اعلام نامزدهای VGA 2012

Saeed Gamer

کاربر سایت
31124273832027261825.jpg

لیستی از نامزدهای مراسم Video Game Awards سال 2012 توسط Spike TV منتشر شد.
نامزدهای بازی سال عبارتند از: Assassin’s Creed 3، Journey، Mass Effect 3، The Walking Dead: The Game و Dishonored.
سایت رسمی شامل لیست کاملی از دسته ها و نامزدها میباشد که شما میتوانید از طریق این آدرس رای دهید.
مراسم VGA در 7 دسامبر برگزار خواهد شد.

لیست کامل نامزدها:

بهترین بازی سال
Assassin's Creed III
Dishonored
Journey
Mass Effect 3
The Walking Dead: The Game

بهترین استودیو
343 Industries
Arkane Studios
Gearbox Software
Telltale Games

بهترین بازی XBOX 360
Assassin's Creed III
Borderlands 2
Dishonored
Halo 4

بهترین بازی PS3
Assassin's Creed III
Borderlands 2
Dishonored
Journey

بهترین بازی Wii/Wii-U
New Super Mario Bros. U
The Last Story
Xenoblade Chronicles
ZombiU

بهترین بازی PC
Diablo III
Guild Wars 2
Torchlight II
XCOM: Enemy Unknown

بهترین شوتر
Borderlands 2
Call of Duty: Black Ops II
Halo 4
Max Payne 3

بهترین بازی Action-adventure
Assassin's Creed III
Darksiders II
Dishonored
Sleeping Dogs

بهترین RPG
Diablo III
Mass Effect 3
Torchlight II
Xenoblade Chronicles

بهترین بازی مولتی پلیر
Borderlands 2
Guild Wars 2
Halo 4

بهترین بازی ورزشی تک نفره
Hot Shots Golf World Invitational
SSX
Tiger Woods PGA Tour 13
WWE '13

بهترین بازی ورزشی تیمی
FIFA Soccer 13
Madden NFL 13
NBA 2K13
NHL 13

بهترین بازی رانندگی
Dirt: Showdown
F1 2012
Forza Horizon
Need For Speed Most Wanted

بهترین آهنگ
“Castle of Glass” by Linkin Park: Medal of Honor Warfighter
“Cities” by Beck: Sound Shapes
“I Was Born for This“ by Austin Wintory: Journey
“Tears” by Health: Max Payne 3

Best Original Score
Halo 4
Journey
Max Payne 3

بهترین گرافیک
Assassin's Creed III
Dishonored
Halo 4
Journey

بهترین بازی مستقل
Dust: An Elysian Tail
Fez
Journey
Mark of the Ninja

بهترین بازی مبارزه ای
Dead or Alive 5
Persona 4 Arena
Street Fighter x Tekken
Tekken Tag Tournament 2

بهترین بازی دستی/بازی موبایل
Gravity Rush
LittleBigPlanet PS Vita
New Super Mario Bros. 2
Sound Shapes

بهترین اجرای گویندگی نقش زن
Emma Stone as Amanda Cartwright
Jen Taylor as Cortana
Jennifer Hale as Commander Shepard
Melissa Hutchison as Clementine

بهترین اجرای گویندگی نقش مرد
Dameon Clarke as Handsome Jack
Dave Fennoy as Lee Everret
James McCaffrey as Max Payne
Nolan North as Captain Martin Walker

Best Adapted Video Game
Disney Epic Mickey 2: The Power of Two
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
Transformers: Fall of Cybertron

بهترین DLC
Dawnguard – The Elder Scrolls V: Skyrim
Leviathan – Mass Effect 3
Mechromancer Pack – Borderlands 2
Perpetual Testing Initiative – Portal 2

بهترین بازی دانلودی
Fez
Journey
Sound Shapes

بهترین بازی اجتماعی
Draw Something
Marvel: Avengers Alliance
SimCity Social
You Don't Know Jack

Most Anticipated Game
BioShock Infinite
Grand Theft Auto V
South Park: The Stick of Truth
The Last of Us
Tomb Raider

بهترین کارکتر سال
Connor : Assassin's Creed III
Commander Shepard : Mass Effect 3
Clap Trap : Borderlands 2
Master Chief : Halo 4
Raul Menendez : Call of Duty: Black Ops II
SOURCE

آپدیت:
آقای Samuel L. Jackson برای میزبانی و مجری گری دهمین دوره مراسم VGA به Spike TV برخواهند گشت. ستاره تحسین شده سینما، صحنه نمایش و بازی های ویدئویی، که اخیرا در فیلم بلاک باستر "The Avengers"، ایفای نقش کرده است، تا کنون 3 بار مجری گری مراسم VGA را در سال های 2005 و 2006 و 2007 عهده دار بوده است.
12352295190143811204.jpg
جکسون در این باره میگوید: "من از اینکه یک بار دیگر مسئولیت اداره بزرگترین شب گیمینگ را بر عهده دارم، بسیار هیجان زده هستم. و به همه گیمران توصیه میکنم تاریخ برگزاری مراسم را یادداشت کنند تا هیچ برنامه ای برای آن شب در نظر نگیرند، مسلما شما نمیخواهید تنها شخص در میان دوستان خود باشید که این مراسم را از دست داده است."

