اعلام نامزدهای VGA 2012

Saeed Gamer

کاربر سایت
31124273832027261825.jpg

لیستی از نامزدهای مراسم Video Game Awards سال 2012 توسط Spike TV منتشر شد.
نامزدهای بازی سال عبارتند از: Assassin’s Creed 3، Journey، Mass Effect 3، The Walking Dead: The Game و Dishonored.
سایت رسمی شامل لیست کاملی از دسته ها و نامزدها میباشد که شما میتوانید از طریق این آدرس رای دهید.
مراسم VGA در 7 دسامبر برگزار خواهد شد.

لیست کامل نامزدها:

بهترین بازی سال
Assassin's Creed III
Dishonored
Journey
Mass Effect 3
The Walking Dead: The Game

بهترین استودیو
343 Industries
Arkane Studios
Gearbox Software
Telltale Games

بهترین بازی XBOX 360
Assassin's Creed III
Borderlands 2
Dishonored
Halo 4

بهترین بازی PS3
Assassin's Creed III
Borderlands 2
Dishonored
Journey

بهترین بازی Wii/Wii-U
New Super Mario Bros. U
The Last Story
Xenoblade Chronicles
ZombiU

بهترین بازی PC
Diablo III
Guild Wars 2
Torchlight II
XCOM: Enemy Unknown

بهترین شوتر
Borderlands 2
Call of Duty: Black Ops II
Halo 4
Max Payne 3

بهترین بازی Action-adventure
Assassin's Creed III
Darksiders II
Dishonored
Sleeping Dogs

بهترین RPG
Diablo III
Mass Effect 3
Torchlight II
Xenoblade Chronicles

بهترین بازی مولتی پلیر
Borderlands 2
Guild Wars 2
Halo 4

بهترین بازی ورزشی تک نفره
Hot Shots Golf World Invitational
SSX
Tiger Woods PGA Tour 13
WWE '13

بهترین بازی ورزشی تیمی
FIFA Soccer 13
Madden NFL 13
NBA 2K13
NHL 13

بهترین بازی رانندگی
Dirt: Showdown
F1 2012
Forza Horizon
Need For Speed Most Wanted

بهترین آهنگ
“Castle of Glass” by Linkin Park: Medal of Honor Warfighter
“Cities” by Beck: Sound Shapes
“I Was Born for This“ by Austin Wintory: Journey
“Tears” by Health: Max Payne 3

Best Original Score
Halo 4
Journey
Max Payne 3

بهترین گرافیک
Assassin's Creed III
Dishonored
Halo 4
Journey

بهترین بازی مستقل
Dust: An Elysian Tail
Fez
Journey
Mark of the Ninja

بهترین بازی مبارزه ای
Dead or Alive 5
Persona 4 Arena
Street Fighter x Tekken
Tekken Tag Tournament 2

بهترین بازی دستی/بازی موبایل
Gravity Rush
LittleBigPlanet PS Vita
New Super Mario Bros. 2
Sound Shapes

بهترین اجرای گویندگی نقش زن
Emma Stone as Amanda Cartwright
Jen Taylor as Cortana
Jennifer Hale as Commander Shepard
Melissa Hutchison as Clementine

بهترین اجرای گویندگی نقش مرد
Dameon Clarke as Handsome Jack
Dave Fennoy as Lee Everret
James McCaffrey as Max Payne
Nolan North as Captain Martin Walker

Best Adapted Video Game
Disney Epic Mickey 2: The Power of Two
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
Transformers: Fall of Cybertron

بهترین DLC
Dawnguard – The Elder Scrolls V: Skyrim
Leviathan – Mass Effect 3
Mechromancer Pack – Borderlands 2
Perpetual Testing Initiative – Portal 2

بهترین بازی دانلودی
Fez
Journey
Sound Shapes

بهترین بازی اجتماعی
Draw Something
Marvel: Avengers Alliance
SimCity Social
You Don't Know Jack

Most Anticipated Game
BioShock Infinite
Grand Theft Auto V
South Park: The Stick of Truth
The Last of Us
Tomb Raider

بهترین کارکتر سال
Connor : Assassin's Creed III
Commander Shepard : Mass Effect 3
Clap Trap : Borderlands 2
Master Chief : Halo 4
Raul Menendez : Call of Duty: Black Ops II
SOURCE

