اطلاعات جدید درباره New XBox 360

کپی خور هم نشه کنسول قدیمیا دیگه به درد هم نمیخوره ! چون ممکنه یه حرکت بزنند که دیگه بازی ها جدید رو نخونه!

هیچ کاری نمی تونن بکنن چون ما هکر ها رو در اختیار داریم ! :d

پ.ن : Lol+rofl :d

احتمال زیاد این new x360 جدید هک نمیشه چون ماکروسافت به خاطر هک دستگاهش نتونست مثل سونی از فروش بازی سود زیادی عایدش بشود (البته نسبت به سونی)

چرا هک میشه ؟ مطمئن باش چون طراحی درونی به کلی عوض شده و شبیه XBOX 1 شده !

یه سوال چرت واسه خودم پیش اومد الان بازی های X360 S با X360 فرقی داره ؟

من که خیلی دست دارم هک نشه !
من 1 ماه پیش رقتم پشت شهرداری , یدونه بازی اورجینال هم پیدا نکردم ...
هک نشه یکم بازار بازی اورجینال گرم بشه :cheesygri

من که خیلی دست دارم هک نشه !
من 1 ماه پیش رقتم پشت شهرداری , یدونه بازی اورجینال هم پیدا نکردم ...
هک نشه یکم بازار بازی اورجینال گرم بشه :cheesygri
اقا شما مایه دارید ما چی کار کنیم ؟
بعد شما میتونی بگیری هک نکنی و بازی اورجینال هم خیلی زیاد هست تو همین سایت بگو خریدارم صد تا PM میاد.

اقا شما مایه دارید ما چی کار کنیم ؟
بعد شما میتونی بگیری هک نکنی و بازی اورجینال هم خیلی زیاد هست تو همین سایت بگو خریدارم صد تا PM میاد.

یا زنگ بزن فروشگاه DC برات میاره دو برابر هم پول میگره ! شما که مایه داری مشکلی نیست ! :d

هک شدن یا نشدن ربطی کنسول های کرک شده نداره!
اون دوستی که گفتم ، یکاری کنن که همین کنسول های خودمون هم دیگه کپی اجرا نکنه ، نمی دونه که اگه می شد همچین کاری کرد ، خیلی وقت پیش این اتفاق افتاده بود. من فقط گفتم ممکنه یکاری کنه که این یکی حداقل به این راحتی ها هک نشه.

اونقدر کنسول کرک شده هم دست مردم هست که بازار همچنان مَملُو از بازی های کپی بمونه. در ضمن هنوز بازار سرشار از مدل های قدیمی است بطوری که حداقل این تابستون رو به خیر می گذرونیم. بعدش هم ممکنه فرجی بشه و مدل های جدید هم کپی خور بشن. به هر حال تجربه نشون داده که هکر جماعت اصولا بی خیال این MS نمیشن. :biggrin1:

در ضمن ، اینها همش فرضیاته و اگر به فرضیه است ، ممکنه MS بخاطر درآمدی که از اجبار مشتری به خرید مجدد کنسول داشته ( از طریق BAN کردن اونا ) ، بی خیال این حرفا بشه. اون وقت هم ما خوشحال میشیم ، هم اونا. :biggrin1: که البته بعیده همچین اتفاقی بیافته.

=====

در مورد اون بوردی هم که صفحه قبل تصویرش رو گذاشته بودم ، الآن ویدیو engadget رو دیدم ، یک قسمت اومد هارد رو از جاش در آورد و کانکتور هاش رو نشون داد.
با اون چیزی که اون بورد صفحه قبل نشون می ده فرق داشت. کانکتورش 3 قسمتی بود و چیزی عجیبی بنظر میومد! 2 قسمتش شبیه که کانکتور SATA که یکیش دارز تر بود ، تقریبا به دارازی IDE و اون یکی هم نتونستم درست تشخیص بدم. مثل اینکه Transfer Rate هارد جدید تغییر چندانی نکرده.
نتیجه اخلاقی اینکه : بورد 100% دچار Revision شده ولی باز هم میگم ، نقشه کلیش همونه ( عکس صفحه قبل ).

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Politiciλn
ببخشید گرمای کنسول از کجا خارج میشه؟ O_o
شیار های روی کنسول- وقتی کنسول عمودیه وسط خطهایی هست که فن از اونجا هوا رو خارج میکنه!البته برای ورود هوا بالا و پایین کنسول هم فنهایی میزارن

سلام
دوستان یه سوال برام پیش امد اینکه میگن دیگه مدلای قدیمی تولید نمیشه یعنی اینکه دیگه 360 قدیمی رو نخواهیم دید؟
بکل تولیدش قطع میشه یا نه از همین مادربوردای این 360 جدید توش بکار میبرن
اگه اینطور باشه اینم نخواد هک بشه که خیلی بد میشه
اما نکته دیگه اینکه قیمت ارکید کردن 149دلار تا موقعی که دستگاه موجود بازار فروش بره؟ یعنی دیگه تولید نمیشن؟ پس اینجور نباید دیگه مدل الایت یا ارکید در بازار ببینیم فقط این 360 جدیده با این قیمت؟
اینا برام سوال شده حالا کسی اگر اطلاعات دقیقتر داره میتونه راهنماییم کنه.
ممنون

اما طراحی گرمایشیش واقعا عالی شده اینبار !!
صاف چیپست رو گذاشته و روش یه خنک کننده و بالا سرش هم یه درز کافی برای خارج شدن هوا !!
بسیار بسیار عالی !!
من دارم خودم رو نفرین میکنم که چرا دیشب توی کنفرانس نبودم !!؟ :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or