اطلاعات جدید از Resident Evil: Operation Racoon City

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
re-operation-racoon-city.jpg

بنابر اعلام شرکت Capcom عنوان تازه معرفی شده ی RE: Operation Racoon City در زمستان سال جاری برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 عرضه خواهد شد.

طبق اخبار موجود از جدیدترین شماره ی OXM شرکت Slant Six Games وظیفه ی ساخت RE: Operation Racoon City را بر عهده خواهد داشت که پیش از این ساخت SOCOM Confrontation را در کارنامه دارند.

ظاهرا این در این عنوان جدید شما میتوانید در نقش یکی از اعضای Umbrella Security Service باشید و یا با تیمی چهارنفره در بخش Co-Op پیشروی کنید .

همچنین بنابر اعلام کپکام Operation Racoon City در مهمترین و معروف ترین نقاط راکون سیتی اتفاق خواهد افتاد و با شخصیت های معروف سری نظیر Leon Kennedy نیز دیدار خواهید کرد.

خبر خوش برای طرفداران سری اینکه در این بازی شما خط داستانی RE2 و RE3 را از جبهه ی Umbrella تجربه خواهید کرد و به حقایق جذاب و عجیبی پی خواهید برد.

اطلاعات جدیدی از مجله OPM منتشر شده که به نظر خودم جالبترینش همین هاست:
- یکی از ماموریت های اصلی بازی "به قتل رساندن لئون اسکات کندی" هست, مفهومی برای توانایی تغییر تاریخ رزیدنت ایول, کلاً هدف بازی!
- شما میتوانید از دشمنان (مثلاً زامبی ها) به عنوان سپر گوشتی برای کاور استفاده کنید در حال حرکت!
- همانند دیگر عناوین سبک شوتر سوم شخص میتوانید پشت اشیاء ثابت مثل اتومبیل ها کاور بگیرید!
- محیط ها تخریب پذیر هستند و از اشیا هم میتوانید برای از بین بردن زامبی ها استفاده کنید!
- نور پردازی داینامیک!

اقا یعنی چی مگه میخوای gear of warبازی کنی این دیگه چه مسخره بازیی کامپکم راه انداخته ؟؟؟
تا همین سه چهار سال پیش پای هر بازی نوشته بود کاپکم از استاندارد ceاروپا هم اون بازی بیشتر ارزش پیدا میکرد حالا تبدیل شده به یکی از مسخره ترین شرکتای بازی سازی که فکر کنم اینم سرنوشت بدی در انتظارش باشه اگه بخواد همین روند ادامه پیدا کنه کاپکم تمام وکمال بازیهای معروفش رو از دست میده.

چرا الکی شلوغش میکنین به نظر من بهتر از re 4 , 5 خواهد بود اینکه تو زیباترین خط داستانی Re قرار داره و ایینکه در راکون سیتی و احتمالا هم دوربینش کلاسیک در ضمن شما به موقیعت داستانی بازی توجه نمی کنین اگر مامورین ویژه آمبرلا بیان تو شهر که با دست خالی نمیان در ضمن مگه وسکر نمی گه که طغیان راوکن سیتی خودش یه آزمایش بود شاید منظورش همینه به هر حال این بازی داستان مهمی داره و اکشنش مطمئنم از Re 4 ,5 خیلی بهتر خواهد بود تنها چیز که بازی شاید نداشته باشه معما هست که با موقیعت راکون سیتی احتملا این هم خواهد بود که اگر این اتفاق بیفته با کامل ترین re تاریخ طرفیم
من حدس می زنم دوربین بازی به این شکلی باشه که تو عکس می بینید اگر این دوربین باشه که من واقعا باهاش حال می کنم چون یه re کلاسیک با اکشن بالا خواهد بود

30087219507522891103.jpg

همون چیزی که 5-6 روز پیش گفتم. از Left 4 Dead ـه Valve ـیه Clone زدن بصورت 3rd Person.
دقیقآ ! تریلرش رو که دیدم فقط یاد L4D افتادم ! اگه اسم بازی مشخص نبود احتمالآ همه میگفتن یه DLC ای چیزی برای L4D هست ...

بعدا معلوم میشه شاید یه جورایی به فنهای این بازی عمق فاجعه رو نشون بده ...

نه اون چهار نفر یه جورایی به گمانش سربه تنش نمی خوان باشه .

شماره چهار چیه شماره 2 یه دفعه بازی کن همون دودیسکه یکیش کلیر و اون یکی هم لیون بود

سری بود بین سرها ...

حود لیون هم میاد میگه چه خبره اینجا !!!!؟ :d
ای به ذاتت :دی داشتیم تریلر رو میدیدیم، آخرش وقتی لیون اون حرف رو زد همکارم گفت خود لیون هم ببین چی داره میگه :دی

دوستان نمی دونم من اشتباه می کنم یا نه
با دقت گوش کنید به نظرتون گوینده لیان عوض شده
من احساس می کنم پل مرسیر نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از Left 4 Dead ـه Valve ـیه Clone زدن بصورت 3rd Person.

خداييش به نظر من كه خيلي original تر ـه!:d

منظورم کلا این بود آخه این بازی و جه به شوتر :d مثلا فرض کن گیرز بشه استراتژیک یا HR بره تو سبگ گیرز :)) خوشت میاد :d !

RE بدتر از اينا رو هم تجربه كرده، dead aim‌ مثلا:d
RE هاي جديد هم كه همه 3rd P شوتر هستن،براي اين سري چيز جديدي نيست.اگه اشتباه نكنم RE5 هم سيستم كاور داشت.
به نظر من كه با اين بازي عملا چيز خاصي به اين سري اضافه نشده.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or