اطلاعات جدید از بازی Modern Warfare 4 لیک شد

HosseinBrusli

کاربر سایت
y2697_1.png

قبلا طی خبر از سوی اکتیویژن اعلام شده بود که بازی MW4 توسط استدیو Neversoft ساخته خواهد شد . بعد از مدتها که خبری از این استدیو نشد ، امروز این استدیو چندین عکس جدید بر روی وب سایت خود از مراحل ساخت و توسعه MW4 قرار داده . همچنین تصویری به بیرون درز کرده که عکس یک سرباز را نشان میدهد و زیر اسلحه آن نوشته : " آماده اید تا به اصل یا اصول اصلی برگردید ؟ "

البته اکتیویژن در بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 ، تراویایی ( Trivia ) قرار داده بود و ساخت نسخه 4 بازی را تایید کرده بود : ( Trivia ) بازی Modern Warfare 2 به شرح زیر است :

دراین بازی ، پلاک برخی ماشین ها به شکل "IW20094" نوشته شده بود . که بخش اول آن به مخفف Infinity Ward است و 2009 سال ساخت Modern Warfare 2 است و عدد 4 اشاره به ساخت شماره 4 بازی دارد .

t2124_MW4.jpg

برای دیدن عکس ها درسایز بزرگ روی آنها کلیلک کنید

منبع

بنظرم کال آف باید یه تکون اساسی به مولتیش بده. مثلا مپ هارو بزگتر کنه و وسایل جنگی به بازی اضافه کنه.
مپ بزرگ خیلی در جذب کردن بازی کنان تاثیر گذار هست. و صدالبته قبل از همه اینکارها یه تغییر اساسی به گرافیکش بده.

بنظرم کال آف باید یه تکون اساسی به مولتیش بده. مثلا مپ هارو بزگتر کنه و وسایل جنگی به بازی اضافه کنه.
مپ بزرگ خیلی در جذب کردن بازی کنان تاثیر گذار هست. و صدالبته قبل از همه اینکارها یه تغییر اساسی به گرافیکش بده.

گرافیک و اضافه کردن وسایل جنگی رو باهات موافقم.. ولی مپ بزرگ نه... اصلا حال کالاف به خاطر همین مپ های کوچیکش هست...
البته اینم بگم که من از مپای بزرگ CoD بیشتر خوشم میاد، منظورم از مپ کوچیک، نسبت به BF هست...

ای کاش Activsion آگهی استخدام میداد. حتما متقاضی میشدم. مهارت خاصی لازم نداره توی اون شرکت مشغول به کار شدن.
کافیه طرز کار دکمه های Ctrl+C و Ctrl+V رو به خوبی یاد داشته باشید.

با توجه به این که از یکشنبه پلی آف nba شروع میشه میشه انتظار داشت خبری رسمی از این عنوان شنیده شود...............چون تا سالهای پیش معرفی معمولا سر بازیهای فینال شرق یا غرب بوده

DLC هایی که دنیای گیم رو زیرو رو میکنن عجب :laughing:
میشه بگین چه زیرو رویی؟ از لحاظ گرافیکی؟ از لحاظ گیم پلی؟ طراحی هنری بازی؟ تکنیک و تکنولوژی های جدید گرافیکی توی بازی؟ چون بازی میفروشه دلیلی بر تحول اون نیست. وقتی توی MW3 دقیقا از مدل یه ساختمون توی MW1 کپی برداری کردن (اونم برای پر فروش ترین سرگرمی تاریخ! یعنی نمیتونستن فوقش 1 میلیون بیشتر خرج کنن ولی این جوری مردم رو جیگر فرض نکنن؟!) چه تحولی ایجاد شده؟ 60 فریم؟ آره شاید از لحاظ داستانی از بازی های FPS دیگه یه سر و گردن بالاتر باشه (که فکر نکنم BF4 به همین راحتی ها جلوی MW4 کم بیاره) ولی دیگه چی داره که تحول محسوب میشه؟ infinity ward سابق یه گیم پلی درست کرد، 7 ساله دارن از اون استفاده میکنن. درسته گیم پلی به شدت لذت بخش و بی نقصیه ولی اگه 7 سال یه بند ماچت کنن حالت به هم میخوره حالا این که گیم پلی یه بازی بیشتر نیست. چون فروش بازی بالاست لطفا نگین تحول. دنیای گیم رو هم CoD زیرو رو نمیکنه. Skyrim و DOOM و Bioshock و GTA هستن که زیر رو رو میکنن. بازی خطی که توش پر از باگه و حتی توی Singler-Player وقتی یه هلیکوپتر سقوط میکنه غیب میشه (رجوع شود به CoD BO II مرحله افغانستان) دیگه تحول هم ایجاد نمیکنه چه برسه به زیرو رو کردن.

