silent ops
کاربر سایت
یکی از بزرگ ترین خواسته هام اینه که این بازی رو ریمیک کنن تا گیمرای جدید بدونن بازی فکری عملی (پازل مانند)که مغز ادمو تلیت میکنه یعنی چی به خدا باید به سازنده های این بازی برای ساختن پازلهاش جایزه نوبل بدنعنوان دوست داشتنی بیاد موندنی ps1 sep dog n wolf از اعتیاد این بازی فرا تر بود ..که 3 بار تا آخرش بردم..
View attachment 75123 View attachment 75124
تکمیل صحبتاتون این دختره رو کاور فیلم همونه که از راکستار شکایت کرده بود سر شبیه سازی از قیافشهمه ما با فولوگس قورباقه ای به اسم هربی آشناییم Herbie
فیلم ها مختلفی از قدیم تا امروز دررباره این ماشین زنده بامزه ساخته شده
ماجرای پر کش و قوس خودروی متفاوت بیتل با تعطیلی آخرین خط تولید آن در مکزیک (در سال ۲۰۰۳ میلادی) به تاریخ سپرده شد تا اتومبیلی که در بسیاری از فیلمهای هالیوودی نیز به کار گرفته شده و حتی به ایفای نقش پرداخته بود، بازنشسته شده و به یادگاری از گذشتههای صنعت خودروسازی جهان تبدیل شود؛ تا جایی که امروزه رد کلوپهای بیتل را در اینترنت بیشتر میتوان گرفت تا در خیابان؛ حتی در کشور خودمان!
«هربی»، معروفترین بیتل دنیاست که نقش ستاره یک فیلم هالیوودی را بازی کرده است!
و حالا بازی هربی برای DS
عکس از گیم پلی بازیش
اینو دیدم دلم نیومد نزارم این بیتل جدید آخرین نسل این نوع ماشین بوده
یکی از بزرگ ترین خواسته هام اینه که این بازی رو ریمیک کنن تا گیمرای جدید بدونن بازی فکری عملی (پازل مانند)که مغز ادمو تلیت میکنه یعنی چی به خدا باید به سازنده های این بازی برای ساختن پازلهاش جایزه نوبل بدن
تکمیل صحبتاتون این دختره رو کاور فیلم همونه که از راکستار شکایت کرده بود سر شبیه سازی از قیافش
سلام باز گوشید خاموش شد؟
من نسخه ی رو 999 تا جون داشت خیلی دوست داشتمگیمر ها نوپا نسل ها جدید , بتونن بازی Contra نسخه 1 بازی کنن تمومش کنن باید کلاهتو بندازی هوا جشن و پایکوبی کنی , معما که پیشکش
طرف اومده تو تاپیک رزیدنت اویل ریمستر نوشته من بازیم خرابه دوربین از بالا نشون میده
خیلی سوجه بود. تو خودتو ناراحت نکن اینا هنوز کونترای سوپر نینتندو رو بازی نکردنگیمر ها نوپا نسل ها جدید , بتونن بازی Contra نسخه 1 بازی کنن تمومش کنن باید کلاهتو بندازی هوا جشن و پایکوبی کنی , معما که پیشکش
طرف اومده تو تاپیک رزیدنت اویل ریمستر نوشته من بازیم خرابه دوربین از بالا نشون میده
من با این بازی زندگی کردمگیمر ها نوپا نسل ها جدید , بتونن بازی Contra نسخه 1 بازی کنن تمومش کنن باید کلاهتو بندازی هوا جشن و پایکوبی کنی , معما که پیشکش