Mehdi Cage Valar Morghulis کاربر سایت Jul 11, 2013 #91 نوشته شده توسط spiderman2007: نیکی و پرسش؟! بله بیشتر... نوشتم
AMiR_LORD کاربر سایت Jan 17, 2014 #94 هنوز منتظر راهنمای تروفی METAL GEAR SOLID 4 به زبان شیرین فارسی هستیم لطفا کسی برای انجام این مهم همتی به خرج بده
هنوز منتظر راهنمای تروفی METAL GEAR SOLID 4 به زبان شیرین فارسی هستیم لطفا کسی برای انجام این مهم همتی به خرج بده
sa-sot1 ʙʀᴇᴀᴋ ɪᴛ ᴛᴏ ᴍᴇ کاربر سایت Feb 26, 2014 #95 سلام ببخشید من میخوام تروفی گاید بازی eyepet رو بنویسم خودمم 100% ش کردم. میتونم از امروز شروع به نوشتن کنم؟ میدونم بازی قدیمیه اما کسی این رو نذاشته.
سلام ببخشید من میخوام تروفی گاید بازی eyepet رو بنویسم خودمم 100% ش کردم. میتونم از امروز شروع به نوشتن کنم؟ میدونم بازی قدیمیه اما کسی این رو نذاشته.
sawman کاربر سایت Mar 5, 2014 #97 برای گرفتن یک تروفی در PlayStation All-Stars Battle Royale به یک گیمر احتیاج دارم تا باهام انلاین بازی کنه لطفا بهم p.m بدید
برای گرفتن یک تروفی در PlayStation All-Stars Battle Royale به یک گیمر احتیاج دارم تا باهام انلاین بازی کنه لطفا بهم p.m بدید
JOHN-5 کاربر سایت Jan 16, 2017 #100 این Resident Evil Revelations 2 رو اگه کسی میتونه بنویسه ارزشش رو داره چون رو همه کنسول های سونی هست ویتا 3 و 4
این Resident Evil Revelations 2 رو اگه کسی میتونه بنویسه ارزشش رو داره چون رو همه کنسول های سونی هست ویتا 3 و 4