Hunter lord
کاربر سایت
از IGN و GAMSPOT شروع کن بهتره این دو تا بازدید کننده زیادی دارن و معروف هم هستن .
ممنون از زحماتت
ممنون از زحماتت
سلام دوست عزیز به تاپیک گوشی های سونی اریکسون و اکسپریا خوش آمدید.
چشم در بیانیه های بعدی حتما قیمت ناعادلانه ی گوشی های سونی رو مطرح میکنیم.
این همه تلاش داریم می کنیم شما می گی ویتا رو ترکیب کنن توی گوشی
کی فارسی به انگلیسی ترجمه کرد متن رو ؟ :d
الکی الاف شدیم فقط بی خیالش شید .
اینا اصلا نمی دونن PS Store چیه بنده خدا ها ( این هفته Store اروپا حتی یه بازی هم برای ویتا نداره بعد طرف میگه دوست دارم به همین صورت بمونه ! )
من رسما از خنده پوکیدم :
Why did the first post read like a cult message? :/
راست میگه بنده خدا نوشتید We are fans of sony ! مگه آیین یا فرقه زدید حالا می خواید قسم بخورید آبرو مون رفت
"ما طرفداران سونی هستیم ! برای سال ها بی شمار ما به سونی اعتماد کرده ایم ولی سونی جواب اعتماد ما را نداده است . "
برداشتید کتیبه نوشتید ؟ :d می خواید ایمان بیارید ؟
مهران کی اینو ترجمه کرده فقط اونو به من نشون بده ؟ ( در ضمن ناراحت نشی ولی من خودم از خنده ترکیدم وقتی کامنت هاشون رو خوندم )
مثلا باید می نوشتید :
Hi Guys
As a PS vita Fan I m willing to see more proper games on Vita
I m sure you all like games such as Infamous or Syphon fil_ter or any other 1st party games on vita
for supporting us please like our face_book page
If you had any ideas ! Please Let us know
یکم دوستانه تر باید می نوشتید ( توجه کنید ممکنه متن بالا هم مشکل داشته باشه فقط می خواستم نحوه نگارش رو بگم )
You should probably spend another few minutes proof reading your letter.
Possibly a few hours.
Does no one in your movement speak English?
Why did the first post read like a cult message? :/
مهران جان توجه نکن به کارت ادامه بده
بچه ها یکی(یعنی آرمان:d) بره جواب اینارو بده، اصلا توجیه نیستند:
سایتای دیگه ام چیز مهمی نگفتند گاها مسخره کردند، اصلا از لحن پستای این اجنبی ها خوشم نیومد انگار با افغانی طرفند
یکیشون میگه اگر فیسبوک Unlike داشت منم به پیج شما می پیوستم، اون یکی میگه دور و ورت کسی که اینگلیسی بلد باشه نبود؟ اون یکی میگه محض اطلاع GTA و MGS رو سونی تولید نمیکنه و اون یکی میگه با 24 تا لایک میخوای کجارو بگیری؟
گیم اسپاتی ها درخواست بسته شدن تاپیک رو دادند(خدا نفسشونو ببنده:d):
- - -ویرایش - - -
خودم ترجمه کردم :d
خسته نباشی یه هفته اس داریم روش کار میکنیم 200 تا ویرایش خورد بهش تازه میای میگی؟
تازه آرمان و کنستانتین خیلی کمک کردند وگرنه چپراندرقورباغه ای میشد که هویت ایران زیر سوال میرفت.اینارو گفتی الان خودم خنده ام گرفت خیلی خشن گفتیم!اطلاعیه اعلان جنگه!:d
ولی فکر نکنم جز اون اشکال نگارشی یا گرامری جدی دیگه ای داشته باشه.