اطلاعات و تصاویر Move shooter

• Thread starter Thread starter N!ko
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

N!ko

کاربر سایت
gun.jpg

چه احساسی دارید هنگامی که در حال بازی کردن با Playstation Move ، یک اسلحه ی پلاستیکی را نیز در دست خود داشته باشید و از آن هم استفاده کنید ؟
طبق گزارشاتی که پیشتر اعلام شده بود ، سونی نقشه هایی برای عرضه ی یک ضمیمه همراه با Move داشته که Move به صورت افقی در آن قرار می گیرد و به شما این حس را می دهد که یک اسلحه ی واقعی در دست گرفته اید .
ماشه ی این اسلحه با فشار دادن دکمه ی T قفل می شود .
Move shooter در پاییز امسال و به قیمت 19.99$ عرضه خواهد شد .

مثلا به نظر شما سونی نباید تروفی رو قرار میداد؟! الان شما تروفی رو تقلیدی از اچیومنت میدونی؟!
در مورد move هم که وقتی در مورد کاراییش چزیزی نمیدونی و اون رو از wii تقلید میدونی من چی بگم؟!!!!!!!!!!!!!!
در کل خوش باش..که سونی کلا تاسیس کمپانیش رو هم از ماکروسافت تقلید کرده!!!!
اگر سونی از همون اول تروفی را گذاشته بود,باز یه چیزی,ولی وقتی دید اچیومنت ت xbox خیلی طرفدار داره,یک تقلید مزحک کرد و گذاشت تو دستگاهش!

عين بچه 2-3 ساله ميفتيد به جون هم و كم مونده به هم فحش بديد.
اين همه تاپيك خوب بود كه به خاطر پنكه بازي شما ها قفل شد.
از كساني كه بالاي 800-900 تا پست دادن تو سايت بعيده. واقعا متاسفم.

اخه هر دوشونم چیزی خاصی نیستن که انقدر سر کول هم میزنین اصلا هیچ کدوم من راضی نکرد میامدن بجای اینا موس کیبورد برای کنسول میزدن بهتر بود:d

اگر سونی از همون اول تروفی را گذاشته بود,باز یه چیزی,ولی وقتی دید اچیومنت ت xbox خیلی طرفدار داره,یک تقلید مزحک کرد و گذاشت تو دستگاهش!
=))=))=))
خواهشا انقدر مارو نخوندن! واقعا یکم فکر نمیکنی که داری بی دلیل و منطق و فقط از روی فن بازی حرف می زنی؟! 360 زود تر از ps3 عرضه شد به این موضوع تا حالا فکر کردی؟! اگه ps3 زود تر میومد بعد تروفی رو قرار میداد بعد مثلا سال بعد 360 میومد و اچیومنت رو قرار میداد بازم میگفتی تقلید؟! این تقلید نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در یک کلام دوباره حرفم رو میگم زود ps3 دیر تر اومده و دلیل نمیشه که هر کاری میکنه تقلید باشه چون قبلا ماکرو اون کارو کرده!!!

=))=))=))
خواهشا انقدر مارو نخوندن! واقعا یکم فکر نمیکنی که داری بی دلیل و منطق و فقط از روی فن بازی حرف می زنی؟! 360 زود تر از ps3 عرضه شد به این موضوع تا حالا فکر کردی؟! اگه ps3 زود تر میومد بعد تروفی رو قرار میداد بعد مثلا سال بعد 360 میومد و اچیومنت رو قرار میداد بازم میگفتی تقلید؟! این تقلید نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در یک کلام دوباره حرفم رو میگم زود ps3 دیر تر اومده و دلیل نمیشه که هر کاری میکنه تقلید باشه چون قبلا ماکرو اون کارو کرده!!!
اصلاً تقلیدی که وجود نداشته در این زمینه فقط معلوم نیست چرا سیستم trophy حدوداً 2 سال بعد از عرضه ps3 و بعد از اومدن کلی بازی برای این کنسول عرضه شد اونم با کلی باگ در روز های اول...

اصلاً تقلیدی که وجود نداشته در این زمینه فقط معلوم نیست چرا سیستم trophy حدوداً 2 سال بعد از عرضه ps3 و بعد از اومدن کلی بازی برای این کنسول عرضه شد اونم با کلی باگ در روز های اول...

انصافا راست می گید.من فن هیچ کدام نیستم ولی این امر را به چشم خودم دیدم.هنوز هم بازی هایی مثل MGS4 تروفی ندارند ولی 360 از همون بازی های اول داشت مثل most wanted

--------------------------------------------------------------
اما در مورد این اسلحه باید بگم که برگشتیم به دوران آتاری.:dعجب حالی هم میداد ولی حیف مال من شکست چون خیلی جو گیر میشدم.:>
مثلا چذاغ های LED ارزش نداره که!!! همون لامپ های قدیمی که دم میوه فروشی ها آویزون میکنند خوبه!!!

خیلی با حال گفتی!

