اطلاعات جدید از Resident Evil: Operation Racoon City

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
کاربر سایت
re-operation-racoon-city.jpg

بنابر اعلام شرکت Capcom عنوان تازه معرفی شده ی RE: Operation Racoon City در زمستان سال جاری برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 عرضه خواهد شد.

طبق اخبار موجود از جدیدترین شماره ی OXM شرکت Slant Six Games وظیفه ی ساخت RE: Operation Racoon City را بر عهده خواهد داشت که پیش از این ساخت SOCOM Confrontation را در کارنامه دارند.

ظاهرا این در این عنوان جدید شما میتوانید در نقش یکی از اعضای Umbrella Security Service باشید و یا با تیمی چهارنفره در بخش Co-Op پیشروی کنید .

همچنین بنابر اعلام کپکام Operation Racoon City در مهمترین و معروف ترین نقاط راکون سیتی اتفاق خواهد افتاد و با شخصیت های معروف سری نظیر Leon Kennedy نیز دیدار خواهید کرد.

خبر خوش برای طرفداران سری اینکه در این بازی شما خط داستانی RE2 و RE3 را از جبهه ی Umbrella تجربه خواهید کرد و به حقایق جذاب و عجیبی پی خواهید برد.

به نظر من تریلر بازی و جوش قول سازنده رو تا اینجا عملی کرده اما نمیدونم دوستان چرا با re های جدید حال نکردن ؟؟ دلایلتون رو میشه بگید؟ مثلا معمایی دیگه نیست یا ...:d:d

انشاالله بازی خوب بشه. اینقدر نفوس بد نزنید خب:دی
خیلی از استودیوها بودن عناوین سطح پایین داشتن، اما توستن روی یک عنوان به شدت کار کنن و بازی رو خوب در بیارن. نمونش هم همون Spider-man Shattered dimensions. :دی

همین Guerilla games هم اول با Killzone 1 شروع کرد و حالا به اینجا رسید.
منتظر نمایش بازی توی E3 هستم (هستیم :دی)

اینجارو برعکس گفتی باور کن چون این بازی تا شماره 5 پیش رفته اولین بازشم نیست ...

از شماره 3 به بعد اویل بو و رنگ متفاوتی پیدا کرد با توجه به سبکش .

این نمایش هم یه جورایی 2 X می زد خیلی سریع بود . وانمیستاد که زرتی اینور اونو می رفت عجله داشت .

آخرین ویرایش:
یعنی دقیقا L4D. الان به قول آریا اسم نداشت من بی شک و تردید میگفتم این L4D3 ـه.
هنوز زوده، منتها به نظر من از نظر تکنیکی هم چیزی نداشت. یعنی چیزایی که نشون میدادن اصلا به نظرم جالب نبودن. خوده لئون هم مثل ما تعجب کرده :))!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or