آپدیت:
آقای Samuel L. Jackson برای میزبانی و مجری گری دهمین دوره مراسم VGA به Spike TV برخواهند گشت. ستاره تحسین شده سینما، صحنه نمایش و بازی های ویدئویی، که اخیرا در فیلم بلاک باستر "The Avengers"، ایفای نقش کرده است، تا کنون 3 بار مجری گری مراسم VGA را در سال های 2005 و 2006 و 2007 عهده دار بوده است.
12352295190143811204.jpg
جکسون در این باره میگوید: "من از اینکه یک بار دیگر مسئولیت اداره بزرگترین شب گیمینگ را بر عهده دارم، بسیار هیجان زده هستم. و به همه گیمران توصیه میکنم تاریخ برگزاری مراسم را یادداشت کنند تا هیچ برنامه ای برای آن شب در نظر نگیرند، مسلما شما نمیخواهید تنها شخص در میان دوستان خود باشید که این مراسم را از دست داده است."

SOURCE

آخرین ویرایش:
اصلا ربطی نداره، برو انتخاب های سال 2010 رو ببین. RDR مگه کیفیتش رو 360 یه مقدار بهتر نبود؟ اصلا رو 360 کاندید نشده، رو PS3 کاندید شده که برنده نشده :دی یا اینکه سال 2011 که Portal 2 با کیفیتی بهتر برای PS3 عرضه شد دقیقا حالت برعکس RDR اتفاق افتاده. کلا معلوم نیست جریان چیه، هیچ دلیل منطقی هم وجود نداره :دی

گفتم که به متا باشه تو اکثر این سال ها باید همین مولتی ها رو PS3 هم انتخاب میشدن، همین پارسال متای Portal 2 متاش بیشتر از U3 شد، کیفیت نسخه PS3 ـش هم بهتر بود، آخرش چی شد؟ به جون خودم این قضیه که یه سری انتخاب ها هیچ منطقی نداره خیلی واضحه، نمی دونم چرا میخواید انکار کنید :دی

خوب این دو تا قبول ایراد هستن از این ایرادا حتی تو لیست اسکار هم هست . آیا تو اصل قضیه ( که تو پست قبلی توضیح دادم و انتخابای بخش 360 و PS3 رو توجیه میکنه ) فرقی ایجاد میکنه ؟

به جون خودم این قضیه که یه سری انتخاب ها هیچ منطقی نداره خیلی واضحه، نمی دونم چرا میخواید انکار کنید :دی

مومن من خواستم انکار کنم؟!؟!:wow::confused::shocked:

خوبه همون شب اول که لیست اومد با هم داشتیم مسخره میکردیما....[-(

آقا اینا درسته ، واقعا منطقی پشتش نیست ، فقط تنها چیزی که میشه گفت اینه که مثلا برای انتخاب بخش PS3 یه تیم نظر میدن ، برای بخش 360 یه تیم دیگه و .... غیر از این هیچی نمیشه گفت .

انقدر که فسفر میسوزونید تا هر جوری شده یه روزنه ای، دلیلی چیزی واسه توجیه این پارادوکس ها پیدا کنید، اگه واسه کارهای مفیدتر بکنید خیلی بهره بیشتری داره واستون:دی چون تو این زمینه راه به جایی نمیبرید و اصلا یه سری هاش قابل توجیه نیستند.

خوب این دو تا قبول ایراد هستن از این ایرادا حتی تو لیست اسکار هم هست . آیا تو اصل قضیه ( که تو پست قبلی توضیح دادم و انتخابای بخش 360 و PS3 رو توجیه میکنه ) فرقی ایجاد میکنه ؟
خب منم گفتم یه سری از انتخاب ها مشکل دارن و منطقی نیستن، نگفتم که کل انتخاب هاش مشکل دارن :دی

انقدر که فسفر میسوزونید تا هر جوری شده یه روزنه ای، دلیلی چیزی واسه توجیه این پارادوکس ها پیدا کنید، اگه واسه کارهای مفیدتر بکنید خیلی بهره بیشتری داره واستون:دی چون تو این زمینه راه به جایی نمیبرید و اصلا یه سری هاش قابل توجیه نیستند.

