اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من از پارس آنلاین بالاخره گرفتم.
ولی جالبه مودم رو دادن ولی فکر کنم هنوز خط رو رانژه نکردن!! چون چراغ Status خاموشه (امروز استعلام خطمون رو گرفته بودن).
مودم هم Symphony مودم خودشونه. Config کردنش رو خودم از روی اطلاعاتی که روی سیدی مودم بود انجام دادم.همون کارا رو فقط باید انجام میدادم دیگه؟

سلام
من اینترنت 512 داتک دارم ولی از download.com با سرعت 8 تا 12 میریزم
ولی شبا ساعت 4 تا 7 صبح 60 میریزه چرا
اعصابم به هم ریخته
برم یه شرکت دیگه؟

ببين. ..

اينترنت شما share هست... اينها بين 6 نفر ( جديداً ) تقسيم کردن...

چند حالت داره :

منطقه مخابراتی شما از طرف داتک به علت شلوغی محدوديت set کردن
يا
اون چند نفری که share شده دانلود ميکنن ...

من فکر کنم اوليه... چون اينطور که شما ميگی هميشه اينطوريه...چون سرعت نبايد پايين تر از 45/40 بياد

بهم بگو... بلدی snr رو از توی اطلاعات مودم بهم بدی يا نه ؟

توی قسمت log ميری ... اونجا بخش مربوط به adsl... بهم SNR رو بده... هم up/down مرسی

ببين. ..

اينترنت شما share هست... اينها بين 6 نفر ( جديداً ) تقسيم کردن...

چند حالت داره :

منطقه مخابراتی شما از طرف داتک به علت شلوغی محدوديت set کردن
يا
اون چند نفری که share شده دانلود ميکنن ...

من فکر کنم اوليه... چون اينطور که شما ميگی هميشه اينطوريه...چون سرعت نبايد پايين تر از 45/40 بياد

بهم بگو... بلدی snr رو از توی اطلاعات مودم بهم بدی يا نه ؟

توی قسمت log ميری ... اونجا بخش مربوط به adsl... بهم SNR رو بده... هم up/down مرسی

up=9.3
down=25.1

شاتل + پارس آنلاین = دزد
یا داتک یا آسیاتک یا صبا یا سپنتا!
این شرکتهای دولتی رو که اصلا نگیرید! فقط گرون الکی میدن. سرویساشون نسبت بقیه اینا که نام بردم هیچ برتری ای نداره! فقط قیمتاش بالاتره.

سلام دوستان .
منم adsl میخوام بگیرم و منطقه مخابراتیون شهید کلانتری هست ولی همه isp ها یا دارن تازه سرویسهاشون رو اینجا راه اندازی میکنن یا پورتهاشون پر هست !!! (یا هنوز بی خیال اینجان !!)
میخواستم ببینم شما isp خوب صراق دارین که منطقه مارو ساپورت بکنه (پیش شماره 8877 -منطقه مخابراتی شهید کلانتری) و سرویس adsl خوب هم داشته باشه ؟؟ (قیمتشم حدالامکان خوب باشه)
من که تا الان فقط تونستم داتک رو پیدا کنم که پورت خالی داره ولی میگه برای این منطقه فقط سرویس نامحدود (all u can dl :cheesygri) داره و اونم که 128 رو میده 30 تومن !! (از پارس انلاینم که پارسال اومدم بگیرم که اذیت کردن و مارو الاف کردن و نشد و دیگه هم صراقش نمیرم !)

خیلی ممنون ! :smile:

بچه ها صبانت تو کرج خیلی افتضاح شده :(( کمک!
زنگم میزنم یارو طلب کاره میگه فقط شما میگی مشکل داری! :evil:
میگه از خطتونِ ! اینو به مخابرات باید بگم؟

مرسی

اقا پیش شماره ما 3333 هست الان چنتا شرکت هست که نا محدود داره 128 برای بازی میخوام

فکر می کنم به پیش شماره شما شرکت های داتک و سپنتا نامحدود بدن.این شرکت ها تا یادمه نامحدود بوده برای دانلود.سپنتا خوبه.

