This“ by Austin Wintory: Journey
“Tears” by Health: Max Payne 3

Best Original Score
Halo 4
Journey
Max Payne 3

بهترین گرافیک
Assassin's Creed III
Dishonored
Halo 4
Journey

بهترین بازی مستقل
Dust: An Elysian Tail
Fez
Journey
Mark of the Ninja

بهترین بازی مبارزه ای
Dead or Alive 5
Persona 4 Arena
Street Fighter x Tekken
Tekken Tag Tournament 2

بهترین بازی دستی/بازی موبایل
Gravity Rush
LittleBigPlanet PS Vita
New Super Mario Bros. 2
Sound Shapes

بهترین اجرای گویندگی نقش زن
Emma Stone as Amanda Cartwright
Jen Taylor as Cortana
Jennifer Hale as Commander Shepard
Melissa Hutchison as Clementine

بهترین اجرای گویندگی نقش مرد
Dameon Clarke as Handsome Jack
Dave Fennoy as Lee Everret
James McCaffrey as Max Payne
Nolan North as Captain Martin Walker

Best Adapted Video Game
Disney Epic Mickey 2: The Power of Two
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
Transformers: Fall of Cybertron

بهترین DLC
Dawnguard – The Elder Scrolls V: Skyrim
Leviathan – Mass Effect 3
Mechromancer Pack – Borderlands 2
Perpetual Testing Initiative – Portal 2

بهترین بازی دانلودی
Fez
Journey
Sound Shapes

بهترین بازی اجتماعی
Draw Something
Marvel: Avengers Alliance
SimCity Social
You Don't Know Jack

Most Anticipated Game
BioShock Infinite
Grand Theft Auto V
South Park: The Stick of Truth
The Last of Us
Tomb Raider

بهترین کارکتر سال
Connor : Assassin's Creed III
Commander Shepard : Mass Effect 3
Clap Trap : Borderlands 2
Master Chief : Halo 4
Raul Menendez : Call of Duty: Black Ops II
SOURCE

آپدیت:
آقای Samuel L. Jackson برای میزبانی و مجری گری دهمین دوره مراسم VGA به Spike TV برخواهند گشت. ستاره تحسین شده سینما، صحنه نمایش و بازی های ویدئویی، که اخیرا در فیلم بلاک باستر "The Avengers"، ایفای نقش کرده است، تا کنون 3 بار مجری گری مراسم VGA را در سال های 2005 و 2006 و 2007 عهده دار بوده است.
12352295190143811204.jpg
جکسون در این باره میگوید: "من از اینکه یک بار دیگر مسئولیت اداره بزرگترین شب گیمینگ را بر عهده دارم، بسیار هیجان زده هستم. و به همه گیمران توصیه میکنم تاریخ برگزاری مراسم را یادداشت کنند تا هیچ برنامه ای برای آن شب در نظر نگیرند، مسلما شما نمیخواهید تنها شخص در میان دوستان خود باشید که این مراسم را از دست داده است."

SOURCE

آخرین ویرایش:
عجب ! حالا باز Patrick بهش میخوره یه چیزایی از گیمینگ بدونه ولی ساموئل خیلی بعیده که توی اینجور فازا باشه :دی

ولی این چهارمین مراسم VGA ایه که ساموئل مجریشه یعنی بیشترین تجربه رو در این زمینه داره پس نگران نباشین مطمئنا عالی از پسش برمیاد.

خوب من میگم اگه تعداد نقدا مساوی هم میشد تضمینی نداره حتما امتیازا هم مساوی بشه در اون صورت ( که الان واقعم ناراحتم که این بحثو ادامه میدم ) . پس لابد جایزه های بتل 3 رو مثلا به PC دادن دیگه و زیرش نوشتن این جوایز به PC تعلق میگیرد چون تعداد نقدهایش زیاد است ؟؟ من حرفی رو قبول میکنم که مثال نقض نداشته باشد . حرف تو پر از مثال نقضه و درست نیست .

