mehrdad_1992
کاربر سایت
خواهش ميكنم 8)تموم شد امضاتو دیدم دستت درد نکنه داداش.
آموزش نحوه امضا هم در پست اول قرار گرفت.
خواهش ميكنم 8)تموم شد امضاتو دیدم دستت درد نکنه داداش.
آموزش نحوه امضا هم در پست اول قرار گرفت.
عاقا ما چندبار امضا کردیم و ali reza -terep-rah -saman zare:d
همون behrooz hp من هستم دیدم اسمم رو زدی معلوم شد که درست انجامش دادم و اقا من پشتت هستم و خیلی ممنون از اینکه دارین یه فکری به حال ما گیمر های ویتا میکنین:d و من دوتا ایمیل دارم اگه میشه دو بار امضا میدم که امضا ها زیاد تر بشن:d
اقا ما هیچی نمیخوایم فقط زبان فارسی رو ویتا پشتیبانی شه
شما میری اینترنت همه سایت هایی که میری انگلیسی هستن که میگی زبون فارسی به درد نمی خوره ؟ شاید تو ایران زندگی کردن به درد شما نمی خوره :d
در ضمن منظور دوستمون احتمالا همون فونت فارسی هستش نه زبون خود دستگاه فارسی بشه
دوستان همه چی آماده اس ما فقط منتظر نظر چند نفر دیگه(که بهشون پیام داده شد) و در مرحله ی انتخاب نام صفحه در فیثبوک هستم.
میخوایم یه اسمی باشه که فنز رو بکشونه تو پیج، هرکی عنوانی مد نظرش هست لطفا ارائه بده تا بهترین عنوان رو استفاده کنیم.
خداییش سونی بیشتر از mico به مشتریهاش اهمیت میده ؟ نه ؟ Dear Sony
I would like to see more AAA games like LBP and Killzone on PS vita. I believe that the best vita games out there such as Killzone, LBP, Persona 4 and Assassins Creed and etc have proven that the hardware is capable of delivering a console quality experience. Therefore me and all the PS VITA lovers would like to see more support from third parties and more AAA games rather than indie games. Although Vita delivers an awesome experience in terms of enjoying over indie titles but to be honest Vita has more capabilities just than delivering indie games. You have released Killzone Mercenary recently and You have seen how many people loved it! we want more exclusive titles like this rather than multi platform games and low quality HD collections such as J&D. Also There has been tones of new games shown for PS VITA at TGS such as Monster Hunter and etc. Please localize these games as they are popular around the world and many of us have been waiting for a Monster hunter franchise to be released on vita
Thanks old friend
لولامیدوارم تلاشمون نتیجه بده من میرم به چند مایکرو فن میگم کمک کنن !
آرمان !؟ چرا انقدر دیر اومدی
خیلی خوب نوشتیم . از نظر قابل فهمی ok هست منتها :مرسی آرمان، این متنی رو هم ترکیب اعتراض چندتا از بچه هاس یه نگاهی میندازی؟
اگر مشکل گرامری داره بگو اصلاح کنیم چون من دیگه سوادم بیشتر از این قد نداد!
آره، اگر طرفمون ماکروسافت بود خدایی رغبت نمیکردم اعتراض کنیم.
اون FEED ME هم اگر بچه ها موافق باشند قراره سایز بزرگترشو بزنیم رو هدر پیج.
اینو تو بیانیه قبلی جا بدم یا یه بیانیه جدا براش بزنیم؟