اعتراض همگانی به عملکرد سونی در قبال پلی استیشن ویتا

همون behrooz hp من هستم دیدم اسمم رو زدی معلوم شد که درست انجامش دادم و اقا من پشتت هستم و خیلی ممنون از اینکه دارین یه فکری به حال ما گیمر های ویتا میکنین:d و من دوتا ایمیل دارم اگه میشه دو بار امضا میدم که امضا ها زیاد تر بشن:d

عاقا ما چندبار امضا کردیم و ali reza -terep-rah -saman zare:d

همون behrooz hp من هستم دیدم اسمم رو زدی معلوم شد که درست انجامش دادم و اقا من پشتت هستم و خیلی ممنون از اینکه دارین یه فکری به حال ما گیمر های ویتا میکنین:d و من دوتا ایمیل دارم اگه میشه دو بار امضا میدم که امضا ها زیاد تر بشن:d

آقا خدایی دم شما و همه ی بچه های پایه گرم، باید سعی کنیم از شبکه های اجتماعی امضا جمع کنیم چون دو سه تا امضای جعلی بیشتر کاری از پیش نمیبره.

- - -ویرایش - - -

چند تا پتیشن(دادخواست) جالب راجع به ویتا تو سایت Change.org:

سونی Borderlands 2 را برای ویتا بسازد! (با 6 تا امضا!)

سونی Monster Hunter 4 را به ویتا آورد! ( با 125 تا امضا)

بنظرتون بین این ها و تایید این دو بازی برای ویتا ارتباطی هست؟

و از همه جالب تر و نزدیکتر به دادخواست ما:

پلی استیشن ویتا به بازی های بزرگ کنسولی بیشتری احتیاج دارد!(با 627 امضا!)

woBngkEOqgZMyjo-556x313-noPad.jpg

شما میری اینترنت همه سایت هایی که میری انگلیسی هستن که میگی زبون فارسی به درد نمی خوره ؟ شاید تو ایران زندگی کردن به درد شما نمی خوره :|:d
در ضمن منظور دوستمون احتمالا همون فونت فارسی هستش نه زبون خود دستگاه فارسی بشه

شما میری اینترنت همه سایت هایی که میری انگلیسی هستن که میگی زبون فارسی به درد نمی خوره ؟ شاید تو ایران زندگی کردن به درد شما نمی خوره :|:d
در ضمن منظور دوستمون احتمالا همون فونت فارسی هستش نه زبون خود دستگاه فارسی بشه

منظورش فونت و یا ساپورت بازی های ویتا از زبان فارسی باشه حق داره اما اگر منظورش فقط منوی فارسی هست متاسفانه چون مخصوصا از قدیم گوشی ها و سیستم های صوتی تصویری زبان فارسی رو درست ساپورت نمیکنن یا اگر ساپورت میکنند معادل های فارسی خیلی افتضاحی بکار می برند و معادل های فارسی قراردادی نشده(هرکدوم هرچیو یه جور معنا میکنند) از این لحاظ کسی زیاد به منوی فارسی عادت نداره.بعلاوه اینکه چون به طور کامل از فارسی حمایت نمیکنن و سیستم عامل ها از اول برای فارسی ساخته نشدند، فارسی کردنشون کل معادلات سیستم رو بهم میزنه.

در ثانی اعتراض ما خیلی کلی هست کدوم خارجی میاد برای ساپورت ویتا از زبان فارسی امضا بده؟

آخرین ویرایش:
فونت فارسی مربوط به مرورگر کنسول میشه احتمالا که اینا هم تنبلیشون میاد درستش کنن!
حداقل Firefox رو می ذاشتن پورت کنن رو کنسول خوب میشد یا Google Chrome

دوستان همه چی آماده اس ما فقط منتظر نظر چند نفر دیگه(که بهشون پیام داده شد) و در مرحله ی انتخاب نام صفحه در فیثبوک هستم.

میخوایم یه اسمی باشه که فنز رو بکشونه تو پیج، هرکی عنوانی مد نظرش هست لطفا ارائه بده تا بهترین عنوان رو استفاده کنیم.​

دوستان همه چی آماده اس ما فقط منتظر نظر چند نفر دیگه(که بهشون پیام داده شد) و در مرحله ی انتخاب نام صفحه در فیثبوک هستم.

میخوایم یه اسمی باشه که فنز رو بکشونه تو پیج، هرکی عنوانی مد نظرش هست لطفا ارائه بده تا بهترین عنوان رو استفاده کنیم.​

منم دوست دارم ویتا بازیهای AAA بیشتر بگیره !
به نظره من این صحبتها به گوشه سونی میرسه
خداییش سونی بیشتر از mico به مشتریهاش اهمیت میده ؟ نه ؟

اون عکس FEED ME به نظره من از همه بهتره چون همه از هر زبونی هم که بیان راحت متوجه میشن قضیه چیه

امضا منم اینجا :

