اطلاعات جدیدی از Halo 4 در Xbox World

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
این اطلاعات را Frank O'Connor به Xbox World گفته است که این اطلاعات درباره شکل ظاهری Master Cheif بود
mcandcort.jpg

او گفت که زره Master Chief تغییراتی کرده است و این تغییر با داستان بازی مرتبط است و نشان دهنده این است که Master Chief مدتی بسیاری در فضا بوده است و باز هم Cortana در خطر است
عمر مفید یک هوش مصنوعی هفت سال است و Cortana دوست صمیمی Master Chief باید در halo 3 به اواخر عمل طبیعی خود نزدیک می شد ولی او گفت که او اطلاعات بیشتری را نسبت به هوش مصنوعی های دیگر در خود دارد
داستان halo 4 برای یک سه گانه برنامه ریزی شده است
او در پایان مصاحبه گفت : ما سورپرایز های بسیار و تغییراتی در بازی ایجاد کرده ایم که فکر می کنم طرفداران از این تغییرات راضی باشند

• Like
Reactions: Captain America
مثالت بجا نبود :دی میتونستی کارتون مثال بزنی که نتیجش برعکس میشه :دی البته نمیدونم سنت قد میده واسه اون زمانها یا نه ؟!:دی
ولی هنوزم حاضرم بشینم کارتون بل و سباستین و دکتر ارنست و هاکل برفین و مهاجران و دختر مهربون (ممول) و ............. نگاه کنم :دی تا بیام این جنکولک بازیهای جدید را نگاه کنم :دی
خب چرا باید مثالی بزم که هیچ ربطی به موضوع نداره ؟!:دی

اینطوری با نسل بعد فقط 3 ماه فاصله داره که
:|:d:lol:

مثالت بجا نبود :دی میتونستی کارتون مثال بزنی که نتیجش برعکس میشه :دی البته نمیدونم سنت قد میده واسه اون زمانها یا نه ؟!:دی
ولی هنوزم حاضرم بشینم کارتون بل و سباستین و دکتر ارنست و هاکل برفین و مهاجران و دختر مهربون (ممول) و ............. نگاه کنم :دی تا بیام این جنکولک بازیهای جدید را نگاه کنم :دی
یاد سرنتیپیتی هم به خیر :(( چوبین :((
خب چرا باید مثالی بزم که هیچ ربطی به موضوع نداره ؟!:دی
منظور اینه که الان کسی به اینا نگاه نمیکنه ولی الان به بچه 3 ساله بگی دیجیمون اداشون رو در میاره
هرچند مثال فرخ هم تخیلی بود :|
این مثال رو باید برای فرق 2 نسل با فاصله زمانی زیاد میزد تا فاصله بین سری هیلو :|
کلا جفتتون یه لحظه خوشحال شدین :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or