پ.ن : فرخ به پیر به پیغمبر این بحث تعداد نقد واسه گوتی واقعا لول هست . باید تو هر بخش به اونی جایزه بدن که نقداش بیشتره . ینی اون ده بیست سایت معتبری که تو VGA هستن اونقدر ... هستن که فقط تونستن یه نسخه رو بازی کنن و به اون جایزه میدن ؟؟

چرا بحث را میپیچونی دارم میگم وقتی یه بازی مولتی روی 360 بهرین بازی میشه و روی ps3 نمیشه و اخر سال همون بازی بهرین بازی میشه خب این یعنی چی ؟!
وقتی یه بازی تعدادش نقدش روی پلتفورم دیگه بیشتره این یعنی سایتها دارند به اون نسخه بها میدند . الان میخواین چی را ثابت کنید ؟ بازهای انحصاری سونی از مولتی بهترند ؟ و بازیهای مولتی از بازهای انحصاری 360 بهترند ؟ و اخر سال به صورت خود جوش بازهای مولتی بهترین بازی سال میشوند ! الان این رویداد با کدوم حرف تو مطابقت داره ؟
الان دیقیقا من منتظر این هستم که بگی بازیه مولتی روی هر دو پلتفروم فرقی نداره تا خودت اثبات کنی که انتخاب های vga رو بهترین های هر پلتفورم چرتی بیش نیست !

آخرین ویرایش:
چرا بحث را میپیچونی دارم میگم وقتی یه بازی مولتی روی 360 بهرین بازی میشه و روی ps3 نمیشه و اخر سال همون بازی بهرین بازی میشه خب این یعنی چی ؟!
وقتی یه بازی تعدادش نقدش روی پلتفورم دیگه بیشتره این یعنی سایتها دارند به اون نسخه بها میدند . الان میخواین چی را ثابت کنید ؟ بازهای انحصاری سونی از مولتی بهترند ؟ و بازیهای مولتی از بازهای انحصاری 360 بهترند ؟ و اخر سال به صورت خود جوش بازهای مولتی بهترین بازی سال میشوند ! الان این رویداد با کدوم حرف تو مطابقت داره ؟

تو رو خدا این بحث نقد بیشتر رو ول کن اصلا خیلی بی ربطه ینی چی 360 رو بیشتر نقد پس جایزه رو به اون میدن ؟ خدااااااااا!!!

منظور از اینکه رو 360 بهترن بعضی مشکلات کوچیکی هست که رو PS3 دارن . خوب بازیهای مولتی به خاطر یخورده واضح تر بودن رو 360 اونم نه همیشه و تعداد نقد بیشتر باعث نمیشه متعلق به 360 باشه (لول) . مثلا وقتی یه بازی بهترین میشه خود بازی و محتواش خیلی عالیه چه رو 360 چه رو PS3 و چه رو PC . ولی به خاطر بعضی مشکلات کوچیک که بازیهای پر محتوا رو PS3 دارن (که تقصیر سازندست و سازنده ها بعضی هاشون اعتراف میکنن بعضیاشون نمیکنن) و عناوین انحصاری PS3 اون مشکلات رو ندارن ، تو بخش PS3 اکثرا انحصاریا انتخاب میشن . در این بین بعضی وقتا که از اول هم قبول کردم اینو واقعا پارادوکس هست یکی دو مورد ولی همیشه نه .

پ.ن : وقتی یه بازی بهترین میشه خود بازی بهترین میشه ولی وقتی که تو بخش PS3 بهترین نمیشه چون مشکل داره و انحصاری اون مشکل رو نداره . مثلا بازی X انحصاری ps3 هست و خیلی بازیه عالی و با کیفیت و لایق جایزه گرفتنه ، ولی یه بازی Y هست که کلا خوراک جایزه گرفتنه و بهتر از بازی X هست و واقعا پر محتوا و گیمپلی غنی و ... و تمام شرایط جایزه گرفتن رو داره ولی روی PS3 یه سری مشکلات داره واسه همین میان حداقل روی PS3 اون انحصاری که خیلی هم عالی و باکیفیت بود و اصلا مشکلی هم روی PS3 نداشت رو انتخاب میکنن .