غیر قابل توجیه ها رو که محمد گفت اون یکی دو مورد درسته نمیشه توجیه کرد . ولی دیگه اینا دلیل نیس همه ی سال ها رو لیست کنین ، چون به جز یکی دو مورد همشون کاملا قابل توجیه هست .

ولی در کل همه این سایتا و منتقدا و مسئولا که جمع شدن تمام این سالهای متمادی ، عقلشون همینقدره دیگه متاسفانه کاریش نمیشه کرد :دی

آخرین ویرایش:
انحصاری های PS3 واقعا با کیفیت تر از مولتی ها در میان رو PS3 ( همون قضیه پورت اینا ) واسه همون VGA تو بخش 360 مولتی ها رو انتخاب میکنه چون بهتر از انحصاری هاش در میان . به جون خودم متوجه نشدی !
biggrin1.gif

ولی وقتی تو تاپیک مقایسه بازیهای مولتی صحبت از کیفیت میشه اون 3 تفنگ دار مشهور سایت دم از کیفیت بازهای مولتی روی ps3 میزنن ! و با هزار تا عکس و ...... که نشون بدی 360 که بهتره ولی اخر سر تو نظر سنجی دستشون میره گذینه ps3 ! باریکلا به این فنهای با منطق .

خب شما توضیح بدید مثلا کیفیت مولتی به چه چیزهایی ربط داره ؟ گرافیک ؟ الان vga به خاطر گرافیک برترین های هر کنسول را انتخاب میکنه ؟ یا مسئله کنترل بازی مهمه ؟ پس یعنی دسته یا کنترلل های 360 بیشتر فاز میده برای بازیهای مولتی ؟ لول ! یا چی ؟ این قضیه را یکم شفاف سازی کنید یا کنند ببینیم جریان از چه قراره !
کلا شفاف سازی بشه بیبنیم vga به چی ربط داره به امتیاز به میانگین به بازی انحصاری بودن و........... دیگه وقتی گیرز 4 با میانگین 94 بهترین 360 نمیشه یا هیلو 4 بهخترین 360 نمیشه دیگه مایکروسافت باید چه خاکی تو سرش بریزه تا این vga انتخابش کنه ؟

من گفتم بازم میگم فقط میخوام اینو بشنوم ایا قبول دارید بازیهای مولتی انحصاریه 360 هستند ؟ ایا قبول دارید با این شرایط 360 هیچ نیازی به بازیه انحصاری نداره چون بازهای مولتی کارشون را میکنند ! ;;) وقتی بازیهای مولتی بهترینش روی 360 هست و بیشتر هم goty میبرند دیگه اینجا چه چیزی معنی میده به قول حرفهای شما !؟

----------------------
کلا حتی من مطمئن نیستم که هیلو 4 را بهترین گرافیک کنند ! مثلا الان اگه بر فرض تعریفهایی که گرافیکش دیده و امتیازاتی که این بخش گرفته و.............. خیلی میترسم اخر سال یدفعه بزنه vga در یک حرکت خودجوش فقط کلا بعد هنری و بصری بازیها را در نظر بگیره ! البته نمیگم ها حتما شاید ! :) البته یه بار از این حرکتها انجام داده مثلا سال 2008 با وجود گیرز 2 و کرایسیس وارهد بازیهای Sonic Unleashed و Fallout 3 لایق تر بودند ! لول !

آخرین ویرایش:
ولی وقتی تو تاپیک مقایسه بازیهای مولتی صحبت از کیفیت میشه اون 3 تفنگ دار مشهور سایت دم از کیفیت بازهای مولتی روی ps3 میزنن ! و با هزار تا عکس و ...... که نشون بدی 360 که بهتره ولی اخر سر تو نظر سنجی دستشون میره گذینه ps3 ! باریکلا به این فنهای با منطق .

من گفتم بازم میگم فقط میخوام اینو بشنوم ایا قبول دارید بازیهای مولتی انحصاریه 360 هستند ؟ ایا قبول دارید با این شرایط 360 هیچ نیازی به بازیه انحصاری نداره چون بازهای مولتی کارشون را میکنند ! ;;) وقتی بازیهای مولتی بهترینش روی 360 هست و بیشتر هم goty میبرند دیگه اینجا چه چیزی معنی میده به قول حرفهای شما !؟

!

