اطلاعات جدیدی از Halo 4 در Xbox World

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
این اطلاعات را Frank O'Connor به Xbox World گفته است که این اطلاعات درباره شکل ظاهری Master Cheif بود
mcandcort.jpg

او گفت که زره Master Chief تغییراتی کرده است و این تغییر با داستان بازی مرتبط است و نشان دهنده این است که Master Chief مدتی بسیاری در فضا بوده است و باز هم Cortana در خطر است
عمر مفید یک هوش مصنوعی هفت سال است و Cortana دوست صمیمی Master Chief باید در halo 3 به اواخر عمل طبیعی خود نزدیک می شد ولی او گفت که او اطلاعات بیشتری را نسبت به هوش مصنوعی های دیگر در خود دارد
داستان halo 4 برای یک سه گانه برنامه ریزی شده است
او در پایان مصاحبه گفت : ما سورپرایز های بسیار و تغییراتی در بازی ایجاد کرده ایم که فکر می کنم طرفداران از این تغییرات راضی باشند

• Like
Reactions: Captain America
جناب Chris Haluke هم مجددا از GG هستن :d

البته کلی، O'connor و Kenneth Scott و اینا هم هستن ! منتها به هر حال زمینه موفقیت رو داشتن اون دو نفر روی KZ ، در نتیجه کار اونجاشون چه بخوان چه نخوان از نظر فکری تاثیر میذاره
چه آش شله قلمکاری بشه :دی.

خدا کنه شبیه هیلو 3 باشه.چون با 3 زندگی کردم،ولی از ریچ اصلا خوشم نیومد.یه حس عجیبی بهم میگه،هیلو 4 وحشتناک عالی میشه.

جناب Chris Haluke هم مجددا از GG هستن :d

البته کلی، O'connor و Kenneth Scott و اینا هم هستن ! منتها به هر حال زمینه موفقیت رو داشتن اون دو نفر روی KZ ، در نتیجه کار اونجاشون چه بخوان چه نخوان از نظر فکری تاثیر میذاره
حالا اون دو تا شاید خوب باشن ؟! :دی بنده خداها دیدن آخرش KZ هیچی نمیشه گفتن پاشیم بیاییم حداقل روی چیزی کار کنیم که ارزشش رو داشته باشه :دی

درسته این تیم کیلزون هم هستند توش ولی تصمیم گیرنده اصلی این 3نفرند دیگه و آخرش هم تا اوکانر تایید نکنه هیچ کاری انجام نمیشه میشه؟وقتی اوکانر هست یعنی غمی نیست(درسته یکم بعضی مواقع مثل الان میره رو اعصاب :d )ولی نمیاد بازی خراب کنه از کارش هم مطمئن هست مشکل فقط اینه که اگه مثل ریچ در بیاد کل طرفداران بازی میرند تو کار خودزنی نابودی 343 برای همین یکم استرس کار رفته بالا بعد CEA انتظارات وحشتناک رفته بالا (یکیش خودم)اینکه تو VGA نمایش نداره که ممکنه یک تصمیم اصولی باشه تا حاشیه ها را از بازی دور کنه بعد سر فرصت معرفی کامل بشه که خب اینجوری باشه خوبه
نمایش کامل هم تا E3 عمرا داشته باشه جز اینکه سطح کار رفته باشه بالا و تو یک همایش مخصوص نمایش کامل ارائه بدن
چیزی که هست هیلو 4 قراره دوباره حس CE القا کنه نمیدونم ولی از حرفای خودشون برداشت کردم اگه باشه که عالیه بازی نیاز به تغییرات داره و داشته این تنها ترس اوکانر هست فکر کنم که تغییرات را کسی دوست نداشته باشه درحالی که همه می دونند نیاز هست بهش ولی خب ریسکش خیلی بالاست و انتظارات هم بالاست
به هرحال من امید خیلی زیادی به این نسخه دارم میدونم که میترکونه
مشکل Reach چی هستش مثلا که باعث بشه طرفدارا خودزنی کنن ؟
yahoo_22.gif
yahoo_7.gif
... Campaign فوق العاده ، داستان احساسی ای که با روح و روانت بازی میکنه ، Firefight ، Forge ، Theater کاملتر از همیشه ... و Multiplayer ـی که میتونه تا آخر عمر گیمری ـت سرگرم ـت کنه
yahoo_6.gif
yahoo_4.gif
.
خوب که بود ولی چیزیش به هیلو نرفته بود :d الان کسی ریچ نمیخواد همه دنبال هیلو با تم اصلی هستند ریچ اون تم نداشت دیگه :d
داستانش هم جلوی 3گانه چیزی برای عرض اندام نداشت :d

