Captain Mitchell
کاربر سایت
پارس آنلاین چند روزه وصل میکنه؟ به من گفت 20 روز! نرماله؟
با احتصاب... تنبل بازی 20 روز...
درستش 7 روزه
برای من 3 روزه انجام شد از طرف داتک
پارس آنلاین چند روزه وصل میکنه؟ به من گفت 20 روز! نرماله؟
آخه عزيزم چه کاری ازشون بر بياد... وقتی پورت ها پر هست ...
شما تماس بگير ببين چی به چيه...
اميدوارم زودتر پورت ها رو ارتقا بدن... يا پورت خالی گير بياريد
راستی از سرويس وايرلس هم ميتونی استفاده کنی ...
با احتصاب... تنبل بازی 20 روز...
درستش 7 روزه
برای من 3 روزه انجام شد از طرف داتک
آخه عزيزم چه کاری ازشون بر بياد... وقتی پورت ها پر هست ...
شما تماس بگير ببين چی به چيه...
اميدوارم زودتر پورت ها رو ارتقا بدن... يا پورت خالی گير بياريد
راستی از سرويس وايرلس هم ميتونی استفاده کنی ...
خیلی زیاد بهت گفته!فکر کنم از غیر دفتر اصلیش گرفتی چون من یدف برای دوستم گرفتم بعد 4 روز کاری وصل شد برای خودم هم که صبا هست همین جور بود.
کسی جواب منو نمیده ؟؟؟؟؟حداقل پینگ و سرعت دانلود و آپلود مورد نیاز برای لایو بازی کردن چیست ؟ و 128 کافیه یا 256 باشه ؟
محدودیت دانلودش چقدر باید باشه؟ اگر لایو بازی کنیم چقدر حجم دانلود لازم است ؟ نا محدود باید باشه ؟ اصلاً چقدر مصرف میکنه ؟
ببخشید که من اطلاعات زیادی در این مورد ندارم
ممون میشم مرا هم یاری کنید

حداقل پینگ و سرعت دانلود و آپلود مورد نیاز برای لایو بازی کردن چیست ؟ و 128 کافیه یا 256 باشه ؟
محدودیت دانلودش چقدر باید باشه؟ اگر لایو بازی کنیم چقدر حجم دانلود لازم است ؟ نا محدود باید باشه ؟ اصلاً چقدر مصرف میکنه ؟
فکر کنم اینا خط خالی ندارن برای همین دارن شما رو معطل می کنن تا خالی برات پیدا کنن والا کاری نداره وصل کردنش!من حضوری از دفتر اصلیشون گرفتم. اونجا گفت یه هفته کاری, امروز زنگ زدم, گفت 20 روز!
میخوام ببینم پارس آنلاین اینطوریه یا شنبه برم اونجا صحبت کنم.
لطفا بچه هایی که از پارس آنلاین گرفتن, یه آماری بدن.
فکر کنم اینا خط خالی ندارن برای همین دارن شما رو معطل می کنن تا خالی برات پیدا کنن والا کاری نداره وصل کردنش!

دوست عزیز منم دقیقا فکر کنم با شما گرفتم از پارس آنلاین.جفتمون هم تند گویان هستیم!پارس آنلاین چند روزه وصل میکنه؟ به من گفت 20 روز! نرماله؟
سلام من یه adsl میخوام که بدون نیاز به معرفی نامه او .... 256 یا 512 بده کدوم شرکت بهتره؟ برای لایو بازی کردن نمیخوام شماره خونه 8841 ماله منطقه لهشتی هست
ADSL هست 1.صبا نت 2. شاتل
3. فکر کنم فن آوا یه نوع سرویس هم خودش میده به اسم PNK من قبلا که میخواستم از شاتل 512 اکو بگیرم مدرک میخواست منم نداشتم
انقدر گشتم که این شرکت رو پیدا کردم
این شرکت در اصل خودش مدارک رو برات جور میکنه
من حدود 6 ماه 512 شاتل داشتم:biggrin1: به کمک این شرکت الان هم که 1 مگ صبانت گرفتم
که اینم مدرک میخواست که ما دو باره دست به دامن اینا شدیم
کلا هم آدم های خوبی هستن :smile: بیا اینم سایتش 
ببين دوست من این سوالت رو در تاپيک مخصوص لايو بپرسی خيلی زودتر به جواب ميرسی اما :حداقل پینگ و سرعت دانلود و آپلود مورد نیاز برای لایو بازی کردن چیست ؟ و 128 کافیه یا 256 باشه ؟