SOURCE

آخرین ویرایش:
مسئولین VGA رو باید به خاطر تلف کردن وقت جوانان شلاق بزنن ! :دی یه مراسمی برگزار میکنن و به جای اینکه بشینین تخمه (!) بشکونین و حالش رو ببرین (از همه مهم تر معرفی بازی های جدید و تریلرها و ...) ، 20 صفحه فقط اعصاب خودتون رو داغون میکنین و 50 صفحه هم بعد از تموم شدن مراسم ! بعضی پست ها هم که ماشاالله به 2000 کلمه میرسه و آدم حیرت میکنه ! :دی

مسئولین VGA رو باید به خاطر تلف کردن وقت جوانان شلاق بزنن ! :دی یه مراسمی برگزار میکنن و به جای اینکه بشینین تخمه (!) بشکونین و حالش رو ببرین (از همه مهم تر معرفی بازی های جدید و تریلرها و ...) ، 20 صفحه فقط اعصاب خودتون رو داغون میکنین و 50 صفحه هم بعد از تموم شدن مراسم ! بعضی پست ها هم که ماشاالله به 2000 کلمه میرسه و آدم حیرت میکنه ! :دی

نه دیگه نخواستیم تعداد پستا الکی بره بالا و تبدیل به چت روم بشه تاپیک :دی . ولی حالا که فکر میکنم واقعا راست میگی اصلا به من چه :دی ، این فرخ نمیزاره که ، همش فک میکنه VGA داره از سونی حمایت میکنه :| :دی

اره بابا من گفتم که کلا روشن شدم ! بالاخره ما توجیه شدیم ! بازیهای مولتی روی 360 بهتر از انحصاریهاش هستند به علاوه بازی های انحصاری سونی بهتر از بازیهای مولتی هستند ولی به صورت خودجوش همون بازهای مولتی یدفعه بازی سال میشدند بنابه کدوم نسخه و پلتفورم ؟ جواب معلوم نیست . به علاوه بازیهای ps3 همش لیاقت بهترین شدن رو پلتفورم خودش دارند به علاوه بازهای انحصاریه 360 قابل قیاس با بازیهای مولتی نیستند و.......... دیگه لطفا تمومش کن رسما حال و حوصله سرو کله زدن ندارم .

اگه اینا رو متوجه شدی پس منم متوجه شدم که شما جوری متوجه میشی که بتونی جوابش رو بدی . همون تمومش کنیم بهتره ;)

یه کتاب حرف نوشتم در مورد این بهتر بودنا و ... الان میای حرف دیروزتو دوباره تکرار میکنی :| (از الان دیگه به من مربوط نیس مشکلتو با صنعت بازی حل کن که به نظرت دارن به انحصاریای 360 ظلم میکنن)

آخرین ویرایش:

من امسال بیشتر از اینکه انتخابها برام اهمیت داشته باشه ، منتظر معرفی ها تریلرها و ... هستم :d

این فرخ نمیزاره که ، همش فک میکنه VGA داره از سونی حمایت میکنه :| :biggrin1:
اره بابا من گفتم که کلا روشن شدم ! بالاخره ما توجیه شدیم ! بازیهای مولتی روی 360 بهتر از انحصاریهاش هستند به علاوه بازی های انحصاری سونی بهتر از بازیهای مولتی هستند ولی به صورت خودجوش همون بازهای مولتی یدفعه بازی سال میشدند بنابه کدوم نسخه و پلتفورم ؟ جواب معلوم نیست . به علاوه بازیهای ps3 همش لیاقت بهترین شدن رو پلتفورم خودش دارند به علاوه بازهای انحصاریه 360 قابل قیاس با بازیهای مولتی نیستند و.......... دیگه لطفا تمومش کن رسما حال و حوصله سرو کله زدن ندارم .

