برادر شما زنگ بزن اونجارو با فحش بکش بهم!!!!
من با 128 همیشه دارم 22 دانلود میکنم!!!!یک روز بشه باید زیر 20 زنگ میزنم میدوزم هم اومجارو!حالا چقدر پول میدی؟کجا هست؟
دوستان کسی میدونه سرعت دانلود 512kb و 1mg چقدره؟
عزیز جان اینو من خودم میدونم . شما بهتر نبود به جای این جواب یک کلام سرعتو میگفتین؟این دو عدد رو تقسیم بر 8 یا 10 کنی سرعت دانلود به دست میاد.
عزیز جان اینو من خودم میدونم . شما بهتر نبود به جای این جواب یک کلام سرعتو میگفتین؟
سرعت اینترنت من 100kb per second هست حالا میخواستم بدونم کدوم یک ا سرویس ها این سرعت هستن؟چون نه 512 تقسیم بر 8 اینقدر میشه نه 1mg.
کجا شرکتش دیگه!
من 28 تومن میدم خوب:d
نسبت به قیمتش خوبه البته اگه نخوای بازی کنی:d
داداش این چهل پنجاتا شرکتی که گفتی همشون پر بودن . افرا نت خوبه ؟ شنیدم نیو نت افتضاحه درسته ؟
خوب اول مشکل به خاطر یوم الله 16 آذر هستش بعضی سایتها مشکل دارن!!!من الان از یک سروری میخوام فیلم بگیرم سرعتم از 2 کیلو بایت بیشتر نمیشه:d
اما برو سایتی مثل موزیلا و بزار فایرفاکس دانلود شه اگه باز کم بود زنگ بزن پشتیبانی دیگه!
یک کار دیگم میتونی بکنی.
run رو از منوی استارت اجرا کن بعد cmd رو تایپ کن بعد توی اون محیطش این دستور رو بنویس و اینتر بزن:netstat -on
توی این قسمت یک سری کد میاد اگه وضعیت قسمت Stat اونها Estabelishet بود PID هاشون یادت باشه.
بعد task manage rرو بباز کن بعد روی Processes رو باز کن تبشو بعد از منوی View گزینه آخر رو بزن(select columns )بعد تیک PID رو بزن.بعد توی همون پنجره Processes یک قسمت به نام PID اضافه میشه بعد اون کد های قبلی که یادت بود رو بیا اینجا ببین برای کدوم نرم افزاره و اضافیارو یا اونایی که نمیدونی چی هستن رو متوقف کن.
نفهمیدی بگو تصویری بگم:smile:
براي من 512 امروز مشكل خاصي نداشت .آقایون این سرعت DL من خیلی کمه !!!
از صبا نت گرفتم
1024 هست 6 گیگ تو 3 ماه
سرعت DL ـش افتضاحه
کمک کنید مممنون میشم
مدل مودم هم : SMC 7904WBRA4 هست که 4 تا پئرت لن و یه Wlan داره
ممنون