اطلاعات جدید از Resident Evil: Operation Racoon City

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
re-operation-racoon-city.jpg

بنابر اعلام شرکت Capcom عنوان تازه معرفی شده ی RE: Operation Racoon City در زمستان سال جاری برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 عرضه خواهد شد.

طبق اخبار موجود از جدیدترین شماره ی OXM شرکت Slant Six Games وظیفه ی ساخت RE: Operation Racoon City را بر عهده خواهد داشت که پیش از این ساخت SOCOM Confrontation را در کارنامه دارند.

ظاهرا این در این عنوان جدید شما میتوانید در نقش یکی از اعضای Umbrella Security Service باشید و یا با تیمی چهارنفره در بخش Co-Op پیشروی کنید .

همچنین بنابر اعلام کپکام Operation Racoon City در مهمترین و معروف ترین نقاط راکون سیتی اتفاق خواهد افتاد و با شخصیت های معروف سری نظیر Leon Kennedy نیز دیدار خواهید کرد.

خبر خوش برای طرفداران سری اینکه در این بازی شما خط داستانی RE2 و RE3 را از جبهه ی Umbrella تجربه خواهید کرد و به حقایق جذاب و عجیبی پی خواهید برد.

چقدر غر ميزنيد مــــِلــِـت!
هرچي باشه از اون RE online (همون Outbreak) جالبتر درمياد.كه RE:O در زمان خودش همچين فروش بدي هم نداشته،اووَخ چرا نبايد يه team survival ديگه درست كنن؟( file 2 بحثش جداست)

همینطور اسلحه های بزرگ :biggrin1:

بقيه ي RE ها رو نميدونم،ولي مطمئنم توي RE 1 و 2 و 3 "اسلحه هاي بزرگ" داشتيم.

من یادم نمیاد تو RE2 اعضای Umbrella Security Service رو دیده باشیم پس چطوری ربط داره؟!!

re3 و 2 تو يه timeline اتفاق ميوفتن(حالا يوخته اينور اونرو).ميتونن ربطش بدن.

بقيه ي RE ها رو نميدونم،ولي مطمئنم توي RE 1 و 2 و 3 "اسلحه هاي بزرگ" داشتيم.

.

بابا دیگه اون و یادمه :d منظورم کلا این بود آخه این بازی و جه به شوتر :d مثلا فرض کن گیرز بشه استراتژیک یا HR بره تو سبگ گیرز :)) خوشت میاد :d !
با اسلحه بزرگ که خاطره دارم یادمه این CD های شارک اون موقعها بود یادم نبود چیکار کردم اما یک تیر با همین اسلحه ها به نمسیس میزدیم کارش تموم بود اما با این حال هنوز هم ترس تو وجودمون بود :d
افشین تو حاضری لیون رو بکشی ؟ :d

من افشین نیستم :d اما معلومه لیان زنده میمونه :d فاصله شماره 4 با 5 اگه قاط نزده باشم فاصله کمی دارن :d
دوستان سالها از دستم در رفته سه شماره اول در چه سالهایی اتفاق می افتاد ؟ :d

من افشین نیستم :d اما معلومه لیان زنده میمونه :d فاصله شماره 4 با 5 اگه قاط نزده باشم فاصله کمی دارن :d

سه تای اولی مال 1998 هست :دی
شماره ی 4 مال 2004 هست :دی
six years have passed since that horrendous incident

افشین تو حاضری لیون رو بکشی ؟ :d
بابا هنوز معلوم نیست قضیه چیه که
فکر نکنم از اول تا آخر بازی دنبال لیان باشیم بیشتر من از این خوشحالم که تا به حال افراد زنده رو تو re نکشتم تازه هنوز معلوم نیست اینا کی وارد شهر میشن که!
بابا دیگه اون و یادمه :d منظورم کلا این بود آخه این بازی و جه به شوتر :d مثلا فرض کن گیرز بشه استراتژیک یا HR بره تو سبگ گیرز :)) خوشت میاد :d !
با اسلحه بزرگ که خاطره دارم یادمه این CD های شارک اون موقعها بود یادم نبود چیکار کردم اما یک تیر با همین اسلحه ها به نمسیس میزدیم کارش تموم بود اما با این حال هنوز هم ترس تو وجودمون بود :d

عزیزم یکم اگر صبر کنید همه چی معلوم میشه مطمئنا تا چند روز دیگه یه تریلری ازش نشون میدن به هر حال من گفتم این بازی از دوجهت خوبه یکی اینکه اگر خوب در بیاد که خوش به حال همه اگر هم گند بزنه خوبیش اینه که کپکام سر عقل میاد و دیگه بازی دست غربی جماعت نمیده
در ضمن جای منم جواب میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