اگه به تفنگدار بودن هست که شما RPG دار هستی :دی

سوالت رو برو از مسئول IGN که یهو خیلی محبوب شد واست از اون بپرس چون اون هست که تو مراسم VGA جایزه میده نه من :دی

قسمت دوم نقل قول بولد شده هم مغلطه و سفسطه به تمام معنا میشه گفت واسش . که هیچ جوابی جز (( دو نقطه + shift + \ )) نداره . آخه ما گفتیم بازیهای مولتی رو 360 کیفیتشون از PS3 بیشتره به خاطر لید پلتفورم بودن شما داری چی میگی ؟ . ینی پس شما قبول داری با وجود کالاف دیوتی دیگه نیازی به هیلو نیس دیگه ؟ ( جواب سفسطه فقط اینجوری داده میشه متاسفانه )

پ.ن : دیگه این بحث رو ادامه نمیدم چون خجالت داره .

قسمت دوم نقل قول بولد شده هم مغلطه و سفسطه به تمام معنا میشه گفت واسش . که هیچ جوابی جز (( دو نقطه + shift + \ )) نداره . آخه ما گفتیم بازیهای مولتی رو 360 کیفیتشون از PS3 بیشتره به خاطر لید پلتفورم بودن شما داری چی میگی ؟ . ینی پس شما قبول داری با وجود کالاف دیوتی دیگه نیازی به هیلو نیس دیگه ؟ ( جواب سفسطه فقط اینجوری داده میشه متاسفانه )

پس 360 دارها حق دارن به خاطر بازیهای مولتی افتخار کنند دیگه ! درسته ؟ چون اخه بازیهای مولتی بیشتر GOTY بردند و همون بازیهای مولتی بهترینش روی 360 هست ! قبوله ؟!

QUOTE]]

پس 360 دارها حق دارن به خاطر بازیهای مولتی افتخار کنند دیگه ! درسته ؟ چون اخه بازیهای مولتی بیشتر GOTY بردند و همون بازیهای مولتی بهترینش روی 360 هست ! قبوله ؟!

اون موقع افتخار رو PC فنا باید بکنن چون بهترینش که رو PC هست با آخرت گرافیک و فریم و رزولوشن و .... پس افتخاری واسه 360 نمیمونه از این جهت . آخر سال نمیگن جایزه رو به نسخه 360 میدیم چون تصویرش یخورده واضح تره چون اگه اینجوری باشه باید به نسخه PC بدن جایزه رو :دی

سوال من رو هم جواب بدی در مورد کالاف و هیلو ممنون میشم .

آهان پس ینی پارسال گوتی رو نسخه ی 360 از اسکایریم گرفت ؟؟ بابا ایول !!! (دونقطه + shift + \ )

شما میتونی خلاف این را ثابت کنی ؟! لول ! مراجعه شود متای بازی و تعدا نقدهای بازی که کدوم نسخه را بیشتر سایتها بازی کردند ؟ حداقل من دلیل دارم شما دلیلی دارید بفرمایید ؟

09524041903689430561.jpg

99897844964197437352.jpg

الان به نظرت GOTY را کدومش گرفت ؟
در ضمن چرا فقط چسبیدی به اسکایریم ؟ ;;)

شما میتونی خلاف این را ثابت کنی ؟! لول ! مراجعه شود متای بازی و تعدا نقدهای بازی که کدوم نسخه را بیشتر سایتها بازی کردند ؟ حداقل من دلیل دارم شما دلیلی دارید بفرمایید ؟

09524041903689430561.jpg

99897844964197437352.jpg

الان به نظرت GOTY را کدومش گرفت ؟
در ضمن چرا فقط چسبیدی به اسکایریم ؟ ;;)

اگه میخای بگی پارسال یا هر سال دیگه گوتی رو به نسخه ی خاصی از بازیها دادن و مدرکت هم تعداد نقدا هست ، من دیگه استعفای خودم رو اعلام میکنم . این سایت متاکریتیک همون متاکریتیکه 2 هفته پیشه دیگههه ؟؟ درسته ؟؟

پ.ن : زشته فرخ این حرفو نزن . مثل این میمونه که بگی من پیامبرم مدرکمم موجوده مگر این که خلافشو ثابت کنین .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or