اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من خودم ADSL دارم 128 از صبانت و سرعت دانلود 70 هست ولي پينگش خيلي بد هست يعني اصلا راضي نيستم زنگ زدم شركت گفتم IP VALID ميخوا(پينگ رو پايين مياره)گفتن ما فقط به سرويس هاي 512 ميديم نه به 128 تازه گفتش كه سرعت دانلود 512 نزديك به 120 هست ولي من هنوز مشكل مدرك جور كردن دارم:((

آقا این IP VALID چقدر رو PING تاثیر داره؟

خیر تاثیری نداره.
بیشتر بستگی به مسیرهای دیتا داره که ISP شما اینترنتش از اونجاها میاد.دیگه Ping Time یکی از این مسیرهای Data ممکنه کم یا زیاد باشه.پینگ تو بستگی به پینگ تایم اونا داره.کُلا IP Valid تاثیری نداره توی Ping ت.

خیر تاثیری نداره.
بیشتر بستگی به مسیرهای دیتا داره که ISP شما اینترنتش از اونجاها میاد.دیگه Ping Time یکی از این مسیرهای Data ممکنه کم یا زیاد باشه.پینگ تو بستگی به پینگ تایم اونا داره.کُلا IP Valid تاثیری نداره توی Ping ت.
ميشه ناظم جان بگي چه چيز هايي تاثير داره كه ما بريم همون ها رو جور كنيم و پينگ خوبي داشته باشيم براي انلاين ردن گيم؟يه راهنماي مشتي بكن

اصلا راهی برای بهتر شدن پینگ هست؟مثلا دستکاری مودم دادن آی پی و dns اصلا ربطی دارن یا نه؟یا مثلا اگه زیر میزی بدیم راهی داره که پینگمون رو بهتر کنن.ممنون

ميشه ناظم جان بگي چه چيز هايي تاثير داره كه ما بريم همون ها رو جور كنيم و پينگ خوبي داشته باشيم براي انلاين ردن گيم؟يه راهنماي مشتي بكن
اصلا راهی برای بهتر شدن پینگ هست؟مثلا دستکاری مودم دادن آی پی و dns اصلا ربطی دارن یا نه؟یا مثلا اگه زیر میزی بدیم راهی داره که پینگمون رو بهتر کنن.ممنون
فكر نميكنم پينگ اصلا چيزی باشه كه باشه با دستكاری بهترش كرد...البته فكر كنم مثلا با عوض كردن اسپليتر يا مودم بتونيد پينگتون پايين بياريد ولی بازم انتظار نبايد داشت كه پينگ 160 تون بشه 20!
بعد طبق گفته ی پدرام بهترين راه عوض كردن ISP ـه....

نه حمید . پینگ یه چیزی هست که نمیشه تغییرش داد و بیشتر به شرایط محیطی برمیگرده . فاصله تو با ISP و سرور و از اونجا ارسال اطلاعاتت به مقصد .
توی پینگ حتی شرایط سیاسی هم تاثیر داره که ممکنه اطلاعات بعد از رفتن به چند جای مختلف به مقصد میرسه که باعث افزایش زیاد ِ پینگ میشه .
کلا پینگ تو یه کشوری با وضع اینترنتی که داریم میبینیم از این بهتر نخواهد شد . کیفیت خطوط و نبود ایستگاه های اتاق سرور متعدد و مسائل سیاسی باعث شده اینجوری باشیم ، درست هم نخواهد شد که هیچ ، دعا کنید بدتر از این نشه .
سلام ببخشید یکی می تونه بگه سرعت دانلود 128 چه قدر است ؟ ممنون
در حالت معمولی 16 ، البته نوسان داره که ممکنه کم یا زیاد بشه .

برادر من الان 512 دارم سرعت دانلود خیلی باشه 24 و الان هم بین 4 اتا 10 بالا پایین میره مشکل از کجاست !!؟؟ :(
یا اونی که بهت دادن 512 نیست یا آی اس پیت فعلا مشکل داره.اگه بعدا درست نشد گزینه اول صدق می کنه.
شایدم برنامه دانلود منیجرت یا سرور سایتی که ازش دان می کنی مشکل داشته باشه
راستی از کجا سروس می گیری.

یا اونی که بهت دادن 512 نیست یا آی اس پیت فعلا مشکل داره.اگه بعدا درست نشد گزینه اول صدق می کنه.

کلا هیچ وقت سرعت از 24 - 26 بالا تر نرفته دانلود هم از همه جا می کنم ولی بیشتر سرو ریپدر شید از یک شرکتی به نام دوبرا سرویس می گریم

برادر من الان 512 دارم سرعت دانلود خیلی باشه 24 و الان هم بین 4 اتا 10 بالا پایین میره مشکل از کجاست !!؟؟ :(

چرا دوباره همونا رو گفتی ؟؟؟ :laughing:

من با 512 دارم رو 120 KB دانلود میکنم. البته چون حجمم پایین هست یکم سرعتش بالاتره که زود تر جیب مبارک ما رو خالی کنن. پینگ که نگم بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or