آخرین ویرایش:
دارم میگم چون اون بازها که میانگینش میبینی روی ps3 بیشتره چون تعداد نقدش کمتره . یعنی همون سایتهای اضافه که به نسخه 360 کمتر دادند اگه به نسخه ps3 هم امتیاز میدادن میانگنش میومد پایین . ok فهمیدی ؟ یا بازم بگم .

دیگه داره بی منطقی به اوج خودش میرسه از طرفی هم قبول نداری بازیهای مولتی روی 360 بهتره از طرفی میگی بازی های انحصاری ps3 از مولتی ها بهتره ! پس چطوره که اخر سال همون بازی مولتی بهترین میشه ؟

سخنان آغازین ساموئل جکسون ...

There's this passage I got memorized. Ezekiel 25:17. The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee

یه چند وقتی بود تو سایت بحث بین فن های 2 کنسول برای مقایسه این کنسولا کم شده بود.
به خدا آدم باید از بازی کردن لذت ببره نه از بازی با 360 یا Ps3 ؟
هردو کنسول های بسیار خوبی هستند و یکی از یکی بهترن

دارم میگم چون اون بازها که میانگینش میبینی روی ps3 بیشتره چون تعداد نقدش کمتره . یعنی همون سایتهای اضافه که به نسخه 360 کمتر دادند اگه به نسخه ps3 هم امتیاز میدادن میانگنش میومد پایین . ok فهمیدی ؟ یا بازم بگم .

دیگه داره بی منطقی به اوج خودش میرسه از طرفی هم قبول نداری بازیهای مولتی روی 360 بهتره از طرفی میگی بازی های انحصاری ps3 از مولتی ها بهتره ! پس چطوره که اخر سال همون بازی مولتی بهترین میشه ؟

به بخش اول پستت دیگه کاری ندارم چون معذرت میخام ولی اصلا ربطی نداره به جایزه هیچ جوره .

بخش دوم هم من هرچی بگم باز قبول نخواهی کرد . اگه دقت کنی تو پ.ن گفتم انحصاری بهتر نیست فقط مشکل فنی نداره . ولی بعضی سال ها واقعا بهتر بوده که همه جوایز رو هم درو کرده مثلا تو این نسل U2 و MGS4 و ....

منظورت از مشکلاته فنی چیه ؟ مثلا بازهای انحصاری 360 همگی مشکلات فنی دارند ؟ مثلا هیلو 3 و گیرز 2 و 3 و FORZA ها همش مشکلات فنی داشتند و بهترین نشدند ولیزبازهای انحصاری PS3 همش بدون عیبن دیگه ؟ !

بابا چرا هر چی که تو ذهنت هست به حرفای من ربط میدی ؟ من بخش ps3 رو میگم . تو میگی چرا یه بازی که بهترین میشه رو ps3 بهترین نمیشه منم گفتم چون تو ps3 مشکل فنی داره بیشتر وقتا واسه همون یه انحصاری که مشکل نداره و کیفیتش هم در حد جایزه گرفتن هست رو انتخاب میکنن . ولی تو بخش 360 چندان مشکلی نداره و به راحتی بهترین میشه و انحصاریا سرشون بی کلاه میمونه . اگه سازنده ها یخورده لیاقت داشتن تو بخش ps3 هم جوایز به مولتی ها میرسید به جز سالهایی که آنچارتد2 و متال 4 و LBP و ... آومدن .

پس خدا را شکر قبول داری که بازیه ملوتی روی 360 کیفیت بهتری دارند دیگه ؟!!

تو بعضی مواقع اینجوریه ولی اون باعث نمیشه بگیم وقتی گوتی رو مثلا یه بازی گرفت متعلق به 360 هست چون رو 360 بهتر بودن . انتخاب گوتی اصلا معیارهاش یه چیز دیگس و انتخاب بهترین های پلتفورم معیارهاش یه چیز دیگه . تو گوتی به هنری که داخل بازی هست رای میدن تو بخش پلتفورم به سازگاریی که بازی با پلتفورم داره جایزه میدن .