Dear Sony
I would like to see more AAA games like LBP and Killzone on PS vita. I believe that the best vita games out there such as Killzone, LBP, Persona 4 and Assassins Creed and etc have proven that the hardware is capable of delivering a console quality experience. Therefore me and all the PS VITA lovers would like to see more support from third parties and more AAA games rather than indie games. Although Vita delivers an awesome experience in terms of enjoying over indie titles but to be honest Vita has more capabilities just than delivering indie games. You have released Killzone Mercenary recently and You have seen how many people loved it! we want more exclusive titles like this rather than multi platform games and low quality HD collections such as J&D. Also There has been tones of new games shown for PS VITA at TGS such as Monster Hunter and etc. Please localize these games as they are popular around the world and many of us have been waiting for a Monster hunter franchise to be released on vita
Thanks old friend
:)
سونی عزیز
من به شخصه خیلی دوست دارم بازیهای AAA بیشتری مثل LBP و Killzone رو روی ویتا ببینم. من این باور رو دارم که این دسته از بازیها مثل killzone و lbp و Persona 4 و Assassins Creed و ... ثابت کرده اند که سخت افزار ویتا توانایی دادن یک تجربه در حده کنسول خانگی رو داره. از این قرار من و همه دوست داران PS VITA عاشقه این هستیم که ساپرت بیشتری رو برای این کنسول از سوی third party ها ببینیم نه فقط عناوین indie. هرچند ویتا توانایی دادن یک تجربه منحصر به فرد رو در بازیهای indie داره اما در حقیقت ویتا واقعا توانایی خیلی بیشتری از این حرفها برای اجرای عناوین مختلف داره. شما بازی Killzone Mercenary رو برای ویتا منتشر کردید و دید خیلیا عاشقش شدن. این یک نشونه هست از اینکه با عناوینه انحصاری بیشتری رو روی ویتا میخواهیم تا بازیهای multiplatform و پرتهای بیکیفت HD مثل J&D. همچنین تعداده زیادی بازی امسال توی TGS مثل Monster Hunter G نشون داده شد. خواهشا این بازیا رو ( مخصوصا MH G) رو لوکالایز کنید از اونجایی که هزاران نفر تا امروز منتظر عرضه این عنوان روی ویتا بوده اند.
با تشکر دوست قدیمی

مرسی آرمان، این متنی رو هم ترکیب اعتراض چندتا از بچه هاس یه نگاهی میندازی؟

87620701543853636473.jpg

اگر مشکل گرامری داره بگو اصلاح کنیم چون من دیگه سوادم بیشتر از این قد نداد!

خداییش سونی بیشتر از mico به مشتریهاش اهمیت میده ؟ نه ؟
Dear Sony
I would like to see more AAA games like LBP and Killzone on PS vita. I believe that the best vita games out there such as Killzone, LBP, Persona 4 and Assassins Creed and etc have proven that the hardware is capable of delivering a console quality experience. Therefore me and all the PS VITA lovers would like to see more support from third parties and more AAA games rather than indie games. Although Vita delivers an awesome experience in terms of enjoying over indie titles but to be honest Vita has more capabilities just than delivering indie games. You have released Killzone Mercenary recently and You have seen how many people loved it! we want more exclusive titles like this rather than multi platform games and low quality HD collections such as J&D. Also There has been tones of new games shown for PS VITA at TGS such as Monster Hunter and etc. Please localize these games as they are popular around the world and many of us have been waiting for a Monster hunter franchise to be released on vita
Thanks old friend

آره، اگر طرفمون ماکروسافت بود خدایی رغبت نمیکردم اعتراض کنیم.

اون FEED ME هم اگر بچه ها موافق باشند قراره سایز بزرگترشو بزنیم رو هدر پیج.

اینو تو بیانیه قبلی جا بدم یا یه بیانیه جدا براش بزنیم؟

امیدوارم تلاشمون نتیجه بده :(( من میرم به چند مایکرو فن میگم کمک کنن :دی !
آرمان !؟ چرا انقدر دیر اومدی :دی
لول
تبلی خودم بود ... پوزش ...
امروز صبح اومدم دیدم مهران دعوام کردم:d (شوخی ) دیگه گفته یه چی درست حسابی بزارم .
انصافا ارزشش هم داره .... سونی به این چیزا اهمیت میده
به هر حال که این تایپ عالیه.

مرسی آرمان، این متنی رو هم ترکیب اعتراض چندتا از بچه هاس یه نگاهی میندازی؟

اگر مشکل گرامری داره بگو اصلاح کنیم چون من دیگه سوادم بیشتر از این قد نداد!

آره، اگر طرفمون ماکروسافت بود خدایی رغبت نمیکردم اعتراض کنیم.

اون FEED ME هم اگر بچه ها موافق باشند قراره سایز بزرگترشو بزنیم رو هدر پیج.

اینو تو بیانیه قبلی جا بدم یا یه بیانیه جدا براش بزنیم؟
خیلی خوب نوشتیم . از نظر قابل فهمی ok هست منتها :

1. For many years we have trusted sony
2. اون قسمت اخره جلمه us بعد نقطه بعد هم یک فاصله بده
3. اون about رو میتونی ور داری. .... PS3 had many great AAA games
4. اون قسمت ps3 میتونی about رو ورداری بزنی in .
5. کلمه forsake رو باید بکنی forsaken . مثل Sony has forsaken PS VITA
6. پاراگراف 3 بگو ! In exchange, we expect to see Sony utilizes PS VITA powerful hardware more than ever to see games like Uncharted and killzone. We want to see more exciting announcement for PS VITA like Borderlands 2. Sony must put stop into production of low quality games such as CAll of duty or Jack and dexter or at least supervise these studios more than ever. Also we do love to see developers such as Ken Levine to get more support from you.

7. نظره من اینکه خطاب بد به بازیهای indie نده . این پاراگرافی هم اینطوری نوشتم چون مشکل زیاد داشت :
Two years have been passed, it has been a long standing dream for us to see games such as MGS, GTA to be announced for this lovely console. So me and all the vita owners would like to request you to bring us more high quality games from first party and third party developers instead of populating PSN with lots of indie games or low quality produced games. we have bought vita for a real Console quality experience. We love to see more games to be developed by your awesome studios such as Naughtydog and santa monica. because we do believe it will be the AAA games that will rescue Vita.

ماله منم هر جور راحتی .... به نظرم توی اون دیگه جا نمیشه. حالا یک فکر براش بعدا میکنیم ! اون دیگه متنش تکمیل هست به اندازه کافی D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or