آخرین ویرایش:
گرافیک و اضافه کردن وسایل جنگی رو باهات موافقم.. ولی مپ بزرگ نه... اصلا حال کالاف به خاطر همین مپ های کوچیکش هست...
البته اینم بگم که من از مپای بزرگ CoD بیشتر خوشم میاد، منظورم از مپ کوچیک، نسبت به BF هست...

خدایی دوستمون راست میگه . تو های جک هنوز ریسپان نشدی میزننت و اگه مثل بتل بشه ( فقط نمونه بگیره نه کپی ) خیلی عالی میشه سینگشلشم از این پایان های حماسی نزاره .

ای کاش Activsion آگهی استخدام میداد. حتما متقاضی میشدم. مهارت خاصی لازم نداره توی اون شرکت مشغول به کار شدن.
کافیه طرز کار دکمه های Ctrl+C و Ctrl+V رو به خوبی یاد داشته باشید.

به به خیلی جالب گفتی . کلی خندیدم . :)

میشه بگین چه زیرو رویی؟ از لحاظ گرافیکی؟ از لحاظ گیم پلی؟ طراحی هنری بازی؟ تکنیک و تکنولوژی های جدید گرافیکی توی بازی؟ چون بازی میفروشه دلیلی بر تحول اون نیست. وقتی توی MW3 دقیقا از مدل یه ساختمون توی MW1 کپی برداری کردن (اونم برای پر فروش ترین سرگرمی تاریخ! یعنی نمیتونستن فوقش 1 میلیون بیشتر خرج کنن ولی این جوری مردم رو جیگر فرض نکنن؟!) چه تحولی ایجاد شده؟ 60 فریم؟ آره شاید از لحاظ داستانی از بازی های FPS دیگه یه سر و گردن بالاتر باشه (که فکر نکنم BF4 به همین راحتی ها جلوی MW4 کم بیاره) ولی دیگه چی داره که تحول محسوب میشه؟ infinity ward سابق یه گیم پلی درست کرد، 7 ساله دارن از اون استفاده میکنن. درسته گیم پلی به شدت لذت بخش و بی نقصیه ولی اگه 7 سال یه بند ماچت کنن حالت به هم میخوره حالا این که گیم پلی یه بازی بیشتر نیست. چون فروش بازی بالاست لطفا نگین تحول. دنیای گیم رو هم CoD زیرو رو نمیکنه. Skyrim و DOOM و Bioshock و GTA هستن که زیر رو رو میکنن. بازی خطی که توش پر از باگه و حتی توی Singleer-Player وقتی یه هلیکوپتر سقوط میکنه غیب میشه (رجوع شود به CoD BO II مرحله افغانستان) دیگه تحول هم ایجاد نمیکنه چه برسه به زیرو رو کردن.
از لحاظ گیم پلی زیر و رو نکرد؟!
تعداد بازی هایی که ازش الهام نگرفتن تو این نسل خیلی کمتر از اونایی که الهام گرفتن عاملی که COD داره پیش میتازه اینطور فروش کرده و رقیباشو له کرده گیم پلیشه که واقعا شخم زده زیر رو کرده دنیای FPS رو
ببین چقدر تاثیر داره که حتی سازنده یه بازی TPS میاد میگه ما میخوایم طرفدارای COD رو جذب کنیم lolبازی horrer خودش رو به سمت cod سوق میده
در مورد گرافیک هم بهتره یه نگاهی به انجین جدید اکتی بندازی
اینقدر هم راحت نگید 60 فریم 60 فریم یجوری میگید انگار اب خوردن 60 فریم اوردن این بازی رو کنسول های این نسل خودش هنره و واقعا حیاتی برا یهfps که اکتی خوب اینو فهمیده
نسل عوض شده با دیدن گرافیک جدید cod قیافه خیلی ها دیدنیه
در مورد فروش هم که چیزی برا گفتن نمیمونه
چه ربطی داره رفتی چند تا باگ اوردی که بازی رو بکوبی؟! چند تا باگ میخوای تا از skyrim(ره) برات لیست کنم در حد متوقف شدن کلی قسمت سینگل بازی پس بدرد لای جرز میخوره دیگه درسته؟!چند تا از باقی بازی هایی که گذاشتی؟!