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال. الان جایزه رو اون کسانی که توی VGA هستن، انتخاب میکنن یا بر اساس همین رای گیری که داره انجام میشه، انتخاب میکنن؟:-/

من امسال بیشتر از اینکه انتخابها برام اهمیت داشته باشه ، منتظر معرفی ها تریلرها و ... هستم :d
من خیلی منتظرم ببینم چه چیز جدیدی نشون میدن ! سال های پیش به جز تریلرهای بازی های قبلاً معرفی شده ، هر دفعه چند تا بازی جدید معرفی میشدن ولی امسال به خاطر تغییر نسل معلوم نیست چی میشه. یعنی قراره بازی ای معرفی بشه که هنوز هیچی ازش نمیدونیم و همین نسل (که احتمالاً سال دیگه به پایان میرسه) میاد ؟! :دی
یا مثلاً یه تیزر هرچند کوتاه از یکی از کنسول های نسل بعد می بینیم ؟! به نظرم اصلاً چیز بعیدی نیست. این نسل هم مثلاً 360 قبل از E3 توی یه مراسمی از طریق MTV معرفی شد و یعنی حتماً واجب نیست که توی E3 کنسول رو معرفی کنن ! :دی

انتخاب های VGA که حالت نذری دادن داره و به هر بازی یه چیزی میدن دلش نشکنه:دی (کلا مدلش همینطوری بوده همیشه). بیشتر هیاهو و زرق و برقش به خاطر تریلرها و معرفی هاشه. احتمال زیاد بازی بانجی هم معرفی میشه برای سال دیگه و بقیه رو میبره زیر حاشیه>:d< :دی

دوستان یه سوال. الان جایزه رو اون کسانی که توی VGA هستن، انتخاب میکنن یا بر اساس همین رای گیری که داره انجام میشه، انتخاب میکنن؟:-/
هیئت مدیره یا داوران نامزد ها و برنده ها رو مشخص میکنن . این رای گیری ها نظرات خواننده هاست .

دقیقاً 779 زد وسط خال:دی Dishonored خدای خلاقیت و نوآوریه:>و بازی قویه ای هم هست
اما ME3 تو سه گانه Shepard بدترینه و جدای از اون به بدترین شکل ممکن هم داستان رو خاتمه میده:-&
البته بعضی ها هم این نظر رو قبول ندارن

یه رسم گندی ظاهراً تو مراسمات داره راه میوفته چند سالی هست ایجوری که هر سال میدن دست یکی و نمیگذارن 2 سال پشت سر هم یک نفر Host باشه،خو الآن این چه کاریه!؟!؟:-??
حالا آدم قحطی بود ساموءل جکسون رو آوردن؟:|
نه که خیلی خوشتیپه:|

هر چی فکر میکنم به قیافش نمیخوره بیاد مجری مراسم VGA 2012 باشه:دی باید یک مجری جوون مثل همون Zachary levi رو میاوردن:x

انتخاب های VGA که حالت نذری دادن داره و به هر بازی یه چیزی میدن دلش نشکنه:biggrin1: (کلا مدلش همینطوری بوده همیشه). بیشتر هیاهو و زرق و برقش به خاطر تریلرها و معرفی هاشه. احتمال زیاد بازی بانجی هم معرفی میشه برای سال دیگه و بقیه رو میبره زیر حاشیه>:d< :biggrin1:
آی گفتی بابک >:d< البته شاید بتونه GTA , Bioshock , TR , GOW , GEOW و TLOU رو ببره زیر حاشیه خودش اما بعید میدونم بتونه DmC رو تحت تاثیر قرار بده ، هر چی باشه GOTY سال بعده ;;):d

هر چی فکر میکنم به قیافش نمیخوره بیاد مجری مراسم VGA 2012 باشه:دی باید یک مجری جوون مثل همون Zachary levi رو میاوردن:x

بابا بدبخت این چهارمین بارشه که مجری VGA میشه;)

برای اجرا من خودم نظرم بیشتر روی Tom Chick بود:دی

انتخاب های VGA که حالت نذری دادن داره و به هر بازی یه چیزی میدن دلش نشکنه:دی (کلا مدلش همینطوری بوده همیشه). بیشتر هیاهو و زرق و برقش به خاطر تریلرها و معرفی هاشه. احتمال زیاد بازی بانجی هم معرفی میشه برای سال دیگه و بقیه رو میبره زیر حاشیه>:d< :دی
این Bungie انقدر خبری از بازیش نیست که همه ـش یادم میره ! :دی
تازه Respawn (استودیویی که سازنده های اصلی CoD تأسیس کردن) هم بیشتر از 2 سال هست راه افتاده و قرار بود یه بازی برای EA بسازن ، ولی خبر خاصی ازش نیومده !
Doom 4 هم اگه این نسل بیاد (که به دلیل انتشار BFG Edition بعید نیست) ، احتمالش زیاده که توی مراسم باشه.

من تو کف اینم, یعنی با این شدت چی میتونه باشه:biggrin1:؟!
اُه اُه هایپ های جف شروع شد ! :دی خدا رحم کنه ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or