اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شدیدآ داتک 2 روزه رو مخم داره را میره :evil: از نظر سرعت دانلود مشکلی ندارم ولی میخوام یک سایتی را باز کنم باید 3-4 بار ببندمو باز کنم تا درست شه :evil: به پشتیبانی هم زنگ میزنیم میگن یک جاء خونتون دارای نویز میباشد :evil: کلا چند روزه وحشتناک رو اعصابه

شدیدآ داتک 2 روزه رو مخم داره را میره :evil: از نظر سرعت دانلود مشکلی ندارم ولی میخوام یک سایتی را باز کنم باید 3-4 بار ببندمو باز کنم تا درست شه :evil: به پشتیبانی هم زنگ میزنیم میگن یک جاء خونتون دارای نویز میباشد :evil: کلا چند روزه وحشتناک رو اعصابه

من اين مشکل رو ندارم عزيزم... ولی صفحه پيش گفتم... سرعت و قطع و وصل دارم...

ساپورت ميگه نويز داری...

ولی فکر کنم مشکل از خودشونه ... چون چند نفر ديگه هم گفتن ايراد دارن...

فکر کنم از طرف مخابرات بايد باشه ... چون دوستايی من هم تو شرکت ديگه اينترنت دارن اين مشکلات رو دارن ...

بدبخت شدم

همین چند روز پیش رفتم تو سایت پارس انلاین دیدم برای شهید مفتح هم داره اما امروز رفتم دیدم دیگه نداره ؟!!!:confused: . میخواستم باهاش بشینم تو Xbox Live بازی کنم اما دیگه هیچی نیست:((:((

همین چند روز پیش رفتم تو سایت پارس انلاین دیدم برای شهید مفتح هم داره اما امروز رفتم دیدم دیگه نداره ؟!!!:confused: . میخواستم باهاش بشینم تو Xbox Live بازی کنم اما دیگه هیچی نیست:((:((

پيش شمارت چنده؟

اينکه بوده و ورداشتند بهتره زنگ بزنی بپرسی...

اقا من سرویس 128 رادر شهر مان به قیمت 40 هزارتم نامحدودخریم اعلان سرعت دانلود من است 10کیلو بایت است مال شما هم اینطوری است یعنی سرعت دانلودش 10 است

اقا من سرویس 128 رادر شهر مان به قیمت 40 هزارتم نامحدودخریم اعلان سرعت دانلود من است 10کیلو بایت است مال شما هم اینطوری است یعنی سرعت دانلودش 10 است

بايد بين 14 الی 16 باشه...

پیش شمارم 2286 هست . . یعنی چی برداشتن ؟؟؟؟ یعنی پر ؟؟؟

شرکت های :

افروزنت
شاتل
داتک

شما رو ساپورت ميکنن...

درضمن اينکه پارس گزاشته بود و ورداشت... احتمالاً اشتباه طراحی وب سايت بود ... يا تاخير خورده برای راه اندازه...

شرکت های :

افروزنت
شاتل
داتک

شما رو ساپورت ميکنن...

درضمن اينکه پارس گزاشته بود و ورداشت... احتمالاً اشتباه طراحی وب سايت بود ... يا تاخير خورده برای راه اندازه...

افروزنت خوبه ؟؟؟؟ چند صفحه قبل که بچه ها از داتک راضی نبودن !! من یه ADSL میخوام که بتونم بازی هایی مثل Battlefield 2142 و یک سری دیگه رو راحت بازی کنم . اسیانت رو میشناسین ؟؟؟ تو سایتش که از خودش خیلی تعریف کرده www.asianetwork.ir

آخرین ویرایش:
سلام من سرویس 192 از سپنتا میگیرم اما وقتی میرم تو تنظیمات کنسول مودم سرعت 128 هست
مشکل از تنظیم های مودم نیست؟
یا از شرکته؟

مودم ASUS am602

افروزنت خوبه ؟؟؟؟ چند صفحه قبل که بچه ها از داتک راضی نبودن !! من یه ADSL میخوام که بتونم بازی هایی مثل Battlefield 2142 و یک سری دیگه رو راحت بازی کنم . اسیانت رو میشناسین ؟؟؟ تو سایتش که از خودش خیلی تعریف کرده www.asianetwork.ir

کسی نميگه ماست من ترشه...

بهتره الان تماس بگيری اول ببينی کدوم پورت خالی داره ... بعد ميگيم کدوم رو بگيری بين اونها ... چون شايد اصلاً پورت خالی نداشته باشن

سلام من سرویس 192 از سپنتا میگیرم اما وقتی میرم تو تنظیمات کنسول مودم سرعت 128 هست
مشکل از تنظیم های مودم نیست؟
یا از شرکته؟

مودم ASUS am602

آرش جان....

سرعت دانلود شما با برنامه : IDM چنده ؟؟

از سايت download.com يک فايل دانلود کن بهم بگو سرعتت چنده...

اینترنت شرکت سپنتا خیلی خوبه من قبلا صبانت داشتم آشغال بود ولی سپنتا عالیه فامیلمون هم عصر انتقال داده ها گرفته راضیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or