اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مودمت هم که عاليه...

فردا زنگ بزن....

يک پيشنهاد ... از پريزی که اينترنت ميگيری ... تلفن وصل نکن...ببين بازم قطعی داری يا نه...

ok ؟
آره خودم از بیرون خریدم . مورد تایید شرکت هم هست
الان ببینم پشتیبانی آنلاین چی میگه بعد زنگ میزنم
دو تا خط تو خونه داریم . یکی فقط تو اتاق من وصله و یک پریز بیشتر نداره به همون هم یه اسپلیتر وصله از اسپلیتر هم به مودم وصله ! تلفن هم بهش وصل نکردم ( مزاحم زیاد شده :biggrin1: )
دیروز هم همه تو تاپیک شاتل ( P30world ) میگفتن که قطعی داشتیم دیروز
البته من امروز تا یه هفته میرم شمال و نمی تونم تغییر رو ببینم . بعد از اینکه برگشتم هم از art1 باید به eco128 برم
ببینم چی میشه . مرسی ;)

آخرین ویرایش:
سلام
میشه یه مقدار در مورد ip static و ip dynamic توضیح بدین،و بگین که هر کدوم چه کاربردی دارن.
و فکر کنم که dynamic برای تمام مشترک های adsl به صورت پیش فرض در نظر گرفته میشه،درسته؟ اگر نه،از کجا بفهمم که ip من static هست یا dynamic؛البته اگه راهی غیر از تلفن زدن به isp وجود داره :biggrin1:
و ip static چه قدر خرج داره اگه بخوام بگیرم؟
ip ثابت و متغير يعنی اين که :

شما يه مبلغی ميدی و بهت يک ip مجزا ميدن ... حالا اين ip مجزا چه سودی داره رو من نميدونم تو ايران...

ولی تو خارج از ايران برای کار های بانکی و يا مثلاً ftp server يا panel جای به علت امنيت بيشتر تنها اجازه ورود 1 ip رو ميده... که اون ip پيش فرض ثبت ميشه

-------

ip متغير هم از اسمش پيداس ... هر زمانی که قطع و وصل ميشيد يک ip جديد از server ميگيريد ...و اون ip ثابت نيست

فکر نکنم به سرعت مربوط باشه

میشه یکی جواب بده؟؟:-"
راستی من هنوز مشکل تلفنم جل نشده،جالب اینجاس که دیگه حتی الان که از پایین هم تلفن رو وصل می کنم به خط تلفن،بوق نمیزنه! ولی قبلا از پایین بوق میزد و تو ساختمون مشکل داشت. ولی من همچنان اینترنتم بر قرار است :biggrin1:

سؤال دومت... از اسپليتر استفاده ميکنی ؟

آره خودم از بیرون خریدم . مورد تایید شرکت هم هست
الان ببینم پشتیبانی آنلاین چی میگه بعد زنگ میزنم
دو تا خط تو خونه داریم . یکی فقط تو اتاق من وصله و یک پریز بیشتر نداره به همون هم یه اسپلیتر وصله از اسپلیتر هم به مودم وصله ! تلفن هم بهش وصل نکردم ( مزاحم زیاد شده :biggrin1: )
دیروز هم همه تو تاپیک شاتل ( P30world ) میگفتن که قطعی داشتیم دیروز
البته من امروز تا یه هفته میرم شمال و نمی تونم تغییر رو ببینم . بعد از اینکه برگشتم هم از art1 باید به eco128 برم
ببینم چی میشه . مرسی ;)

گفتم اين موضوع ميتونه مقطعی باشه... ولی پيگيری کن

اگه هم گفتن از طرف شماست ... جديدا مد شده اگه ايرادی هم از طرف خودشنه ميگن از طرف شماست....

بعد از اون مشکلاتی که بعد از انتخابات روی اينترنت ها به وجود امد، ميگفتن از طرف مخابرات هست مشکل ها ...
الان هم سرويس ها کمی مختل شده... باز هم نميتونن بگن که مشکل داريم... تقريباً 2 ماهی هست که اينترنت ها ناجور شده

ip ثابت و متغير يعنی اين که :

شما يه مبلغی ميدی و بهت يک ip مجزا ميدن ... حالا اين ip مجزا چه سودی داره رو من نميدونم تو ايران...