بچه ها صبانت تو کرج خیلی افتضاح شده :(( کمک!
زنگم میزنم یارو طلب کاره میگه فقط شما میگی مشکل داری! :evil:
میگه از خطتونِ ! اینو به مخابرات باید بگم؟

مرسی

شما ممکنه کیفیت خطت اومده باشه پایین.یکی از دلایلش ممکنه رد شدن کابل برق از کنار سیم کشی تلفنتون باشه.باید سیم بان بیاد چک کنه و اگر نیازه یه سیم کشی جدید کنه برات.

شما ممکنه کیفیت خطت اومده باشه پایین.یکی از دلایلش ممکنه رد شدن کابل برق از کنار سیم کشی تلفنتون باشه.باید سیم بان بیاد چک کنه و اگر نیازه یه سیم کشی جدید کنه برات.

سیم بان ؟! آدمه یا وسیلس؟ :biggrin1:
به کی بگم؟!

مرسی

سلام
ولی جالبه مودم رو دادن ولی فکر کنم هنوز خط رو رانژه نکردن!! چون چراغ Status خاموشه (امروز استعلام خطمون رو گرفته بودن).
مودم هم Symphony مودم خودشونه. Config کردنش رو خودم از روی اطلاعاتی که روی سیدی مودم بود انجام دادم.همون کارا رو فقط باید انجام میدادم دیگه؟
.............

نمیدونم هفت تیر میشینم

چی بگم حالا بهشون؟؟؟؟

به نظر شما از کجا بگیرم

اول بگو بخش ارجاع به اين شماره :
83319001/83319000
داخلی 481
آقايی رسولی کارت رو چک کنه

فاصله شما رو نسبت به مخابرات ميگه... ok ؟ ( که من فکر نکنم زياد باشه چون ميگی شب ها سرعتت درسته )

اگه کاری صورت نگرفت ... تو سايت internetfinder.ir ميری ... پيش شمارت رو بزن ببين کدوم شرکت ساپورت ميشی تماس بگير برای پورت خالی ..

در صورتی که پورت خالی داشتن ... قرارداد ببند ... و بعد قراردادت رو با داتک ببند... ok؟

.سلام
مودم هم Symphony مودم خودشونه. Config کردنش رو خودم از روی اطلاعاتی که روی سیدی مودم بود انجام دادم.همون کارا رو فقط باید انجام میدادم دیگه؟..

مشکلت مربوط به رانژه نشدن خط هست که پارس انلاين بايد انجام بده... ربطی به کانفيگ نداره

سیم بان ؟! آدمه یا وسیلس؟ :biggrin1:
به کی بگم؟!

مرسی

گفتن سيم بان کيا جان...

ميری مخابرات اونا ميدونن کيو ميخوای... کاری پدرام گفته رو انجام بده

سلام دوستان .
منم adsl میخوام بگیرم و منطقه مخابراتیون شهید کلانتری هست ولی همه isp ها یا دارن تازه سرویسهاشون رو اینجا راه اندازی میکنن یا پورتهاشون پر هست !!! (یا هنوز بی خیال اینجان !!)
میخواستم ببینم شما isp خوب صراق دارین که منطقه مارو ساپورت بکنه (پیش شماره 8877 -منطقه مخابراتی شهید کلانتری) و سرویس adsl خوب هم داشته باشه ؟؟ (قیمتشم حدالامکان خوب باشه)
من که تا الان فقط تونستم داتک رو پیدا کنم که پورت خالی داره ولی میگه برای این منطقه فقط سرویس نامحدود (all u can dl :cheesygri) داره و اونم که 128 رو میده 30 تومن !! (از پارس انلاینم که پارسال اومدم بگیرم که اذیت کردن و مارو الاف کردن و نشد و دیگه هم صراقش نمیرم !)

خیلی ممنون ! :smile:

اقا جواب سوال مارو هم بدید خیلی ممنون میشم !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or