پ.ن : ولی در کل نمیدونم میخای چی رو ثابت کنی :دی

هیچی میخوام ثابت کنم وقتی VGA را قبول داری باید این چیزهایی که میگم را قبول کنی 1 وگرنه هیچ عقل سلیمی نمیتونه قبول کنه که چرا از سال 2007 هرچی بازیه مولتی هست روی 360 بهترینه و روی PS3 بازهای انحصاری ! این قبل توجیه نخواد بود مگر اینکه حرفهایی که قبلش گفتم را قبول کنید .

باز کل پست رو ول کردی و اون یه جمله رو جواب دادی . توضیح دادم دیگه همون جریان سازگاریو مشکلات رو نسخه Ps3 باعث میشه . بعضی وقتا آره قابل توجیه نیس از اول قبول دارم ، ولی اینکه بگی از 2007 به بعد در حق 360 ظلم شده این درست نیست .

بله من میگم ظلم شده ! چطور سال قبل در حرکت خودجوش اسکایریم بهترین بازیه هیچ پلتفورمی نبود و حتی کاندید هم نبود لول ! ولی یدفعه اخر سال بهترین بازی سال شد ! بدون هیچ دلیل توجیه کننده ای ! پس VGA هم میتونه از این حرکت ها بزنه که بازیهای بهتر 360 را از انحصاریش ها انتخاب کنه ! نکنه اگه این کار بکنه خیلی بی منطق میشه ؟!

خوب منم از اول گفتم بعضی از اینا پارادوکس هستن و درست نیستن ، ولی این باعث نمیشه بگیم از اول همیشه انحصاریای 360 باید میگرفتن که نگرفتن . هر وقت هر ساله یه بازی اومد که رو ps3 خیلی بهتر بود همه جا هم هم کاندید شد و گوتی رو گرفت ولی تو بخش ps3 جایزه رو دادن به یه بازی معمولیه انحصاری اونوقت من خودم VGA رو به فحش میبندم که چرا دارن در حق 360 ظلم میکنن و انحصاریاشو تحویل نمیگیرن :biggrin1:

همون سال قبل بازیه بتمن راحت میتونست بهترین بازیه PS3 هم بشه ! بدون هیچ رد خوری چون هم میانگینه امتیازش از انچارتد 3 بالار بود و دوم اینکه بازیه BATMAN جزء عناوینی بود که روی هر دو پلتفورم کیفیت یکسانی داشتند . از طرفی همین بتمن بهترین بازی اکشن ادونچر در اومد یعنی در سبک رقابتی با انچارتد 3 بهترین در اومد . پس وقتی VGA میاد بهترین بازیه 360 را در قبال GEARS3 بازیه BATMAN را بهترین بازیش میکنه میتونست روی PS3 هم بازم BATMAN را در قبال انچارتد 3 انتخاب کنه .

خوب بتمن اکشن ادونچره بهتری نسبت به آنچارتد3 هست و کلا بازیه بهتری نسبت به گیرز هست رو پلتفورم 360 ولی روی ps3 آنچارتد3 بازی بهتری نسبت به بتمن بود به نظر من با اون انقلاب گرافیکی و کاندید شدن در بخش گوتی و چندین بخش دیگه پایاپای با بتمن .

پ.ن : من VGA رو قبول دارم ولی نمیگم وحی منزل هست و تمام انتخاباش انتخاب خودم هست ، ولی دیگه نمیشه که وقتی خودم رو نمیتونم با انتخاباش وفق بدم بیام ببرمش زیر سوال !!

