اطلاعات جدید درباره New XBox 360

احتمال زیاد این new x360 جدید هک نمیشه چون ماکروسافت به خاطر هک دستگاهش نتونست مثل سونی از فروش بازی سود زیادی عایدش بشود (البته نسبت به سونی)
فروش بسیاری از بازی های مولتی پلتفرم روی 360 بیشتره.
البته اگه کپی خور نمیشد که قطعا سودش بیشتر بود.

آخرین ویرایش:
شانس مارو میبینی 2 هفته نمیشه xbox arcade خریدم حالا این باحال اومده
ای کاش پولمو نگه میداشتم اینو می خریدم
خییییییییییییلییییییییییی اوشئله
من اینو میخوام
کسی از بچه ها مایه نداره همینجوری رو هوا یه دو سه تا به بچه های سایت از جمله خودم هدیه بده

ما میتونیم تا 1 ماه هم صبر کنیم ها

شانس مارو میبینی 2 هفته نمیشه xbox arcade خریدم حالا این باحال اومده
ای کاش پولمو نگه میداشتم اینو می خریدم
خییییییییییییلییییییییییی اوشئله
من اینو میخوام
کسی از بچه ها مایه نداره همینجوری رو هوا یه دو سه تا به بچه های سایت از جمله خودم هدیه بده

ما میتونیم تا 1 ماه هم صبر کنیم ها

البته باید ببینید دستگاه کی هک می شود حتما یک ماه دیگه که هک نمی شه ! :d

نگران نباش وقتی آرکیدت سوخت یک دونه از این ها می گیری ! :smile:

به نظر من شیک تر شده نسبت به xbox360 قدیم
اون عکس مادربرد خیلی مَچ ِ با دستگاه پس بگو چرا بقل دستگاه شیار داره سیستم کولینگ کلا فرق کرده ( سیمپلایز :دی)

اگه هک نشده خیلی بد میشه

ماها که الان مدل قدیم داریم بن میشیم بعد دیگه نمیتونیم جدیده رو بازی کنیم چون هک نشده و قدیمیه هم نمیتونیم چون لایو نداره بعد ....... :mad:

از نظر قیمت گذاری شاید این افت قیمت ها در خارج از ایران درست باشه. ولی خوب اگر MS برای جلوگیری از هک شدن درایو دستگاه موانع امنیتی در نظر گرفته باشه و با توجه به اینکه درایو کنسول هم تغییر کرده ، این مورد چیزی بعیدی به نظر نمیرسه! ممکنه قیمت مدل های قبلی ( هر چند دست دوم ) بشدت افزایش پیدا کنه. کما اینکه در مورد PSP هم چنین اتفاقی افتاد.

در این باره به شخصه منتظر disassemble از کنسول هستم تا به تمام جنبه های اون اشنا بشیم.
موضوع هک و درایو اون هم بسیار جالب توجه هست، یا یک new revision از سری درایوهای Lite-On هست، مثلا سری 10xx0 ویا 1xxx0...!!! اگر قاعده بر سر همان سری MT1319L MT1309E باشه، مسئله کپی خور شدن موضوع چیپیده ای نخواهد بود، ولی اگر موضوع یک brand جدید هست، داستان به صورت کلی عوض خواهد شد.

درباره ی اون عکس چهار ماه پیش هم توی یکی از تاپیکها سرش خیلی بحث شد، میشه گفت که اون برد 17 تا 20 سانت ارتفاع داره، و حال اینکه New Xbox 360 تقریباً بین 20 تا 25 سانت باید ارتباع داشه باشه، که New Xbox 360 و اون تصویر قدیمی که به عنوان شایعه مطرح شده بود، میتوان بدنبال شباهت هایی بینشون بود.

این تاپیک قدیمی رو کسانی که مایل هستند بخوانند http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=29008

در نهایت بهتره که صبر کنید تا تصاویر باز شده کنسول در دسترس قرار بگیره.

• Like
Reactions: Rainbow
من که خدا خدا میکنم کپی خور نشه تا این دو کنسول ایکس باکسی که دارم به قیمت بالای بدم بره و یک دونه اسلیم بگیرم بریم تو کار اورجینال همانند ps3 انشا الله کپی خور نشه:biggrin1:
xbox-360-new.jpg

راستی تو این عکس اولی چرا پشت کنسول کمی بالاست فکر کنم زیر یه پایه ای داشته باشه درسته تو عکسهای دیگه من که چیزی ندیدم

موضوع هک و درایو اون هم بسیار جالب توجه هست، یا یک new revision از سری درایوهای Lite-On هست، مثلا سری 10xx0 ویا 1xxx0...!!! اگر قاعده بر سر همان سری MT1319L MT1309E باشه، مسئله کپی خور شدن موضوع چیپیده ای نخواهد بود، ولی اگر موضوع یک brand جدید هست، داستان به صورت کلی عوض خواهد شد.
ممکنه چیزی فراتر از صرفا یک تغییر درایو باشه. اگه یک سیستم امنیتی جدید برای جلوگیری از استفاده از Drive هک شده روی خود بورد بکار برده باشه ، قضیه خیلی پیچده تر میشه.
فعلا تنها راه برای فهمیدن انتظار کشیدنه. ;)