به هر حال این دونفر Designer هستن ! O'Connor هم کارگردان هست اما این دوتا هم دیگه پشمک نیستن که
yahoo_4.gif
! من گفتم دوست دارم بیشتر شبیه 3 و 2 ، بزرگ و شلوغ بشه
yahoo_4.gif
!! وگرنه بابا این دوتا آدمهای بزرگین تو کارشون
آره خب پشمک که نیستند :d ولی خب تصمیم گیرنده نهایی اوکانر هست یکی بود تو تیم متال گیر 4 هم بود اسمش یادم نیست که معلوم نشد چی شد ول کرد و رفت برای همین چیزا بود نتونست با تیم کنار بیاد رفت الان اینا حتما کنار اومدن دیگه با هم دیگه :d
2و 3 که عالی میشه ولی فکر کنم مثل CE بشه فضاش تو یک مصاحبه هاش بود که تم مرموز بودن CE تو این هم هست به هر حال تا چیزی نشون نده الان ما هرچی فکر کنیم و حرف بزنیم هیچی نمیشه خاک تو سر کله کچلش بشم :|

اون Payton تو خود ساخت مستقیم بازی کاره ای نبود ! یکی از Narrative Deisgner ها بود. احتمالا برای همینم ول کرد
همین منظورم بود :d خب وقتی کاره ای نبود و با تیم نمیتونست کار کنه ول کرد رفت اینایی که تو تیم کیلزون بودن احتمالا خودشون وفق دادن یا اینکه کارشون خوب بوده که تا الان دووم آوردن دیگه :d به هرحال امیدوارم کارشون خوب باشه چون می دونند دارند رو چی کار می کنند

آخرین ویرایش:
مشکل فقط اینه که اگه مثل ریچ در بیاد کل طرفداران بازی میرند تو کار خودزنی
مشکل Reach چی هستش مثلا که باعث بشه طرفدارا خودزنی کنن ؟ :|:-/ ... Campaign فوق العاده ، داستان احساسی ای که با روح و روانت بازی میکنه ، Firefight ، Forge ، Theater کاملتر از همیشه ... و Multiplayer ـی که میتونه تا آخر عمر گیمری ـت سرگرم ـت کنه >:d<:d .

حالا اون دو تا شاید خوب باشن ؟! :دی بنده خداها دیدن آخرش KZ هیچی نمیشه گفتن پاشیم بیاییم حداقل روی چیزی کار کنیم که ارزشش رو داشته باشه :دی
نگفتم که بدن :d ! اتفاقا خیلی هم خوبن منتها گفتم چیزی که در آوردن به KZ ها میخورد و عالی بود اما دوست ندارم اونجوری تو Halo باشه :d
درسته این تیم کیلزون هم هستند توش ولی تصمیم گیرنده اصلی این 3نفرند دیگه و آخرش هم تا اوکانر تایید نکنه هیچ کاری انجام نمیشه میشه؟وقتی اوکانر هست یعنی غمی نیست(درسته یکم بعضی مواقع مثل الان میره رو اعصاب :d )ولی نمیاد بازی خراب کنه از کارش هم مطمئن هست مشکل فقط اینه که اگه مثل ریچ در بیاد کل طرفداران بازی میرند تو کار خودزنی نابودی 343 برای همین یکم استرس کار رفته بالا بعد CEA انتظارات وحشتناک رفته بالا (یکیش خودم)اینکه تو VGA نمایش نداره که ممکنه یک تصمیم اصولی باشه تا حاشیه ها را از بازی دور کنه بعد سر فرصت معرفی کامل بشه که خب اینجوری باشه خوبه
نمایش کامل هم تا E3 عمرا داشته باشه جز اینکه سطح کار رفته باشه بالا و تو یک همایش مخصوص نمایش کامل ارائه بدن
چیزی که هست هیلو 4 قراره دوباره حس CE القا کنه نمیدونم ولی از حرفای خودشون برداشت کردم اگه باشه که عالیه بازی نیاز به تغییرات داره و داشته این تنها ترس اوکانر هست فکر کنم که تغییرات را کسی دوست نداشته باشه درحالی که همه می دونند نیاز هست بهش ولی خب ریسکش خیلی بالاست و انتظارات هم بالاست
به هرحال من امید خیلی زیادی به این نسخه دارم میدونم که میترکونه