پ.ن : ببین اگه امسال که اولین سالی هست که 360 یه بازی داره که واقعا عالی و باکیفیته و بهترین بازی رو 360 هست ولی بهترین بازیه سال نیس چون کاندید نیس . اگه امسال جورنی گوتی شد و بهترین بازیه ps3 رو دادن به جورنی و بهترین بازیه 360 رو ندادن به هیلو و دادن به مثلا مس افکت یا دیسانرد ، من تمام حرفای تو رو قبول میکنم . اوکی ؟

انچارتد بازیه بهتری بود که سبکش هم اتفاقا اکشن ادونچر ! پس چطور شد انچارتدی که بهتر بود حتی تو سبک خودش بهترین نشد ! یعنی حتی میانگین بتمن بیشتر بود ! واقعا من نمیدونم چرا میخوای حرفتو به کرسی بنشونی ؟!

من کی باشم که بخام حرفمو به کرسی بنشونم :دی . من میگم بتمن اکشن ادونچر بهتری نسبت به آنچارتد3 هست ینی المانهای این سبک رو بیشتر و بهتر از آنچارت3 داره . همونطور که هیلو بازیه بهتری نسبت به کالاف هست ولی کالاف شوتر بهتری نسبت به هیلو هست و هر سال بهترین شوتر انتخاب میشه . understood ? :دی

بازیه بتمن اگه اکشن ادونچر بهتری هست و کنارش هم میانگین امتیازاتش بهتره 1 ولی با این شرایط بازم انچارتد 3 میشه بهترین بازی PS3 ! خب VGA لطف کنه این فرمول پیچیده را روی پلتفورم 360 هم پیاده کنه که مثلا با وجود بتمن بازی GEARS3 را بهترین بازیه 360 انتخاب کنه ! ما لان از اول تاپیک در پی کشف این فرمول پیچیده ی VGA هستیم که هنوز متوجه نشدی !

خوب بتمن اصلا قابل مقایسه با گیرز نیس و در کل از همه جهات بازی بهتری هست واسه همون . اگه گیرز از یه جهت حداقل میترکوند و از بتمن جلو میزد حتما انتخاب میشد به نظرم .

دیگه این پستت اخرت فنبازیت بود ! گیرز 3 با میانگین 91 قابل قیاس نبود ولی انچارتد 3 با میانگین 92 بهتر از بتمت بود ؟! OK ما قانع شدیم لول !

خوب آیا میانگین همیشه و در همه شرایط همه چیز هست ؟؟ پس اونوقت در مقابل borderland2 و دیسانرد و مس افکت3 هیچ جایزه ای به هیلو تعلق نمیگیره دیگه درسته ؟ فقط اینو بگو تا من قانع بشم :biggrin1: اگه بتمن میانگینش بیشتر از آنچارتد 3 هست ینی اینکه گرافیک و داستان و شخصیت پردازیش و ... بهتر از آنچارتد3 هست پس حرف تو درسته .

! بله بله استفاده کردیم ;;) یعنی واقعا شما PS3 فنها پدیده ای هستید واسه خودتون .

از اول معلوم بود دنبال روزنه ای هستی که بزنی به جاده خاکی و جواب هیچکودوم از پستامو ندادی و فقط یه قسمتشو انتخاب کردی و سوژه ی جدید ایجاد کردی . اوکی بلاخره دیگران قضاوت میکنن .

اگه ما پدیده ایم پس همین واسه شما هم صدق میکنه که همه عالم و آدم با توجه به امتیاز و جایزه ای که به بازیاتون میدن معتبر یا غیر معتبر میشن ( این که پدیده تره ) - متا دو هفته پیش پشیزی ارزش نداشت الان شد مهمترین فاکتور - IGN پارسال همین موقع جوگیر بود ولی الان شد کار درست و قربونش برم و... - gamespot قبله عالم بود پارسال که به فلان بازی 9.5 نداد ولی امسال نظرش چندان مهم نیس که به فلان بازی 9 داده - VGA بدبخت هم که کلهم زیر سوال زندگی میکنه از اول - ده ها مثال دیگه :|

آخرین ویرایش:
به بخش اول پستت دیگه کاری ندارم چون معذرت میخام ولی اصلا ربطی نداره به جایزه هیچ جوره .

