آقا این IP VALID چقدر رو PING تاثیر داره؟
ميشه ناظم جان بگي چه چيز هايي تاثير داره كه ما بريم همون ها رو جور كنيم و پينگ خوبي داشته باشيم براي انلاين ردن گيم؟يه راهنماي مشتي بكنخیر تاثیری نداره.
بیشتر بستگی به مسیرهای دیتا داره که ISP شما اینترنتش از اونجاها میاد.دیگه Ping Time یکی از این مسیرهای Data ممکنه کم یا زیاد باشه.پینگ تو بستگی به پینگ تایم اونا داره.کُلا IP Valid تاثیری نداره توی Ping ت.
فكر نميكنم پينگ اصلا چيزی باشه كه باشه با دستكاری بهترش كرد...البته فكر كنم مثلا با عوض كردن اسپليتر يا مودم بتونيد پينگتون پايين بياريد ولی بازم انتظار نبايد داشت كه پينگ 160 تون بشه 20!ميشه ناظم جان بگي چه چيز هايي تاثير داره كه ما بريم همون ها رو جور كنيم و پينگ خوبي داشته باشيم براي انلاين ردن گيم؟يه راهنماي مشتي بكن
اصلا راهی برای بهتر شدن پینگ هست؟مثلا دستکاری مودم دادن آی پی و dns اصلا ربطی دارن یا نه؟یا مثلا اگه زیر میزی بدیم راهی داره که پینگمون رو بهتر کنن.ممنون
نه حمید . پینگ یه چیزی هست که نمیشه تغییرش داد و بیشتر به شرایط محیطی برمیگرده . فاصله تو با ISP و سرور و از اونجا ارسال اطلاعاتت به مقصد .اصلا راهی برای بهتر شدن پینگ هست؟مثلا دستکاری مودم دادن آی پی و dns اصلا ربطی دارن یا نه؟یا مثلا اگه زیر میزی بدیم راهی داره که پینگمون رو بهتر کنن.ممنون
در حالت معمولی 16 ، البته نوسان داره که ممکنه کم یا زیاد بشه .سلام ببخشید یکی می تونه بگه سرعت دانلود 128 چه قدر است ؟ ممنون
16 تا 20 کیلو بایت در ثانیه.
هر عددی رو خواستی تقسیم بر 8 کن حدودش در میاد

یا اونی که بهت دادن 512 نیست یا آی اس پیت فعلا مشکل داره.اگه بعدا درست نشد گزینه اول صدق می کنه.برادر من الان 512 دارم سرعت دانلود خیلی باشه 24 و الان هم بین 4 اتا 10 بالا پایین میره مشکل از کجاست !!؟؟![]()
یا اونی که بهت دادن 512 نیست یا آی اس پیت فعلا مشکل داره.اگه بعدا درست نشد گزینه اول صدق می کنه.
شایدم برنامه دانلود منیجرت یا سرور سایتی که ازش دان می کنی مشکل داشته باشه
راستی از کجا سروس می گیری.
یا اونی که بهت دادن 512 نیست یا آی اس پیت فعلا مشکل داره.اگه بعدا درست نشد گزینه اول صدق می کنه.برادر من الان 512 دارم سرعت دانلود خیلی باشه 24 و الان هم بین 4 اتا 10 بالا پایین میره مشکل از کجاست !!؟؟![]()
یا اونی که بهت دادن 512 نیست یا آی اس پیت فعلا مشکل داره.اگه بعدا درست نشد گزینه اول صدق می کنه.
شایدم برنامه دانلود منیجرت یا سرور سایتی که ازش دان می کنی مشکل داشته باشه
راستی از کجا سروس می گیری.