آخرین ویرایش:

اینو کاملا قبول دارم . مپ های مولتی پلیرش خیلی خیلی جذابه . اما مشکل از مشکلات اساسی کمبود تعداد بازیگنان قابل پشتیبانی + کمبود واقع گرایی رنج میبره . مثلا جذاب ترین مپ اش به نظرم Strike هست که خیلی حال میده اونو بازی کنی . اما یه سری مشکلات و باگ داره به نظرم که ادم و کلافه میکنه . پشت دیوار وایستادیم ، طرف پِرک میزاره رو اسلحه ، بعد تیرش از در و دیوار رد میشه میخوره بهت !!!!! میمیری !!!! خیلی مصخره هست !

نکته فوق العاده مصخره دیگه مپ های بازی اینه که کافیه یکی نارنجک انداز رو سلاحش نصب کنه ، یا آر پی چی بردراه !!! اون وقت به دیوار هم بزنه و با تو 6 متر فاصله داشته باشه ، به طرز فوق العاده مزخرفی میمیری !!!! گرافیکش هم که بماند .

---------- نوشته در 07:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:27 PM ارسال شده بود ----------

از لحاظ گیم پلی زیر و رو نکرد؟!
تعداد بازی هایی که ازش الهام نگرفتن تو این نسل خیلی کمتر از اونایی که الهام گرفتن عاملی که COD داره پیش میتازه اینطور فروش کرده و رقیباشو له کرده گیم پلیشه که واقعا شخم زده زیر رو کرده دنیای FPS رو
ببین چقدر تاثیر داره که حتی سازنده یه بازی TPS میاد میگه ما میخوایم طرفدارای COD رو جذب کنیم lolبازی horrer خودش رو به سمت cod سوق میده
در مورد گرافیک هم بهتره یه نگاهی به انجین جدید اکتی بندازی
اینقدر هم راحت نگید 60 فریم 60 فریم یجوری میگید انگار اب خوردن 60 فریم اوردن این بازی رو کنسول های این نسل خودش هنره و واقعا حیاتی برا یهfps که اکتی خوب اینو فهمیده
نسل عوض شده با دیدن گرافیک جدید cod قیافه خیلی ها دیدنیه
در مورد فروش هم که چیزی برا گفتن نمیمونه
چه ربطی داره رفتی چند تا باگ اوردی که بازی رو بکوبی؟! چند تا باگ میخوای تا از skyrim(ره) برات لیست کنم در حد متوقف شدن کلی قسمت سینگل بازی پس بدرد لای جرز میخوره دیگه درسته؟!چند تا از باقی بازی هایی که گذاشتی؟!

این چیزی که شما میگی فقط برای یه مدت بود ! بعدش شروع بع افت کرد . الانم تو سراشیبی تند سقوطه .

call of زمانی یه بازی عالی بود که تکراری و یکنواخت نبود . سازنده بازی اونقدر امحقه که تازه بعد از 10 سال فهمید باید سیستم مذخرف ساخت اتوماتیک سرباز رو برداره تا بازی طبیعی تر بشه !!!! این یکی از مشکلات فوق العاده رو اعصاب بازی بود . مشکل دیگه بازی هم هوش مصنوعی وانیمیشین های بسیار مزخرف دشمنای بازیه . CALL OF بازی سینمایی ای هست که ارزش یه بار تموم کردن و رو درجه سختی متوسط داره تا حسی سینماتیک رو احساس کنی نه بیشتر . چیزی هم CALL OF رو تا الان نگه داشته بخش چند نفره بازی بوده نه بخش تکنفره .

========================

اضافه کنم که قضیه این بازی دقیا شده مثل قضیه PES و FIFA . یه زمانی فیفا خیلی بازی بدی بود . اونقدر بود بود که کسی طرفش نمیرفت . من خودم خوراکم PES بود . بعد اوایل همین نسل وقتی فیفا 9 رو دیدم نشستم یه دست بازی کردم و واقعا تفاوت فیفا با PES رو تو همه چی احساس کردم . از اون موقع تا الانم هم طرفدار فیفا هستم . CALL و BATTLE هم دقیقا اینطورین .