بخش دوم هم من هرچی بگم باز قبول نخواهی کرد . اگه دقت کنی تو پ.ن گفتم انحصاری بهتر نیست فقط مشکل فنی نداره . ولی بعضی سال ها واقعا بهتر بوده که همه جوایز رو هم درو کرده مثلا تو این نسل U2 و MGS4 و ....
منظورت از مشکلاته فنی چیه ؟ مثلا بازهای انحصاری 360 همگی مشکلات فنی دارند ؟ مثلا هیلو 3 و گیرز 2 و 3 و FORZA ها و.. همش مشکلات فنی داشتند و بهترین نشدند ولی بازهای انحصاری PS3 همش بدون عیبن دیگه ؟ من نمیدونم چیه اینرا شما میخواید توجیه کنید ؟ مسئله خیلی سادست VGA همش داره سر بازهای 360 بازیهای مولتی را انتخاب میکنه ولی PS3 بازیهای انحصاری ! این قابل توجیه هست برات ؟ فقط یه حالت داره که اونم همون اول گفتم که قبول نداری !

بابا چرا هر چی که تو ذهنت هست به حرفای من ربط میدی ؟ من بخش ps3 رو میگم . تو میگی چرا یه بازی که بهترین میشه رو ps3 بهترین نمیشه منم گفتم چون تو ps3 مشکل فنی داره بیشتر وقتا واسه همون یه انحصاری که مشکل نداره و کیفیتش هم در حد جایزه گرفتن هست رو انتخاب میکنن . ولی تو بخش 360 چندان مشکلی نداره و به راحتی بهترین میشه و انحصاریا سرشون بی کلاه میمونه . اگه سازنده ها یخورده لیاقت داشتن تو بخش ps3 هم جوایز به مولتی ها میرسید به جز سالهایی که آنچارتد2 و متال 4 و LBP و ... آومدن .
پس خدا را شکر قبول داری که بازیه ملوتی روی 360 کیفیت بهتری دارند دیگه ؟!!

تو بعضی مواقع اینجوریه ولی اون باعث نمیشه بگیم وقتی گوتی رو مثلا یه بازی گرفت متعلق به 360 هست چون رو 360 بهتر بودن . انتخاب گوتی اصلا معیارهاش یه چیز دیگس و انتخاب بهترین های پلتفورم معیارهاش یه چیز دیگه . تو گوتی به هنری که داخل بازی هست رای میدن تو بخش پلتفورم به سازگاریی که بازی با پلتفورم داره جایزه میدن .

پ.ن : ولی در کل نمیدونم میخای چی رو ثابت کنی

هیچی میخوام ثابت کنم وقتی VGA را قبول داری باید این چیزهایی که میگم را قبول کنی 1 وگرنه هیچ عقل سلیمی نمیتونه قبول کنه که چرا از سال 2007 هرچی بازیه مولتی هست روی 360 بهترینه و روی PS3 بازهای انحصاری ! این قبل توجیه نخواد بود مگر اینکه حرفهایی که قبلش گفتم را قبول کنید .

ولی اینکه بگی از 2007 به بعد در حق 360 ظلم شده این درست نیست .
بله من میگم ظلم شده ! چطور سال قبل در حرکت خودجوش اسکایریم بهترین بازیه هیچ پلتفورمی نبود و حتی کاندید هم نبود لول ! ولی یدفعه اخر سال بهترین بازی سال شد ! بدون هیچ دلیل توجیه کننده ای ! پس VGA هم میتونه از این حرکت ها بزنه که بازیهای بهتر 360 را از انحصاریش ها انتخاب کنه ! نکنه اگه این کار بکنه خیلی بی منطق میشه ؟!