به هر حال این دونفر Designer هستن ! O'Connor هم کارگردان هست اما این دوتا هم دیگه پشمک نیستن که :d ! من گفتم دوست دارم بیشتر شبیه 3 و 2 ، بزرگ و شلوغ بشه :d !! وگرنه بابا این دوتا آدمهای بزرگین تو کارشون

آره خب پشمک که نیستند
yahoo_4.gif
ولی خب تصمیم گیرنده نهایی اوکانر هست یکی بود تو تیم متال گیر 4 هم بود اسمش یادم نیست که معلوم نشد چی شد ول کرد و رفت برای همین چیزا بود نتونست با تیم کنار بیاد رفت الان اینا حتما کنار اومدن دیگه با هم دیگه
yahoo_4.gif

2و 3 که عالی میشه ولی فکر کنم مثل CE بشه فضاش تو یک مصاحبه هاش بود که تم مرموز بودن CE تو این هم هست به هر حال تا چیزی نشون نده الان ما هرچی فکر کنیم و حرف بزنیم هیچی نمیشه خاک تو سر کله کچلش بشم
yahoo_22.gif
اون Payton تو خود ساخت مستقیم بازی کاره ای نبود ! یکی از Narrative Deisgner ها بود. احتمالا برای همینم ول کرد

آخرین ویرایش:
وقتی فهمیدم که دو تا از سازنده های کیلزون به بازی اضافه شدن یکم حس بدی بهم دست داد مخصوصا که دارن روی طراحی مراحل کار میکنن که مهم ترین قسمت و اصلا عامل تفاوت کلاس کار HALO با دیگر اول شخص هاست درسته که کیلزون بازیه خوبیه ولی طراحی مراحلش کاملا متناسب با اون بازیه آخه این دوتا بازی واقعا به هم ربطی ندارن و کیلزون اصلا در حد HALO نیست به هیچ وجه دوست ندارم گرفتار یه سری محیط بسته و صحنه های سینمایی بی خود که اصلا ربطی به HALO ندارن بشیم کیلزون از نظر طراحی مراحل درست در نقطه ی مقابل HALO قرار داره و این خیلی نگران کنندست من محیطای بزرگ، با عظمت همراه با دیزاین های دیوانه وار و متفاوت میخوام نه خرابه های هلگاست ها یا راه رو های تنگ و تاریک البته تا نمایشی از بازی نیاد نمیشه نظر داد ولی خوب این نمایشای مکس پین جدید و یا خیلی بازیای دیگه که با تغییر سازنده کلا عوض شدن کمی بد بینم کرده مطمئنا نباید از 343 ناامید شد چون تیم خوبیه و اطلاعات خوبیم از بازی منتشر شده در ضمن کارشون تو بازسازی HALO :CE هم فوق العاده بود. به امید بازگشت پرقدرت بهترین سری اول شخص تاریخ در نسخه ی چهارمش

آخرین ویرایش:
نگفتم که بدن :d ! اتفاقا خیلی هم خوبن منتها گفتم چیزی که در آوردن به KZ ها میخورد و عالی بود اما دوست ندارم اونجوری تو Halo باشه :d

به هر حال این دونفر Designer هستن ! O'Connor هم کارگردان هست اما این دوتا هم دیگه پشمک نیستن که :d ! من گفتم دوست دارم بیشتر شبیه 3 و 2 ، بزرگ و شلوغ بشه :d !! وگرنه بابا این دوتا آدمهای بزرگین تو کارشون

اتفاقا همین KZ3 رو داشتم بازی میکردم، دیدم یه جورایی Halo رو برداشتن به رنگ قهوه ای در آوردن و شخصیت های داستان رو عوض کردن شده KZ ...
بعضی از طراحی هاشون دقیقا کپی از Halo هست.

بعضی از وسایل نقلیه هاشون رو که نگاه میکنی حس میکنی داری Halo میزنی با رنگ های خاکستری.
قسمت آخر بازی باید یه ماشین جنگی بزرگ هست نابود کنی، دقیقا منو یاد یه مرحله توی Halo 3 میندازه حتی از لحاظ طراحی اون دستگاهه هم خیلی شبیه این چیز گنده ها توی Halo 3 بود که الان اسم ها اصلا یادم نیست :دی.

