@
K3l!0$
میدونی دوست عزیز، یا شما معنی آشغال و به فنا رفتن و... رو نمیدونی یا میدونی ولی ترجیح میدی خودت رو به اون راه بزنی.
من به بازی هایی که متای 88 - 87 -83 میارن نمیگم آشغال. نمیگم به فنا رفتن.
همون MW3 که میگی گرافیکش از MW2 هم پایین تره و پر از باگه 2011 هم بهترین شوتر سال شد (از دید VGA و اکثریت سایت ها)، هم پر فروش ترین بازی سال، هم میلیون ها نفر بازیش کردن و هنوز هم بازی میکنن و لذت میبرن (به آمار لایو مراجعه کن). اون هم در حضور گردن کلفت ترین مدعیان شوتر نسل (Crysis 2 - Killzone 3 - BF3 - Resistance 3 - Rage) و متاش هم از همه ی این عناوین بالاتر شد.
سال قبلش هم اتفاق تقریبا مشابهی برای BO افتاد.
حالا شما همه ی اینا رو میخوای منکر بشی؟ آخه چجوری؟ چجوری یه همچین عنوانی میشه آشغالِ تکراریِ به درد نخور که به فنا رفته؟ اگه این به فنا رفته بازی های دیگه چی شدن؟
حالا نسخه ی آخر اون جوری که انتظار میرفت عمل نکرد ولی هنوز عنوان "متوسط" هم نمیشه بهش داد چه برسه به مزخرف و این حرفها.
شما مولتی پلیر داغون میخوای؟ مولتی MOH: W رو بازی کن تا بعدش بیای مولتی همین BO II رو ستایش کنی. سینگل ضعیف میخوای؟ یه نیم نگاهی به سینگل BF3 بنداز تا ببینی سینگل همین BO II جلوش پادشاهه. تکسچر افتضاح میخوای؟ یه سر به Homefront بزن تا ببینی با اینکه نصف COD فریم ریت داره اما نصف همون COD هم هوش مصنوعی و تکسچر و... نداره.
دیگه از این واضح تر نمیتونم یه مسئله رو بشکافم و توضیح بدم.
کسی که از روند تکراری خسته شده دیگه بازی نمیکنه. میچسبه به همون COD 4 و مولتیش. یا دیگه نهایتش میاد میگه خسته شدم از این روند تکراری که اکتیویژن پیش گرفته و آرزوی پیشرفت میکنه برا بازی مورد علاقه ـش!
اینکه بازی مزخرفه و آشغاله و نسل قبلیه و حالم ازش بهم میخوره و نوب پسنده و یه مشت بچه بازیش میکنن و بد بیراه گفتن به COD و اکتیویژن تو هر تاپیک با ربط و بی ربطی مختص همون 2 گروهیه که گفتم.