این چیزی که شما میگی فقط برای یه مدت بود ! بعدش شروع بع افت کرد . الانم تو سراشیبی تند سقوطه .

call of زمانی یه بازی عالی بود که تکراری و یکنواخت نبود . سازنده بازی اونقدر امحقه که تازه بعد از 10 سال فهمید باید سیستم مذخرف ساخت اتوماتیک سرباز رو برداره تا بازی طبیعی تر بشه !!!! این یکی از مشکلات فوق العاده رو اعصاب بازی بود . مشکل دیگه بازی هم هوش مصنوعی وانیمیشین های بسیار مزخرف دشمنای بازیه . CALL OF بازی سینمایی ای هست که ارزش یه بار تموم کردن و رو درجه سختی متوسط داره تا حسی سینماتیک رو احساس کنی نه بیشتر . چیزی هم CALL OF رو تا الان نگه داشته بخش چند نفره بازی بوده نه بخش تکنفره .
صد هزار باز گفتم بازم میگم چیزی که پخته و کامله ( برا این نسل) کرم دارن دستکاریش کنن وقتی بیشتر ملت قبول داره بازی رو مدام فروشش پیشرفت میکنه دست کاری کنی که همین فردا بچه های همین فرم الم کنن ای فرار از ریشه ها ای فرار از ریشه ها؟!
دستت درد نکنه قسمت سینگل CODارزش تکرار نداره؟

صد هزار باز گفتم بازم میگم چیزی که پخته و کامله ( برا این نسل) کرم دارن دستکاریش کنن وقتی بیشتر ملت قبول داره بازی رو مدام فروشش پیشرفت میکنه دست کاری کنی که همین فردا بچه های همین فرم الم کنن ای فرار از ریشه ها ای فرار از ریشه ها؟!
دستت درد نکنه قسمت سینگل CODارزش تکرار نداره؟

کدوم CALL OF قسمت تکنفره اش ارزش تکرار مجدد داشته ؟ با سیستم سرباز سازی اتوماتیک مذخرفش که هر چه قد بزنی تموم نمیشن و حتما باید از خط نامرئی جلوتربری تا تموم بشن !!!!! حتی بدون تیر ! وقتی تو سه نسخه اخره که این سیستم و حذف کردن .

اصلا بحث فروش نیست . اونا ایده ندارن ، سازنده بازی میترسه تغییرات تو بازی ایجاد کنه . شاید کاربرا ناراحت بشن ، اما وقتی خوبی تغییرات و ببینن و بهش عادت کنن ، دیگه دست بردار نیستن . ضمن اینکه بازی به هیچ وجه پخته وکامل نیست و انواع و اقسام ایراد ها رو توش میشه پیدا کرد . بازی فقط یه اکشن سینمایی بزن و بکش و برو جلو هست . نه بیشتر و نه کمتر.