خوب منم از اول گفتم بعضی از اینا پارادوکس هستن و درست نیستن ، ولی این باعث نمیشه بگیم از اول همیشه انحصاریای 360 باید میگرفتن که نگرفتن . هر وقت یه بازی اومد که رو ps3 خیلی بهتر بود همه جا هم هم کاندید شد و گوتی رو گرفت ولی تو بخش ps3 جایزه رو دادن به یه بازی معمولیه انحصاری اونوقت من خودم VGA رو به فحش میبندم که چرا دارن در حق 360 ظلم میکنن و انحصاریاشو تحویل نمیگیرن

همون سال قبل بازیه بتمن راحت میتونست بهترین بازیه PS3 هم بشه ! بدون هیچ رد خوری چون هم میانگینه امتیازش از انچارتد 3 بالار بود و دوم اینکه بازیه BATMAN جزء عناوینی بود که روی هر دو پلتفورم کیفیت یکسانی داشتند . از طرفی همین بتمن بهترین بازی اکشن ادونچر در اومد یعنی در سبک رقابتی با انچارتد 3 بهترین در اومد . پس وقتی VGA میاد بهترین بازیه 360 را در قبال GEARS3 بازیه BATMAN را بهترین بازیش میکنه میتونست روی PS3 هم بازم BATMAN را در قبال انچارتد 3 انتخاب کنه .

ولی روی ps3 آنچارتد3 بازی بهتری نسبت به بتمن بود به نظر من با اون انقلاب گرافیکی و کاندید شدن در بخش گوتی و چندین بخش دیگه پایاپای با بتمن .

انچارتد بازیه بهتری بود که سبکش هم اتفاقا اکشن ادونچر ! پس چطور شد انچارتدی که بهتر بود حتی تو سبک خودش بهترین نشد ! یعنی حتی میانگین بتمن بیشتر بود ! واقعا من نمیدونم چرا میخوای حرفتو به کرسی بنشونی ؟!

پ.ن : ببین اگه امسال که اولین سالی هست که 360 یه بازی داره که واقعا عالی و باکیفیته و بهترین بازی رو 360 هست ولی بهترین بازیه سال نیس چون کاندید نیس . اگه امسال بهترین بازیه ps3 رو دادن به جورنی و بهترین بازیه 360 رو ندادن به هیلو و دادن به مثلا مس افکت یا دیسانرد ، من تمام حرفای تو رو قبول میکنم . اوکی ؟

منم منتظر همینم ببینم که VGA که متحول میشه ! لول .

من کی باشم که بخام حرفمو به کرسی بنشونم . من میگم بتمن اکشن ادونچر بهتری نسبت به آنچارتد3 هست ینی المانهای این سبک رو بیشتر و بهتر از آنچارت3 داره . همونطور که هیلو بازیه بهتری نسبت به کالاف هست ولی کالاف شوتر بهتری نسبت به هیلو هست و هر سال بهترین شوتر انتخاب میشه . understood ?

بازیه بتمن اگه اکشن ادونچر بهتری هست و کنارش هم میانگین امتیازاتش بهتره!1 ولی با این شرایط بازم انچارتد 3 میشه بهترین بازی PS3 ! خب VGA لطف کنه این فرمول پیچیده را روی پلتفورم 360 هم پیاده کنه که مثلا با وجود بتمن بازی GEARS3 را بهترین بازیه 360 انتخاب کنه ! ما الان از اول تاپیک در پی کشف این فرمول پیچیده ی VGA هستیم که هنوز متوجه نشدی !

خوب بتمن اصلا قابل مقایسه با گیرز نیس و در کل از همه جهات بازی بهتری هست واسه همون . اگه گیرز از یه جهت حداقل میترکوند و از بتمن جلو میزد حتما انتخاب میشد به نظرم .
دیگه این پستت اخرت فنبازیت بود ! گیرز 3 با میانگین 91 قابل قیاس نبود ولی انچارتد 3 با میانگین 92 بهتر از بتمت بود ؟! OK ما قانع شدیم لول ! لابد سال 2007 و 2008 هم هیلو 3 و گریز 2 با میانگین 94 قابل قیاس نبودند و انتخاب نشد ولی بازهای PS3 هگی برتر بودند ! بله بله استفاده کردیم ;;) یعنی واقعا شما PS3 فنها پدیده ای هستید واسه خودتون .

