این بازی رو نداره البته ...چون تو این بازی خیلی سریع باید کمبو بزنید و کنسول خیلی زود دعوت حق رو لبیک میگه ..برای همین مناسب کنسول دستی نیست ولی 3ds بازی های دوبعدی فوق العاده زیاد داره....donkey kong contry پورت wii , چهار تا سونیک , rayman origins ,shantae.....دو بعدی ساید اسکرول اکشن هم castlevania , batman و اگه طرفدار لاک پشت های نینجا باشی یک بازی توپ ساخته wayforward داره به نام tmnt danger of ooz ...من خودم روی ایکس باکس بازی کردم و کلی بهم حال داد سبکش هم مترویدوانیایی ....راستی star fox هم داره ....ببخشید من اصلا یادم رفت تبریک بگم ...بهترین انتخاب رو کردین ....مبارک باشه
فدات مرسی
خوبی 3ds اینه کپیخور نرم افراری شده بدون هیچ کارتریجی میشه بازیا رو ریخت رو sd card بازی کرد
مدت زمان زیادی هم هست تو بازاره از سال 2011 لانچ شده
کلی هم بازی خوب داره
جالب اینجاست کلی انحصاری خود نینتندو داره - کلی انحصاری ها کمپانی ها دیگه رو داره
نگاه میکردم کلی بازی مشترک که کمپانی ها دیگه که برای wii و wii u و 3ds باهم اومدن مثل فرب یا لگو ها مثل لگو مویی - لگو بتمن 3 و .............
حالا از اون ور خود نینتندو بازیا wii روش پورت کرده بازیا
بازیا هارد کورترین کنسول نینتندو یعنی gamecube نسخه ها جدیدشو برا 3ds ساخته مثل ماریو گلف - لویجی مونشن و ...........
بازیا wii u مثل ماریو میکر و یوشی ورلد و .... هم رو 3ds اومدن
بازیا مولتی بعضی هاشون رو 3ds اومده
بازیا ایندی که با ویتا یکیه
ادامه بازیا ds که نسخه جدیدشون برا 3ds ساخته شده
بازیا اختصاصی کنسول dsi روش اجرا میشه ( dsi قسمت dsi ware ش هک نشد هیچو قت )
کالکشن بازیا کنسول ها قدیمی هم اومده براش اما با این فرق که مثلا کالکشن بازیا سگا هست ولی بازیاش 3d ( سه بعدی ) میشه بای کرد
رو همه اینا کنسول مجازی هم هست که بازیا انواع کنسول ها خونگی و دستی قدیمی نینتندو تو این بخش هست
+
اینکه شبیه ساز ها سگا - پلی 1 - نینتندو 64 و ....... برا 3ds اومده
من امروز کنسول 3ds که تازه خریدم رو روشن کردم باتریش پر بود تنظیمات اولیه کردم باتری تو عرض 5 دقیقه خالی شد خاموش شد زدم شارژ اولیه شه
تو صفحه اصلی کنسول یه آیکون به اسم دایناسور .... بود وقتی زدم حالت 3d عجب چیزی بود
هر بازی 3d بدون نیاز به عینک بازی کنی چی میشه