حاصل درخواست همکاری از پنج فروم فارسی زبان پربازدید بازی ، دو فروم رسمی پلی استیشن ، صدها فنز پلی استیشن و ده ها ایرانی:
سایت Change.org هم نود درصد از همین انجمن و بقیه یا ناشناس بودند یا از فروم های دیگه و البته همه ایرانی بودند، دست همگی درد نکنه:
دلیل این حمایت نشدن اونم بعد این همه تبلیغ(مخصوصا برای خارجی ها) می تونه همینی باشه این دوستانمون تو فروم های پلی استیشن تری و پلی استیشن ویتای سونی میگند:
لپ کلامشون اینه که شما باید از دولوپرها درخواست حمایت کنید و نه از سونی، سونی هم قراره بعد از لانچ پلی استیشن 4 چند عنوان AAA خوب برای ویتا معرفی کنه.
من همه ی سعی خودم رو کردم و زورم همین قدر بود و فصل تحصیل شروع شده و من تقریبا دیگه نمی تونم به پیج برسم، هرکس احساس میکنه می تونه کاری برای پیج انجام بده و مفید باشه پیام بده تا ادمین بشه.
- - -ویرایش - - -
دستت درد نکنه آرمین، بازم تونستی بساز وقتی پیج دیده شد اینارو پست میکنیم، فعلا باید پست های Charge و بیانیه تاپ و های لایت باشند تا هرکی میاد گیج نشه و سریع بیانیه بخونه و امضا کنه.
خیلی کار خوبی کرده سونی، اما من چند صفحه (از 79 صفحه!) از کامنت هارو زیر همین پست خوندم اکثرا میگفتن فاینال فانتزی رو پورت کنید
من نمیگم فاینال فانتزی بده ولی آخه بازی های بهتری باید تو الویت باشند برای پورت اما دست این ژاپنی ها باشه(که تعدادشونم از بقیه بیشتره متاسفانه) میگن فقط همون فاینال فانتزی رو پورت کنید.