شایعه اطلاعات جدیدی از بازی The Last Of US Part 3 منتشر شد

Los Galacticos

💥Hala Madrid💥
Gold User
last-of-us-part-3-e1688365759710.jpg

یک افشا کننده ی مشهور در دنیای بازی که ViewerAnon نام دارد اعلام کرد که پروژه ی بعدی استدیو Naughty Dog در حال ساخت بوده و این پروژه قسمت سوم بازی The Last Of US میباشد.

این شخص طی سالهای گذشته بارها موضوعات و شایعات جنجالی زیادی را مطرح کرده بود و در آخرین اظهار نظر خود در توییتر شخصی خود عنوان کرد که با توجه به موفقیت بالای سریال این فرچاینز استدیو Naughty Dog به صورت مداوم در حال کار بر روی نسخه ی سوم این بازی میباشد. همچنین این شخص در ادامه اعلام کرد که داستان بازی مشخص نیست و تمامی صحبت ها در مورد داستان نسخه ی سوم فقط در حد شایعه هستند اما گفته میشود که در بازی گروهی به نام Scavengrs حضور دارند که در یکی از شهرهای بازی برای بقا تلاش میکنند. همچنین در نسخه ی سوم شخصیتی به نام لوکاس حضور دارد که بسیار متواضع و مهربان است اما درون خود شخصیتی تاریک را می پروراند. همچنین شخصیت مونث دیگری به نام Val در بازی حضور دارد که لیدر گروه بوده و Ezra نیز دستیار Val در بازی میباشد. در ادامه ی داستان بازی این دو شخصیت با یکدیگر دچار اختلاف میشوند و شخصیت سومی به نام میسون که یک سرباز کهنه کار است میبایست از بین وفاداری به Ezra یا Val یکی را انتخاب کند. همچنین طبق شایعات منتشر شده تعداد شخصیت های این گروه 5 نفر میباشد و اینکه چطور داستان این 5 شخصیت با الی مرتبط میشود هنوز فاش نشده است.

در ادامه ViewerAnon اعلام کرد که فیلمبرداری لوکیشن های این نسخه آغاز شده و با توجه به مقیاس های بزرگ لوکیشن های فیلمبرداری ممکن است انتشار این عنوان به چند سال آینده موکول شود و شخصیت اصلی بازی همانند نسخه ی دوم الی خواهد بود و این کارکتر نقش مهمی را در بازی ایفا خواهد کرد.
سال گذشته بود که استدیو Naughty Dog اعلام کرد که کار بر روی عنوان بعدی این استدیو به رهبری نیل دراکمن آغاز شده است و یکی از مقامات سونی در مصاحبه ای اعلام کرده بود که اگر عنوان The Last Of US پتانسیل ادامه دادن را داشته باشد بدون شک سونی به آن باز خواهد گشت.

البته به صورت همزمان پروژه ی تک نفره ی دیگری تحت هدایت استدیو Naughty Dog در حال ساخت میباشد که طبق شایعات منتشر شده قسمت بعدی عنوان Uncharted میباشد.

Source

آخرین ویرایش:
قبلا فکر میکردم The Last of Us یعنی رابطه‌ی بین الی و جول
ولی نسخه‌ی دوم و مخصوصا سریال بهم نشون داد که کلا ذهنیت اشتباهی داشتم و اصلا اینطور نیست.

The Last of Us یعنی یه دنیای خشن و بی‌رحم. سرگذشت هرکدوم از شخصیتایی که این دنیا رو تشکیل میدن و تونستن زنده بمونن، میتونه یه داستان عمیق و تاثیرگذار رو از دید جدیدی که تا حالا به این دنیا اصلا نگاه نکردیم بازگو کنه.

از حضور شخصیتای جدید اصلا سورپرایز نشدم:دی

این بازی با الهام و حتی بیشتر از اون ار سریال واکینگ دد ساخته شد و حال و هواشم دقیقا مشابه اون بود برای همینم من عاشقش شدم یک دنیای بی رحم با خلاقیت در نوع زامبی ها که البته توی این بازی هم مشابه واکینگ دد به صدا حساس هستن
مشابه اونم بازی با به فنا رفتن کل شهر شروع می شه
اعتماد کردن در هر دو دنیا بزرگ ترین اشتباهه
اما جالبه برام که این بازی هم مشابه واکینگ دد همون اشتباه داستانی رو کرد و همه ی شخصیت محبوب توش کشت الان لست کلا یک دونه شخصیت جذاب بیشتر نداره که فکر کنم اونم شماره 3 بکشه بازی تموم شه

نسخه 2 یک بازی با همون کیفیت نسخه ی یک بود اما با داستان افتضاح و کلیشه ای و اصلا داستانش ربطی به یک هم نداشت
خود واکینگ دد هم شروع طوفانی داشت و همش ادم می گفت قراره چه رازهایی درش کشف بشه و ادم سوپرایز بشه که اصلا مسیرش بعدا اونم عوض بشه

کلا کاش لاقل اینو دیگه کپی نمی کردن و راه واکینگ دد در این زمینه دیگه پیش نمی گرفتن واقعا نسخه ی دوم یک ضد حال اساسی بود
فقط امیدوارم نسخه ی 3 اخرین نسخه ی بازی باشه و مشابه سریال واکینگ دد اب نبدن توش تا سال ها الکی ادامه ش بدن

این بازی با الهام و حتی بیشتر از اون ار سریال واکینگ دد ساخته شد و حال و هواشم دقیقا مشابه اون بود برای همینم من عاشقش شدم یک دنیای بی رحم با خلاقیت در نوع زامبی ها که البته توی این بازی هم مشابه واکینگ دد به صدا حساس هستن
مشابه اونم بازی با به فنا رفتن کل شهر شروع می شه
اعتماد کردن در هر دو دنیا بزرگ ترین اشتباهه
اما جالبه برام که این بازی هم مشابه واکینگ دد همون اشتباه داستانی رو کرد و همه ی شخصیت محبوب توش کشت الان لست کلا یک دونه شخصیت جذاب بیشتر نداره که فکر کنم اونم شماره 3 بکشه بازی تموم شه

نسخه 2 یک بازی با همون کیفیت نسخه ی یک بود اما با داستان افتضاح و کلیشه ای و اصلا داستانش ربطی به یک هم نداشت
خود واکینگ دد هم شروع طوفانی داشت و همش ادم می گفت قراره چه رازهایی درش کشف بشه و ادم سوپرایز بشه که اصلا مسیرش بعدا اونم عوض بشه

کلا کاش لاقل اینو دیگه کپی نمی کردن و راه واکینگ دد در این زمینه دیگه پیش نمی گرفتن واقعا نسخه ی دوم یک ضد حال اساسی بود
فقط امیدوارم نسخه ی 3 اخرین نسخه ی بازی باشه و مشابه سریال واکینگ دد اب نبدن توش تا سال ها الکی ادامه ش بدن
یه درصد فکر کن بازی که انقدر محبوبه و انقدر پرفروش بعد از ۳ نسخه ادامه ندن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or