ولی تو خارج از ايران برای کار های بانکی و يا مثلاً ftp server يا panel جای به علت امنيت بيشتر تنها اجازه ورود 1 ip رو ميده... که اون ip پيش فرض ثبت ميشه

-------

ip متغير هم از اسمش پيداس ... هر زمانی که قطع و وصل ميشيد يک ip جديد از server ميگيريد ...و اون ip ثابت نيست

فکر نکنم به سرعت مربوط باشه

سؤال دومت... از اسپليتر استفاده ميکنی ؟

من که چیزی در مورد سرعت نپرسیدم:-" ولی ممنون که جواب دادی;)
از اسپلیتر استفاده نمیکنم.قبلا من حدود،فکر کنم 4 ماه، همین جوری بدون اسپلیتر و فقط با یه میکرو ***** هیچ مشکلی نداشتم!! و اصلا به این قسمت حرف من توجه کردین؟ که گفتم من یه تلفن بردم پایین و سیم تلفنی که از مخابرات میاد رو وصل کردم به تلفن بوق نمی زد! در حالی که قبلا بوق می زد! جالب اینجاس که من هنوز اینترنتم وصله!:biggrin1:

من که چیزی در مورد سرعت نپرسیدم:-" ولی ممنون که جواب دادی;)
از اسپلیتر استفاده نمیکنم.قبلا من حدود،فکر کنم 4 ماه، همین جوری بدون اسپلیتر و فقط با یه میکرو ***** هیچ مشکلی نداشتم!! و اصلا به این قسمت حرف من توجه کردین؟ که گفتم من یه تلفن بردم پایین و سیم تلفنی که از مخابرات میاد رو وصل کردم به تلفن بوق نمی زد! در حالی که قبلا بوق می زد! جالب اینجاس که من هنوز اینترنتم وصله!:biggrin1:

بهتره از مخابرات براتون چک کنن...

اقا تورج میشه لطف کنی یه مودمه خوب وایرلس که مزنش 70 80 باشه معرفی کنی ؟
مرسی

اين 2 تا مدل... مدل هايی خيلی خيلی خوبی هستن که isp ها هم مشکلی ندارن با اين مارک و مدل...

من خودم : asus WL-AM604g دارم...

ولی الان ميگن اين مدل هم هست. تو بازار : asus wl am-602g

Price : 80.000 to 85.000 toman

پيشنهاد ميکنم همين 604 رو بگيريد...

یه مشکلی برام پیش اومده دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
من حدودا" تا 1 ماه پیش به لایو وصل میشدم و هرروز بازی میکردم الان بعد از گذشت 1 ماه که دوباره اومدم وصل شم هر کاری میکنم وصل نمیشه تنظیمات هم همه سرجاشونه و تغیری نکردن Test Connection هم که میزنم تمام مراحل رو رد میکنه اونجا که میخواد به لایو وصل شه ارور میده ارورش هم درست متوجه نشدم ولی
میگه مودم رو 30 ثانیه خاموش کن بعد دوباره تست کن منم همین کا رو میکنم ولی دولاره همون ارور قبلی رو میده....
نمیدونید مشکلش چیه؟:confused:

سلام دوستان ،
عزيزان من تازه ISPپيمو عوض کردم رفتم صبانت گرفتم ( مشهد - نمايندگی سابين ). يکی از کارای اصليم هم همونطور که ميدونيد بازی آنلاين هست ( ایکس باکس لايو ) و مسئله پينگ خيلی برام ارزش داره و مهمه.
خوب طبق تحقيقاتم از دوستان شنيده بودم که پينگ صبانت بسيار خوبه و هيچ مشکلی نداره ، اما الان که ميام پينگمو امتحان ميکنم با سرور 4.2.2.4 ( ping 4.2.2.4 -t ) پينگم خيلی بالاست ( حدود 330 - 350 ) در حالی که با شرکت قبليم حدود 220 - 250 بود! این خيلی بده .
ميشه بگيد چيکار بايد بکنم؟ راه حل چيه ؟ و در کل يک راهنمايی بفرماييد :biggrin1:
خوب بابا اگر حتی جواب سوال رو نميدونيد ، بگيد لطفا من تکليفم رو بدونم!!

یعنی این asus WL-AM604g تو بازار نیست ؟ فرقش با اون 602 چی هستش ؟

وای ... آره 602 وايرلس نيست ...ببخشيد ...

همين 604 رو بگير... تو بازار هست... بری پايتخت دارن... آخرين قيمتی که بود هفته پيش برای دوستم گرفتم 85 بود..

کارش عاليه زنگ بزنی ساپورت بپرسی هم بهت ميگن که عاليه

d-link هم خوبه ولی پيشنهاد نميکنم چون isp ها ميگن با دستگاهاشن همخونی نداره... بهتره چيزی رو بگيری که اونا هم تاييد کنن... اينطوری اگه مشکلی باشه ميگن مودم شما ايراد داره...

یه مشکلی برام پیش اومده دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
من حدودا" تا 1 ماه پیش به لایو وصل میشدم و هرروز بازی میکردم الان بعد از گذشت 1 ماه که دوباره اومدم وصل شم هر کاری میکنم وصل نمیشه تنظیمات هم همه سرجاشونه و تغیری نکردن Test Connection هم که میزنم تمام مراحل رو رد میکنه اونجا که میخواد به لایو وصل شه ارور میده ارورش هم درست متوجه نشدم ولی
میگه مودم رو 30 ثانیه خاموش کن بعد دوباره تست کن منم همین کا رو میکنم ولی دولاره همون ارور قبلی رو میده....
نمیدونید مشکلش چیه؟:confused:

تو تاپيک نحوه وصل شدن به live اين سؤال رو بپرس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or