درباره ی اون عکس چهار ماه پیش هم توی یکی از تاپیکها سرش خیلی بحث شد، میشه گفت که اون برد 17 تا 20 سانت ارتفاع داره، و حال اینکه New Xbox 360 تقریباً بین 20 تا 25 سانت باید ارتباع داشه باشه، که New Xbox 360 و اون تصویر قدیمی که به عنوان شایعه مطرح شده بود، میتوان بدنبال شباهت هایی بینشون بود.
با در نظر گرفتن سایز هارد که میاد کنار MB قرار میگیره ( پورتش اولی از سمت چپ هست که اگه دقت کنید متوجه میشید جهتش فرق داره! ) این اختلاف سایز توجیه میشه خلیل جان. البته به احتمال قوی revision هایی از 4 ماه پیش روی بورد صورت گرفته باشه و نسخه نهایی دقیقاً این نیست ولی نقشه کلیش مطمئناً همینه.

این تاپیک قدیمی رو کسانی که مایل هستند بخوانند http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=29008
جالب بود. من نبود چه خبرا بوده اینجا... :)

فقط من راجع به اون کانکتور های زیادی که روی بورد می بینید یه توضیح بدم. این کانکتور ها در یک مرحله از تولید برای تزریق اطلاعات استفاده میشه و بعدش برداشته میشن. دقت کرده باشین برای خوندن NAND و jTag کردن کنسول ها اتصالاتی که به بورد وصل میشه به جاهایی هست که بنظر میاد جای نصب چیزی باشه. در حقیقت جای همین Pin Header هایی که می بینید هستن که بعد برداشته میشن ( البته به غیر از کانکتور SATA و FAN ) و قرار نیست چیزی جای اون نصب بشه.

آخرین ویرایش:
ممکنه چیزی فراتر از صرفا یک تغییر درایو باشه. اگه یک سیستم امنیتی جدید برای جلوگیری از استفاده از Drive هک شده روی خود بورد بکار برده باشه ، قضیه خیلی پیچده تر میشه.
فعلا تنها راه برای فهمیدن انتظار کشیدنه. ;)

تمام وقت ام رو میگذارم روش، یکی از دوستان هم در IRC Fw انلاین هست تا خبری شد، سریع اطلاع بده.
بعد از خورده فروشی اون میشه منتظر تصاویر جالبی بود، من خیلی دوست دارم ببینم ترتیب disassemble اون چطوری هست.

با در نظر گرفتن سایز هارد که میاد کنار MB قرار میگیره ( پورتش اولی از سمت چپ هست که اگه دقت کنید متوجه میشید جهتش فرق داره! ) این اختلاف سایز توجیه میشه خلیل جان. البته به احتمال قوی revision هایی از 4 ماه پیش روی بورد صورت گرفته باشه و نسخه نهایی دقیقاً این نیست ولی نقشه کلیش مطمئناً همینه.

بله، دقیقاً حق با شماست، خودم هم از زمانی که 45nm رو حتی قبل از عرضه Jasper مطرح کردند، امید زیادی به عرضه بردی متفاوت داشتم ازش.

فقط من راجع به اون کانکتور های زیادی که روی بورد می بینید یه توضیح بدم. این کانکتور ها در یک مرحله از تولید برای تزریق اطلاعات استفاده میشه و بعدش برداشته میشن. دقت کرده باشین برای خوندن NAND و jTag کردن کنسول ها اتصالاتی که به بورد وصل میشه به جاهایی هست که بنظر میاد جای نصب چیزی باشه. در حقیقت جای همین Pin Header هایی که می بینید هستن که بعد برداشته میشن ( البته به غیر از کانکتور SATA و FAN ) و قرار نیست چیزی جای اون نصب بشه.

در مورد اون کانکتورها هم بله، توی صفحه سوم به Pin Header ها اشاره کردم
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=29008&page=3

موضوع JTAG هم دیگه باید روی این کنسول منتفی باشه!!!!

... چون ماکروسافت به خاطر هک دستگاهش نتونست مثل سونی از فروش بازی سود زیادی عایدش بشود (البته نسبت به سونی)
اتفاقا تو 80 % بازی های مشترک بین دو کنسول نسخه ی X360 بیشتر فروخته ... و بالطبع (نسبت به سونی)سود بیشتری ماکرو به جیب زد ...:cool:

کپی خور هم نشه کنسول قدیمیا دیگه به درد هم نمیخوره ! چون ممکنه یه حرکت بزنند که دیگه بازی ها جدید رو نخونه!
چرا یه حرکت بزنند که بازی های جدید را نخونه؟منظورت کپی ها هست؟خوب مگه سر AC2 اینجوری نشد؟بعد حل شد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or