آخرین ویرایش:

اشکان جان عزیز این که اچیومنت یه چیزی هستش که برای بعضی ها مهمه که برای خودم تا حدودی این رو ماکروسافت جا انداخته خوب چیز خوب اگه قرار بود کسی دیگه دنبالش نره خر هستش کسی با این که ماکروسافت کار خوبی کرده شکی نداره اما این که اگه بقیه بیان یه چیز جدیدی رو مثل اون بدن بگیم تقلید اشتباه هستش .

دقیقا مثل الان که وقتی wii موشن ها رو جا انداخته سونی و ماکروسافت خر بودن اگه نمیرفتن دنبالش چون پیشرفت صنعت هستش به این نمیگن تقلید .:d

بچه ها من یه نکته ی جدید کشف کردم!!!
همه ی بازی های سکوبازی از prince تقلید کردند و لابد همه ی بازی های جنگ های میدانی هم از call of duty !!!
تازه!!!! همه ی driver ها هم از روی گرامافون تقلید کردند!!!
راستی یه نکته ی جالب تر!!! iphone هم از روی pocket PC های عهد عتیق تقلید کرده!!!

اصلا نوآوری خر کیه؟؟؟!
بهبود و ارتقاء تکنولوژی ها چیه دیگه؟؟؟!

فقط چیزایی که برای اولین بار اختراع میشوند ارزش دارند!

مثلا چراغ های LED ارزش نداره که!!! همون لامپ های قدیمی که دم میوه فروشی ها آویزون میکنند خوبه!!!

اين بحث تقليد هم سوژه اي هست واسه خودش ها! توي تجارت و صنعت تقليد به اين شكلي كه دوستان ميگن اصلا معني نداره! بهش ميگن دنباله روي از يك ايده موفق. هزاران تا شركت مختلف هم اينكارو ميكنن و اگه بخوايم بهش بگيم تقليد و ... بايد قبول كنيم كه تمام شركت هاي دنيا تقليدكار هستن!

سر كنسول ها هم بحث به همين ترتيبه، يكي يك كاري ميكنه، ميگيره و بقيه هم خوب ادامه ميدنش. اين اين روند نباشه كه تا الان اين صنعت خوابيده بود! يكم فكر كنيد...

آقایون......
من از همه عذر میخوام واقعا دیگه نمیدونم چی بگم!! شرمنده من دیگه هیچ حرفی تو این تاپیک ندارم!! هنوز تعریف معینی از کلمه تقلید برای هیچ کدوممون وجود نداره اونوقت داریم تو سر و کول هم میزنیم که این از اون تقلید کرده یا اون از این تقلید کرده !!!
یه بار دیگم گفتم اصلا سونی تاسیس کمپانیش رو هم از ماکرو تقلید کرده..!! خواهشا اول یه محدوده ای برای کلمه تقلید معین کنید بعد بحث کنیم.
باتشکر.....

_53db-wii_light_gun_1.jpg

خوب ديگه رسما شد دسته ي wii كم كم فرمون راكت و ايناش هم مي ياد كه ديگه خود دسته ي wii بشه

اين بحث تقليد هم سوژه اي هست واسه خودش ها! توي تجارت و صنعت تقليد به اين شكلي كه دوستان ميگن اصلا معني نداره! بهش ميگن دنباله روي از يك ايده موفق. هزاران تا شركت مختلف هم اينكارو ميكنن و اگه بخوايم بهش بگيم تقليد و ... بايد قبول كنيم كه تمام شركت هاي دنيا تقليدكار هستن!

سر كنسول ها هم بحث به همين ترتيبه، يكي يك كاري ميكنه، ميگيره و بقيه هم خوب ادامه ميدنش. اين اين روند نباشه كه تا الان اين صنعت خوابيده بود! يكم فكر كنيد...

ببين بستگي داره مثلا يه چيزي كشف مي شه بقيه دنبالش رو مي گيرن اما move دقيقا همون كارايي هاي دسته ي وي رو داره و مو نمي زنه اين ميشه تقليد مسلم كه هيچ وقت پذيرفته نيست

آخرین ویرایش:
نه اخه میدونی چیه بعضیا به یه دلیلی که هنوز کشف نشده یه بوی سوختگی میدن بعد میان نظر بدن حالیشون نمیشه چی دارن میگن
=====

خب الان که چی؟:neutral::neutral::neutral:

:-@:-@:-@
=======

3:-o3:-o^#(^

خب..........؟؟؟؟؟؟؟:huh:

رفیق زیاد به شکلک علاقه داری میتونی بری تو دفتر نقاشی فیلیت (!) چند تا بکشی حال کنی، چرا پایین پست ملت اینارو میذاری؟

خوب ديگه رسما شد دسته ي wii كم كم فرمون راكت و ايناش هم مي ياد كه ديگه خود دسته ي wii بشه

نه باو این همه فرق! اون توپ رو نمیبینی واقعا؟:d کنترلر وی کجا از این توپ های رنگی رنگی خوشگل داره؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or