شایعه: COD:Ghosts فقط بر روی کنسول های نسل بعد می آید.
اطلاعاتی از call of duty بعدی ساخته infinity ward به بیرون درز پیدا کرده است.مثل همیشه این اطلاعات را شایعه در نظر بگیرید تا زمانی که اطلاعات رسمی منتشر شود.
با توجه به اطلاعاتی که از این ویدئو جمع آوری شده,مادرن وارفر بعدی به نام modern warfare 4 نیست اما به نام MW: ghosts خواهد بود.phantom انتخاب دیگری برای بازی میتوانست باشد اما ghosts نامی بود که انتخاب شد.
اگرچه ریشه ی این بازی از سری MW است اما بازی با بخش داستانی که در آینده اتفاق می افتد (به مانند black ops2 از treyarch) سمت و سویی دگر به خود خواهد گرفت ,اما بازی از اسلحه های امروزی بهره خواهد برد اگرچه به نظر عجیب میرسد اما یک اتفاق باعث میشود کسانی که در آن درگیر هستند از اسلحه های امروزی به جای اسلحه های آینده استفاده کنند .
صفحه ی loading همانند black ops 2 دینامیک است;یکی از صفحات لود بازیکن را نشان میدهد که از هلیکوپتری بر روی چمن به پایین می آید یا پنجره ای را شکسته و به داخل ساختمان وارد میشود.اساسا" صفحه ی loading یک مینی گیمیست که شما را وارد مالتی پلیر میکند.
همچنین حرکات بازیکنان تغییراتی کرده است ,اگرچه پاسخی به وجود شیرجه دلفینی (!) داده نشد اما بازیکن میتواند هنگام تیر اندازی به سرعت بخزد(!)
نشستن به درازکش شدن نیز تغییرات کمی کرده است و ظاهرا سرکشی از گوشه ی دیوار ها برای نسخه کنسولی باز گشته است,همچنین در حالت درازکش میتوانید بمانند بازی dayz بقلتید.
spec ops دیگر وجود نخواهد داشت با چیزی "جدید" جایگزین میشود.
محیطی که بیشتر قابل تخریب باشد نیز در حال ساخت برای بازیست با اینکه به نظر میرسد این محیط به خوبی در بخش تکنفره عمل کند سازندگان برای ساخت محیط بخش چند نفره دچار دووشواری بیشتری باشند.
در محیط چیزهای بیشتری برای تعامل شما با محیط یا کشتن شما وجود دارد.
بازی برای کنسول های نسل بعد و pc منتشر خواهد شد اما بمانند بیشتر اطلاعات بالا تایید نشده اما اگر واقعیت داشته باشد به شایعه ی عرضه کنسول های نسل بعد در تعطیلات (مسیحیان) قوت میبخشد.
معرفی بازی در روز و یا نزدیک یک may یا
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392 میباشد
drift0r همون ابلهی که این اطلاعات و ویدئو را ساخته گفته منبع این اطلاعات بسیار معتبر میباشد.
نقل قول از driftor: "معمولا" من از اینجور ویدئو ها پست نمیکنم ولی به منبعم بسیار اعتماد دارم.امیدوارم ترولم نکرده باشند و در نهایت به این اطلاعات ایمان دارم"
ما (یعنی اونا) به اکتیویژن ایمیل دادیم اگر چیزی به دستمان برسد اطلاع میدهیم.