اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برادر شما زنگ بزن اونجارو با فحش بکش بهم!!!!
من با 128 همیشه دارم 22 دانلود میکنم!!!!یک روز بشه باید زیر 20 زنگ میزنم میدوزم هم اومجارو!حالا چقدر پول میدی؟کجا هست؟

برادر شما زنگ بزن اونجارو با فحش بکش بهم!!!!
من با 128 همیشه دارم 22 دانلود میکنم!!!!یک روز بشه باید زیر 20 زنگ میزنم میدوزم هم اومجارو!حالا چقدر پول میدی؟کجا هست؟

یعنی چی کجا هست ماهی 10 تومان می دم اگه شد می خوام یک 128 واقعی بگیرم ! :smile:

این دو عدد رو تقسیم بر 8 یا 10 کنی سرعت دانلود به دست میاد.
عزیز جان اینو من خودم میدونم . شما بهتر نبود به جای این جواب یک کلام سرعتو میگفتین؟
سرعت اینترنت من 100kb per second هست حالا میخواستم بدونم کدوم یک ا سرویس ها این سرعت هستن؟چون نه 512 تقسیم بر 8 اینقدر میشه نه 1mg.

عزیز جان اینو من خودم میدونم . شما بهتر نبود به جای این جواب یک کلام سرعتو میگفتین؟
سرعت اینترنت من 100kb per second هست حالا میخواستم بدونم کدوم یک ا سرویس ها این سرعت هستن؟چون نه 512 تقسیم بر 8 اینقدر میشه نه 1mg.

اینترنت شما 1 مگابایتیه.
شما بهتر بود کامل توضیح میدادی مهندس!

کجا شرکتش دیگه!
من 28 تومن میدم خوب:d
نسبت به قیمتش خوبه البته اگه نخوای بازی کنی:d

نه من حالم از بازی آنلاین بهم می خوره الان شرکته جبران کرد ساعت 9 سرعتم به 40 رسید ! :eek: از 4 !! رفتم یکم دانلود کردم و ... دیگه از عصبانیت در اومدم ! :biggrin1:

سلام

من وقتی DNS ام رو روی 4.2.2.3 و 4.2.2.4 از داخل مودم تنظیم میکنم، انگار هیچ تاثیری نداره و باید داخل هر Connection هم به صورت جدا این DNS سِت بشه. برای کاری لازم دارم که 4.2.2.3 رو بدون Connection یعنی از داخل مودم سِت بکنم، به نظر شما مشکل کجا هستش.

منطقه شما رو بیشتر شرکتهای خوب ساپورت میکنند.
داتک رو اول پیشنهاد میدم.
بعد پارس آنلاین.
سپنتا و آسیاتک .لایزر.
ندارایانه هم هست.
به ترتیب گفتم شما به ترتیب برو ببین حتما خالی پیدا میکنی.
:smile:
داداش این چهل پنجاتا شرکتی که گفتی همشون پر بودن . افرا نت خوبه ؟ شنیدم نیو نت افتضاحه درسته ؟

آقایون این سرعت DL من خیلی کمه !!!

از صبا نت گرفتم
1024 هست 6 گیگ تو 3 ماه

سرعت DL ـش افتضاحه

کمک کنید مممنون میشم

مدل مودم هم : SMC 7904WBRA4 هست که 4 تا پئرت لن و یه Wlan داره

ممنون

خوب اول مشکل به خاطر یوم الله 16 آذر هستش بعضی سایتها مشکل دارن!!!من الان از یک سروری میخوام فیلم بگیرم سرعتم از 2 کیلو بایت بیشتر نمیشه:d
اما برو سایتی مثل موزیلا و بزار فایرفاکس دانلود شه اگه باز کم بود زنگ بزن پشتیبانی دیگه!
یک کار دیگم میتونی بکنی.
run رو از منوی استارت اجرا کن بعد cmd رو تایپ کن بعد توی اون محیطش این دستور رو بنویس و اینتر بزن:netstat -on
توی این قسمت یک سری کد میاد اگه وضعیت قسمت Stat اونها Estabelishet بود PID هاشون یادت باشه.
بعد task manage rرو بباز کن بعد روی Processes رو باز کن تبشو بعد از منوی View گزینه آخر رو بزن(select columns )بعد تیک PID رو بزن.بعد توی همون پنجره Processes یک قسمت به نام PID اضافه میشه بعد اون کد های قبلی که یادت بود رو بیا اینجا ببین برای کدوم نرم افزاره و اضافیارو یا اونایی که نمیدونی چی هستن رو متوقف کن.
نفهمیدی بگو تصویری بگم:smile:

آخرین ویرایش:
خوب اول مشکل به خاطر یوم الله 16 آذر هستش بعضی سایتها مشکل دارن!!!من الان از یک سروری میخوام فیلم بگیرم سرعتم از 2 کیلو بایت بیشتر نمیشه:d
اما برو سایتی مثل موزیلا و بزار فایرفاکس دانلود شه اگه باز کم بود زنگ بزن پشتیبانی دیگه!
یک کار دیگم میتونی بکنی.
run رو از منوی استارت اجرا کن بعد cmd رو تایپ کن بعد توی اون محیطش این دستور رو بنویس و اینتر بزن:netstat -on
توی این قسمت یک سری کد میاد اگه وضعیت قسمت Stat اونها Estabelishet بود PID هاشون یادت باشه.
بعد task manage rرو بباز کن بعد روی Processes رو باز کن تبشو بعد از منوی View گزینه آخر رو بزن(select columns )بعد تیک PID رو بزن.بعد توی همون پنجره Processes یک قسمت به نام PID اضافه میشه بعد اون کد های قبلی که یادت بود رو بیا اینجا ببین برای کدوم نرم افزاره و اضافیارو یا اونایی که نمیدونی چی هستن رو متوقف کن.
نفهمیدی بگو تصویری بگم:smile:

به لطف این روز سرعت دانلود من از 4 کیلوبایت به 40 کیلو بایت رسیده ! :biggrin1:

آقایون این سرعت DL من خیلی کمه !!!

از صبا نت گرفتم
1024 هست 6 گیگ تو 3 ماه

سرعت DL ـش افتضاحه

کمک کنید مممنون میشم

مدل مودم هم : SMC 7904WBRA4 هست که 4 تا پئرت لن و یه Wlan داره

ممنون
براي من 512 امروز مشكل خاصي نداشت .
115 kb دانلود هم هست.
قكر كنم به منطقه مخابراتي ربط داره البته نه زياد...
سرعتت چنده؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or