من می خوام راهنمای braid رو بنویسم .
مشکلی نیست دوستان عزیز. می تونید بازی ها رو قرار بدین. ممنونمن مينويسمالبته با اجازه
بازي رو 100% كردم و به چند و چون كار واردم
من می خوام راهنمای braid رو بنویسم .
مشکلی نیست دوستان عزیز. می تونید بازی ها رو قرار بدین. ممنونمن مينويسمالبته با اجازه
بازي رو 100% كردم و به چند و چون كار واردم
باشه امیر جان مشکلی نیست. ممنونDeus Ex : Human Revolution رو بزار برای من .
سعی می کنم در مدت کمی بعد از عرضه بزارمش روی سایت ( البته اگر دور و بر امتحانات عرضه نشه )
ممنون از اینکه وقتی میزاری و راهنمای بازی رو تو این بخش قرار میدی. امیدوارم شاهد یک راهنمای فوق العاده کامل ازت باشم و به کمک همه از جمله خود من هم بیادبرای Mass Effect 2 اعلام آمادگی می کنم. آخر هفته Guide را می فرستم روی سایت. البته من روی PC و Xbox360 رفتم ولی خوب روی PS3 پلاتش می کنم چون شرایط استراتژی مقداری فرق می کنه ( رفتن روی Insanity به خاطر نبود قابلیت Import Character از ME1 ) به هر حال Guide کاملی خواهد بود.
مشکلی نیست و امیدوارم که شاهد یک Guide فوق العاده دیگه باشیم. موفق باشیدسلام با اجازه بازی Dragon Age II هم رزرو شود برای من. ممنون![]()
باشه مشکلی نیستمن احتمالا یا NFS HP رو میذارم یا COD BO
فقط یه سوال !
یه سری از تروفی خود به خود بعد از رد کردن مرحله داده میشه اونا که دیگه راهنمایی نمیخواد !ها ؟![]()
شما برو قوانین پست اول رو یک بار بخون دوباره بیاMK9 و RESISTANCE 3 و INFAMOUS 2 هم با من![]()
قرار بود خودم بنویسم اما اگه وقتش رو داری خوشحال میشم خودت بنویسیشبرهان جان KZ3 رو کی رفته ؟