مشکل Reach چی هستش مثلا که باعث بشه طرفدارا خودزنی کنن ؟ :|:-/ ... Campaign فوق العاده ، داستان احساسی ای که با روح و روانت بازی میکنه ، Firefight ، Forge ، Theater کاملتر از همیشه ... و Multiplayer ـی که میتونه تا آخر عمر گیمری ـت سرگرم ـت کنه >:d

آخرین ویرایش:

کی دوست داره ؟ :دی حالا پروژه با پروژه فرق میکنه شاید اینجا کلاً تیپ کارشون عوض شد (که 100% باید بشه :دی)

وقتی فهمیدم که دو تا از سازنده های کیلزون به بازی اضافه شدن یکم حس بدی بهم دست داد مخصوصا که دارن روی طراحی مراحل کار میکنن که مهم ترین قسمت و اصلا عامل تفاوت کلاس کار HALO با دیگر اول شخص هاست درسته که کیلزون بازیه خوبیه ولی طراحی مراحلش کاملا متناسب با اون بازیه آخه این دوتا بازی واقعا به هم ربطی ندارن و کیلزون اصلا در حد HALO نیست به هیچ وجه دوست ندارم گرفتار یه سری محیط بسته و صحنه های سینمایی بی خود که اصلا ربطی به HALO ندارن بشیم کیلزون از نظر طراحی مراحل درست در نقطه ی مقابل HALO قرار داره و این خیلی نگران کنندست من محیطای بزرگ، با عظمت همراه با دیزاین های دیوانه وار و متفاوت میخوام نه خرابه های هلگاست ها یا راه رو های تنگ و تاریک البته تا نمایشی از بازی نیاد نمیشه نظر داد ولی خوب این نمایشای مکس پین جدید و یا خیلی بازیای دیگه که با تغییر سازنده کلا عوض شدن کمی بد بینم کرده مطمئنا نباید از 343 ناامید شد چون تیم خوبیه و اطلاعات خوبیم از بازی منتشر شده در ضمن کارشون تو بازسازی HALO :CE هم فوق العاده بود. به امید بازگشت پرقدرت بهترین سری اول شخص تاریخ در نسخه ی چهارمش
سینمایی نمیشه ! چون این مورد چیزیه که کاگردان و سناریو در موردش تصمیم میگرن ! اون دونفر قراره طبق چیزی که بهشون گفته میشه مراحل رو بسازن ! البته خب دونفری تنها که نیستن :d یه تیم دارن که بالاخره ایده توش زیاده :d

نمیدونم باهام هم عقیده این یا نه ، اما سلیقه ملت با گذر زمان عوض میشه ... یه زمان توی هالیوود امثال رامبو و دای هارد و اینا حرف اول و اخر رو میزدن و اون مدل اکشن مطلوب بود ؛ الآن کسی دیگه ازون دست فیلمها رو نگاه هم نمیکنه و همه به استایل فیلمهای اکشن به سبک نولان (دارک نایت و اینسپشن-اورریتد ترین فیلم تاریخ:دی!-) علاقمند هستن ... من فک میکنم سلیقه هیلوفن ها هم با گذشت این 10 سال یکم (نه خیلی) تغییر کرده باشه ، این مدل اکشن به شدت سندباکس با محیطهای باز خوبه ، خیلی هم خوبه ، اما اصلا بد نیست ته هر مرحله یا یه جاهایی 4 تا سکانس سینمایی به سبک MW هم توش ببینیم :دی ... توی ریچ استارتش زده شد اگر خیلی دقت میکردین یه جاهایی بازی سعی میکرد کلیشه های سری هیلو رو بشکنه ...

هیلوهای این نسل (به جز Wars) همشون سپتامبر اومدن، اینم قاعدتا همون موقع ها میاد...;;):دی
اینطوری با نسل بعد فقط 3 ماه فاصله داره که :|:d:lol:

نمیدونم باهام هم عقیده این یا نه ، اما سلیقه ملت با گذر زمان عوض میشه ... یه زمان توی هالیوود امثال رامبو و دای هارد و اینا حرف اول و اخر رو میزدن و اون مدل اکشن مطلوب بود ؛ الآن کسی دیگه ازون دست فیلمها رو نگاه هم نمیکنه و همه به استایل فیلمهای اکشن به سبک نولان (دارک نایت و اینسپشن-اورریتد ترین فیلم تاریخ:دی!-) علاقمند هستن ... من فک میکنم سلیقه هیلوفن ها هم با گذشت این 10 سال یکم (نه خیلی) تغییر کرده باشه ،
مثالت بجا نبود :دی میتونستی کارتون مثال بزنی که نتیجش برعکس میشه :دی البته نمیدونم سنت قد میده واسه اون زمانها یا نه ؟!:دی
ولی هنوزم حاضرم بشینم کارتون بل و سباستین و دکتر ارنست و هاکل برفین و مهاجران و دختر مهربون (ممول) و ............. نگاه کنم :دی تا بیام این جنکولک بازیهای جدید را نگاه کنم :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or