آخرین ویرایش:
دقیقاً 779 زد وسط خال:دی Dishonored خدای خلاقیت و نوآوریه:>و بازی قویه ای هم هست
اما ME3 تو سه گانه Shepard بدترینه و جدای از اون به بدترین شکل ممکن هم داستان رو خاتمه میده:-&
البته بعضی ها هم این نظر رو قبول ندارن

البته که قبول ندارن ! نخواهند هم داشت. حد اقل مس افکت یه داستان قوی داره که بخوای در موردش صحبت کنی. حالا dshonored چه خلاقیتی داره ؟ این که میتونی فواصل کم رو تله پورت کنی بری پشت سر طرف نفلش کنی ؟:)) اره اگه هدفت از بازی کردن همین باشه که می تونم درکتون کنم ولی وقتی مس افکت بازی می کنی از چیز دیگه ای لذت می بری قدرت انتخاب در تمام مراحل بازی و مشاهده ی نتیجه ی اونها در آینده ... همین طور که گفتم مثل اینه که یه فیلم اکشن بی محتوا رو با یه فیلم فلسفی مقایسه کنی ...

البته که قبول ندارن ! نخواهند هم داشت. حد اقل مس افکت یه داستان قوی داره که بخوای در موردش صحبت کنی. حالا dshonored چه خلاقیتی داره ؟ این که میتونی فواصل کم رو تله پورت کنی بری پشت سر طرف نفلش کنی ؟:)) اره اگه هدفت از بازی کردن همین باشه که می تونم درکتون کنم ولی وقتی مس افکت بازی می کنی از چیز دیگه ای لذت می بری قدرت انتخاب در تمام مراحل بازی و مشاهده ی نتیجه ی اونها در آینده ... همین طور که گفتم مثل اینه که یه فیلم اکشن بی محتوا رو با یه فیلم فلسفی مقایسه کنی ...
dishonored خلاقیتی نداشت در واقع مجموعه ای از بهترین های هر بازی بود که اینقدر خوب کنار هم قرار داده بود که به یک بازی عالی تبدیل شد.ME3 هم بازی عالی هست ولی هیچ گونه پیشرفتی نسبت به 2 نداره و در واقعا چون نسخه دوم خیلی خوب بوده سازنده ها ریسک نکردن.ممکنه dishonored داستان خوبی مثل ME3 نداشته باشه ولی در عوض گیم پلی فوق العاده و گرافیک هنری عالی و اتمسفر گیرا داره

dishonored خلاقیتی نداشت در واقع مجموعه ای از بهترین های هر بازی بود که اینقدر خوب کنار هم قرار داده بود که به یک بازی عالی تبدیل شد.ME3 هم بازی عالی هست ولی هیچ گونه پیشرفتی نسبت به 2 نداره و در واقعا چون نسخه دوم خیلی خوب بوده سازنده ها ریسک نکردن.ممکنه dishonored داستان خوبی مثل ME3 نداشته باشه ولی در عوض گیم پلی فوق العاده و گرافیک هنری عالی و اتمسفر گیرا داره

می تونم بگم موافقم، همونطور که گفتید این به خاطر اینه که نمیخواستن تغییر کلی در گیم پلی بازی بدن. هدف هم این نیست هدف اینه بیای نتیجه انتخاب هاتو در طول دو بازی قبلی و بازی آخر ببینی. یه بازی نباید فقط هدفش پر کردن وقت گیمر یا بالا بردن ادرنالین باشه، باید بتونی وقتی بازی رو تموم می کنه در موردش فکر کنی ، ببینی چه چیزی رو به دست آوردی این همه وقت گذاشتی براش ...
به نظر من عنوان هایی مثل مس افکت یا اسکایریم و از این دست تنها از یک "بازی" بودن فراتر رفتن و به نوعی یه شبیه ساز زندگی تبدیل شدن. به نظر من باید انتظارمون رو بازی ها بالا ببریم، بقیه رو نمیدونم ولی من تو سن 23 سالگی دیگه با یه بازی که منو به فکر کردن در موردش وادار نکنه حال نمی کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or