از لحاظ گیم پلی زیر و رو نکرد؟! تعداد بازی هایی که ازش الهام نگرفتن تو این نسل خیلی کمتر از اونایی که الهام گرفتن عاملی که COD داره پیش میتازه اینطور فروش کرده و رقیباشو له کرده گیم پلیشه که واقعا شخم زده زیر رو کرده دنیای FPS رو ببین چقدر تاثیر داره که حتی سازنده یه بازی TPS میاد میگه ما میخوایم طرفدارای COD رو جذب کنیم lolبازی horrer خودش رو به سمت cod سوق میده در مورد گرافیک هم بهتره یه نگاهی به انجین جدید اکتی بندازی اینقدر هم راحت نگید 60 فریم 60 فریم یجوری میگید انگار اب خوردن 60 فریم اوردن این بازی رو کنسول های این نسل خودش هنره و واقعا حیاتی برا یهfps که اکتی خوب اینو فهمیده نسل عوض شده با دیدن گرافیک جدید cod قیافه خیلی ها دیدنیه در مورد فروش هم که چیزی برا گفتن نمیمونه چه ربطی داره رفتی چند تا باگ اوردی که بازی رو بکوبی؟! چند تا باگ میخوای تا از skyrim(ره) برات لیست کنم در حد متوقف شدن کلی قسمت سینگل بازی پس بدرد لای جرز میخوره دیگه درسته؟!چند تا از باقی بازی هایی که گذاشتی؟!
اولن دوست عزیز من صد بار گفتم من تا MW2 فن شدید CoD بودم (MW2 تنها بازی هست که 7 بار تمومش کردم) ولی الآن فقط یه بازی درجه ی 2 (اونم با ارفاق به خاطر خاطرات خوب با MW1 و MW2) هست که داره جیب مردم رو میزنه. بعدشم میای یه بازی خطی (خطی هم زشته بهش بگیم بهتره بگیم On Rail) با یه بازی Open World که تحول ایجاد کرده مقایسه میکنی؟ بابا یه زمان شدید منطقی نظر میدی یه زمان اصلا غیر قابل باور مقایسه میکنی؟ یعنی باگ بازی که یه تیم حدودا 1000 نفره با 4 ساعت گیم پلی رو با یه بازی RPG که یه تیم 300-400 نفر درست کرده با بیش از 200 ساعت گیم پلی (دوستان بازی سنتری 2000 ساعت هم بازی کردنش) میشه مقایسه کرد؟ همون MW3 که باگ توی خیابونش که از بازی مینداختت بیرون معروفه که! بعد جدا BO II فقط اون یه باگ رو داشت؟ اوتوبوس دیوار رو خراب میکرد دیوار بدون خرد شدن می افتاد؟ نارجک میانداختی رو وسیله ی نقلیه غیب میشد؟ طرف نصفش توی زمین نصفش روی زمینه؟ لازمه باگ های دیگه اش رو هم بگم؟ بعد هم من اینا رو نگفتم همه دیدن. بعدش هم خودم خیلی دوست دارم بازی با موتور جدید Activion-Blizzard ببینم (یادت باشه موتور فقط مال اکتیویژن نیست و بلیزارد سهم بیشتری داشته توی ساخت این انجین تا اکتیویژن) ولی متاسفانه به خاطر پول پرستی اکتیویژن اصلا فکر نکنم بیان همچون گرافیکی رو بدن. میان یه بازی بدن که 200 میلیون خرجش بشه و 7 میلیارد بفروشه. در مورد فروش هم بحث زیاده و باید یه تاپیک به خاطرش زد وگرنه واقعا Avengers حقش 1.5 میلیارد فروش بود؟ Harry Potter چی؟ حتی فروش Titanic یا Avatar هم حقشون نبود و فروش بالا دلیلی بر خارق العاده بودن بازی نیست. وقتی زامپالا و بقیه رو داشتم اخراج میکردن، وقتی سازنده ی Guitar Hero رو میزارن برای MW4، زمانی که infinity ward برای MW3 مردد بود اصلا سبک بازی چی بشه (بعد از از هم پاشیدن شرکت) معلوم بود قراره چی بشه. میخوای این حرف من رو بوک مارک کن. کسایی که Medal of Honor رو خلق کردن و اون رو بهترین FPS زمانش کردن، کسانی که اومدن و CoD رو ساختن و MoH که ساخته ی خودشون بود رو زمین زدن و برای اولین بار یه بازی با فروش چند میلیارد دلاری ساختن، همونا میان و IP بعدیشون تمام معادله ها رو بهم میریزه. تمام infinity ward الآن توی Respawn Entertainment هستن (برو ببین همه از زمان MoH PA با هم بودن!). فقط صبر کن. ببین قرار چه بلایی سر CoD بیاد اگه اکتیویژن سریع به خودش نیاد و حاضر نشه درست برای یه بازی AAA پول خرج کنه.

کدوم CALL OF قسمت تکنفره اش ارزش تکرار مجدد داشته ؟ با سیستم سرباز سازی اتوماتیک مذخرفش که هر چه قد بزنی تموم نمیشن و حتما باید از خط نامرئی جلوتربری تا تموم بشن !!!!! حتی بدون تیر ! وقتی تو سه نسخه اخره که این سیستم و حذف کردن .

اصلا بحث فروش نیست . اونا ایده ندارن ، سازنده بازی میترسه تغییرات تو بازی ایجاد کنه . شاید کاربرا ناراحت بشن ، اما وقتی خوبی تغییرات و ببینن و بهش عادت کنن ، دیگه دست بردار نیستن . ضمن اینکه بازی به هیچ وجه پخته وکامل نیست و انواع و اقسام ایراد ها رو توش میشه پیدا کرد . بازی فقط یه اکشن سینمایی بزن و بکش و برو جلو هست . نه بیشتر و نه کمتر.
MW1 نداشت ?MW2 نداشت؟ BO نداشت؟
هر چند که MW3 وBO2 هم هستن اما اون سه که بالا نام بردم اوج COD شاید تو علاقه نداری که چندیدن بار بری اما برای من و فن های این بازی یه عشقه قسمت سینگل پلیر و به شخصه روی X360 ,PS3,PC چندین بار MW2 رو بازی کردم ,MW1 رو تموم درجه سختی ها تموم کردم تمام سوراخ سمبه هاشو گشتم MW3 هم همینطور
BO که کلا داستانش واقعا زیبا بود تو قسمت سینگل و ادمو جذب میکرد
شاید تو علاقه نداری اما برای ما اینطوری نیست داداش ما با COD زندگی کردیمو و میکنیم
COD تو قسمت سینگل نسبت به بازی های دیگه تو سبک جنگ(منظورم اینه که مثلا نباید با بایوشوک مقایسه بشه) هستن وFPS مثل مدال و بتل و امثالهم رو قورت میده

