اطلاعات جدیدی از Halo 4 در Xbox World

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
این اطلاعات را Frank O'Connor به Xbox World گفته است که این اطلاعات درباره شکل ظاهری Master Cheif بود
mcandcort.jpg

او گفت که زره Master Chief تغییراتی کرده است و این تغییر با داستان بازی مرتبط است و نشان دهنده این است که Master Chief مدتی بسیاری در فضا بوده است و باز هم Cortana در خطر است
عمر مفید یک هوش مصنوعی هفت سال است و Cortana دوست صمیمی Master Chief باید در halo 3 به اواخر عمل طبیعی خود نزدیک می شد ولی او گفت که او اطلاعات بیشتری را نسبت به هوش مصنوعی های دیگر در خود دارد
داستان halo 4 برای یک سه گانه برنامه ریزی شده است
او در پایان مصاحبه گفت : ما سورپرایز های بسیار و تغییراتی در بازی ایجاد کرده ایم که فکر می کنم طرفداران از این تغییرات راضی باشند

• Like
Reactions: Captain America
این اوکانر من کشته کدوم اطلاعات جدید اینا که همونا هست :d بابا برو یک تریلری چیزی نشون بده جای این کارا فقط این حرفش من به فکر برد
او در پایان مصاحبه گفت : ما سورپرایز های بسیار و تغییراتی در بازی ایجاد کرده ایم که فکر می کنم طرفداران از این تغییرات راضی باشند
یعنی منظورش دقیقا چیه؟کلی حرفاش بودار هست اوکانر رمزی چرا حرف میزنه خب درست بگو چی میگی خب عجبا یک تریلری بده بیرون ببینیم چی میگی :|

چی میشد بانجی میساخت الان دیگه غمی نبود اینا هم همشون رو بهترین شوترها کار کردن ولی بازم بهشون اعتماد ندارم.به نظرم هیشکی مثل بانجی نمیتونه haloبسازه امیدوارم اشتباه کنم

چی میشد بانجی میساخت الان دیگه غمی نبود اینا هم همشون رو بهترین شوترها کار کردن ولی بازم بهشون اعتماد ندارم.به نظرم هیشکی مثل بانجی نمیتونه haloبسازه امیدوارم اشتباه کنم
اعضای بانجی تو 343 هستن اگه اشتباه نکنم

من از اینا فقط هیلو میخوام، یه هیلو 3 یا هیلو 1 حتی Reach رو هم که عاشقانه دوسش داشتم به نظرم هیلو درش تماما نبود.
میخوام صبر کنم عرضه کننده ببینم چی به چیه :دی.

در متن اصلی اومده که در شماره 4 تمرکز اصلی داستان بروی Forerunner هاست که میتونه جالب باشه .
این حس فری منو کشته ..............فری جو گیر ....... the sense of wonder and mystery:d

اعضای بانجی تو 343 هستن اگه اشتباه نکنم

چندتایی هستن ! یکی همین O'Connor که تو Bungie جزء خالقین اصلی هیلو بود
Chad Armstrong که جزء طراح های مولتی پلیر هیلو های قبلی تو Bungie بود
Donnie Taylor هم که طراح محیط هست !

همین سه نفر از افراد اصلی بانجی بودن و بقیه کسایی که اومدن از بانجی هم ظاهرا کمتر از 20 نفر هستن

من فقط نگران Level Design بازی هستم ! چون آقای Ray Almaden (تو GG روی KZ ها کار کردن) هستن که من به شخصه نوع Design ی که تو KZ ها بود رو خوشم نمیاد تو هیلو هم اونجوری اجرا شه ! اون Level Design به سبک و جوّ KZ میخورد

• Like
Reactions: .Evanescence.
چندتایی هستن ! یکی همین O'Connor که تو Bungie جزء خالقین اصلی هیلو بود
Chad Armstrong که جزء طراح های مولتی پلیر هیلو های قبلی تو Bungie بود
Donnie Taylor هم که طراح محیط هست !

همین سه نفر از افراد اصلی بانجی بودن و بقیه کسایی که اومدن از بانجی هم ظاهرا کمتر از 20 نفر هستن

من فقط نگران Level Design بازی هستم ! چون آقای Ray Almaden (تو GG روی KZ ها کار کردن) هستن که من به شخصه نوع Design ی که تو KZ ها بود رو خوشم نمیاد تو هیلو هم اونجوری اجرا شه ! اون Level Design به سبک و جوّ KZ میخورد
جهت تکیمل فرمایش شما هم اینکه 343 Industries بالغ بر 200 نفر درش در حال کار بر روی halo 4 هستند که جالبه این کارکنان از 25 تا 30 استودیو مختلف بازیسازی گرد هم جمع شده اند .اینم متنش :
Staff from 25-30 different game studios are represented at 343

• Like
Reactions: .Evanescence.
یعنی فقط این فرد میتونه درمورد LD تصمیم بگیره؟

یعنی فقط این فرد میتونه درمورد LD تصمیم بگیره؟

جناب Chris Haluke هم مجددا از GG هستن :d

البته کلی، O'connor و Kenneth Scott و اینا هم هستن ! منتها به هر حال زمینه موفقیت رو داشتن اون دو نفر روی KZ ، در نتیجه کار اونجاشون چه بخوان چه نخوان از نظر فکری تاثیر میذاره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or