لیون چه جوری قراره بمیره وقتی تو نسخه ی چهار پدیدار شد؟

منظورتون چیه لیون تو نسخه چهارم پدیدار شد ؟ شما رزیدنت اویل 2 رو بازی نکردید مگه ؟

بابا هنوز معلوم نیست قضیه چیه که

فکر نکنم از اول تا آخر بازی دنبال لیان باشیم بیشتر من از این خوشحالم که تا به حال افراد زنده رو تو re نکشتم تازه هنوز معلوم نیست اینا کی وارد شهر میشن که!

Leon is your main prey throughout the game

فکر کنم ایون زامبی میشه یادته تو رزیدنت اویل 3.5 لیون ویروسی شده بود و قرار بود آخرش بمیره !

آخرین ویرایش:
Leon is your main prey throughout the game

فکر کنم ایون زامبی میشه یادته تو رزیدنت اویل 3.5 قرار بود لیون بمیره ویروسی شده بود !

خوب درسته ولی اینطوری نیست که لیان هی بدو مام دنبالش با تیر بزنیمش:d:d:d
در ضمن مطمئن باش بازی چندتا پایان داره که تو یکیش لیان میمیره (شاید چون کپکام عمرا لیان رو نمیکشه تازه انیمشین جدید هم که شخصیت اصلیش لیان)
re3.5 هم اگر قرار بود طبق داستان اون باشه که الان داشتیم با عروسک های پارچه ای می جنگیدیم نه با زامبی و ماجینی

منظورتون چیه لیون تو نسخه چهارم پدیدار شد ؟ شما رزیدنت اویل 2 رو بازی نکردید مگه ؟
دست شما درد نکنه دیگه!من RE2 را بازی نکرده باشم که باید بمیرم.منظورم اینه که re4 که ماله 2004 هست,داستان این ماله timeline نسخه ی دوم و سوم هست.پس یعنی داستان re4 ماله بعد از اینه,خب وقتی تو Re4 لیون زده بود,چه جوری اینجا بمیره؟

اطلاعات جدیدی از مجله OPM منتشر شده که به نظر خودم جالبترینش همین هاست:
- یکی از ماموریت های اصلی بازی "به قتل رساندن لئون اسکات کندی" هست, مفهومی برای توانایی تغییر تاریخ رزیدنت ایول, کلاً هدف بازی!
- شما میتوانید از دشمنان (مثلاً زامبی ها) به عنوان سپر گوشتی برای کاور استفاده کنید در حال حرکت!
- همانند دیگر عناوین سبک شوتر سوم شخص میتوانید پشت اشیاء ثابت مثل اتومبیل ها کاور بگیرید!
- محیط ها تخریب پذیر هستند و از اشیا هم میتوانید برای از بین بردن زامبی ها استفاده کنید!
- نور پردازی داینامیک!

• Like
Reactions: Mr.Death
اطلاعات جدیدی از مجله OPM منتشر شده که به نظر خودم جالبترینش همین هاست:
- یکی از ماموریت های اصلی بازی "به قتل رساندن لئون اسکات کندی" هست, مفهومی برای توانایی تغییر تاریخ رزیدنت ایول, کلاً هدف بازی!
- شما میتوانید از دشمنان (مثلاً زامبی ها) به عنوان سپر گوشتی برای کاور استفاده کنید در حال حرکت!
- همانند دیگر عناوین سبک شوتر سوم شخص میتوانید پشت اشیاء ثابت مثل اتومبیل ها کاور بگیرید!
- محیط ها تخریب پذیر هستند و از اشیا هم میتوانید برای از بین بردن زامبی ها استفاده کنید!
- نور پردازی داینامیک!
ممکنه آخر سر لیان زنده بمونه و فرار کنه.
ولی خدایی جایی از درگیری لیان با مامورهای آمبرلا توی دنیازی RE نیست :دی

دست شما درد نکنه دیگه!من RE2 را بازی نکرده باشم که باید بمیرم.منظورم اینه که re4 که ماله 2004 هست,داستان این ماله timeline نسخه ی دوم و سوم هست.پس یعنی داستان re4 ماله بعد از اینه,خب وقتی تو Re4 لیون زده بود,چه جوری اینجا بمیره؟

البته نگفتا که دقیق همزمان با 2 و3 هست بلکه شاید همپوشانی داشته باشه !

شایدم لیون دستش با وسکر توی یه کاسه باشه :d یه کاری بکنه زنده شه !:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or