اولن دوست عزیز من صد بار گفتم من تا MW2 فن شدید CoD بودم (MW2 تنها بازی هست که 7 بار تمومش کردم) ولی الآن فقط یه بازی درجه ی 2 (اونم با ارفاق به خاطر خاطرات خوب با MW1 و MW2) هست که داره جیب مردم رو میزنه. بعدشم میای یه بازی خطی (خطی هم زشته بهش بگیم بهتره بگیم On Rail) با یه بازی Open World که تحول ایجاد کرده مقایسه میکنی؟ بابا یه زمان شدید منطقی نظر میدی یه زمان اصلا غیر قابل باور مقایسه میکنی؟ یعنی باگ بازی که یه تیم حدودا 1000 نفره با 4 ساعت گیم پلی رو با یه بازی RPG که یه تیم 300-400 نفر درست کرده با بیش از 200 ساعت گیم پلی (دوستان بازی سنتری 2000 ساعت هم بازی کردنش) میشه مقایسه کرد؟ همون MW3 که باگ توی خیابونش که از بازی مینداختت بیرون معروفه که! بعد جدا BO II فقط اون یه باگ رو داشت؟ اوتوبوس دیوار رو خراب میکرد دیوار بدون خرد شدن می افتاد؟ نارجک میانداختی رو وسیله ی نقلیه غیب میشد؟ طرف نصفش توی زمین نصفش روی زمینه؟ لازمه باگ های دیگه اش رو هم بگم؟ بعد هم من اینا رو نگفتم همه دیدن. بعدش هم خودم خیلی دوست دارم بازی با موتور جدید Activion-Blizzard ببینم (یادت باشه موتور فقط مال اکتیویژن نیست و بلیزارد سهم بیشتری داشته توی ساخت این انجین تا اکتیویژن) ولی متاسفانه به خاطر پول پرستی اکتیویژن اصلا فکر نکنم بیان همچون گرافیکی رو بدن. میان یه بازی بدن که 200 میلیون خرجش بشه و 7 میلیارد بفروشه. در مورد فروش هم بحث زیاده و باید یه تاپیک به خاطرش زد وگرنه واقعا Avengers حقش 1.5 میلیارد فروش بود؟ Harry Potter چی؟ حتی فروش Titanic یا Avatar هم حقشون نبود و فروش بالا دلیلی بر خارق العاده بودن بازی نیست. وقتی زامپالا و بقیه رو داشتم اخراج میکردن، وقتی سازنده ی Guitar Hero رو میزارن برای MW4، زمانی که infinity ward برای MW3 مردد بود اصلا سبک بازی چی بشه (بعد از از هم پاشیدن شرکت) معلوم بود قراره چی بشه. میخوای این حرف من رو بوک مارک کن. کسایی که Medal of Honor رو خلق کردن و اون رو بهترین FPS زمانش کردن، کسانی که اومدن و CoD رو ساختن و MoH که ساخته ی خودشون بود رو زمین زدن و برای اولین بار یه بازی با فروش چند میلیارد دلاری ساختن، همونا میان و IP بعدیشون تمام معادله ها رو بهم میریزه. تمام infinity ward الآن توی Respawn Entertainment هستن (برو ببین همه از زمان MoH PA با هم بودن!). فقط صبر کن. ببین قرار چه بلایی سر CoD بیاد اگه اکتیویژن سریع به خودش نیاد و حاضر نشه درست برای یه بازی AAA پول خرج کنه.
من مقایسه ای نکردم داداش گلم خودتون نام بردید گفتید باگ داره COD منم گفتم اسکایریمم باگ داره داشتن باگ بازی دلیل بر این نیست که اون بازی تحول ایجاد نکنه اصلا مقایسه ای در کار نبود
شما فکر میکنید ساختن یه COD اصلا سختی نداره ؟!
Titanic
Harry Potter
اونجرز نه ولی این فیلم ها بله حقشون بود

امیدوارم
infinity ward هم موفق باشن انشالله یه رقیب سومی هم پیدا بشه من که از خدامه خوراکم FPSه
شما هم صبر کن COD نسل بعد رو ببین

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or