اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

بالاخره باید یه راهی برای پر بودن پورت ها بشه انجام داد, نه؟ من هرچی پیگیری میکنم, فقط میگن پورت هنوز خالی نشده.

هيچ راهی نيست جز اينکه ... پورت اضافه کنن يا اينکه شما صبر کنی تا پورت خالی بشه !!!!

سلام

سه سوال داشتم,

آیا پیش شماره 2253 غیر از داتک, پارس آنلاین و ندا رایانه توسط ISP دیگه ای ساپورت میشه؟

دوم اینکه مودمی که پارس آنلاین میده, به داتک میخوره؟

سوم اینکه مودمی که پارس آنلاین میده خوبه؟ چه مودمی پیشنهاد میدین که ازش بهتر باشه و با داتک هم سازگار؟

با تشکر از همه بچه ها.

پيشنهاد ميکنم مودم های asus بگيری که به همه ميخورن

جز اين 3 تا شرکت جای ساپورت نميکنه تندگويان رو

با تشکر, یه سری سوال دیگه داشتم:

من برای هر گوشی باید یه splitter بگیرم, درسته؟

برای آنلاین بازی کردن با 360, کدومیکی از سرویس های پارس آنلاین رو پیشنهاد میدین؟

مودمی که خوده پارس آنلاین میده چیه؟

چه طور میشه که ps3 ازتمام قدرت اینترنت استفاده کنه یعنی با کامپیوتر نصف نصف اینترنت نکنن وهمش به ps3 برم یعنی من باید مستقیم وصل کنم چطور مودم من tp-link8811

با تشکر, یه سری سوال دیگه داشتم:

من برای هر گوشی باید یه splitter بگیرم, درسته؟

برای آنلاین بازی کردن با 360, کدومیکی از سرویس های پارس آنلاین رو پیشنهاد میدین؟

باز پست ما موند صفحه قبل.

سلام :biggrin1:
مودمی که پارس آنلاین میده، Symphony اسمش، مودم خوبیه،منم قبلا از همین داشتم،ولی الان d-link دارم.
برای 360 هم چون از پارس آنلاین میگیری، معمولا پینگش خوبه،پس من پیشنهاد میکنم که 256 بگیری،البته من شنیدم بعضی ها هم با 128 خیلی راحت بازی میکنن،که دیگه اون بستگی به پوشش مخابراتی منطقه خودشون داره،که اینو باید از بچه هایی که تو منطقه شما هستن بپرسی ;)

پ.ن. راستی دعوت نامه Demonoid رو نفرستادی هااا :biggrin1:

خواستم بدونم انتخاب نوع مودم رو سرعت و کیفیت خط تاثیری داره؟
مثلا من یک مودم برای خونه میخوام و عمده کارم دانلود و بازی تو xboxlive هست میتونید یک بهترین مودم که قیمتش هم مناسب باشه و به کارم بیاد چی هستش؟
از راهنمایی تون پیشاپیش ممنون
ممنون میشم یکی جوا بده

خواستم بودنم انتخاب نوع مودم رو سرعت و کیفیت خط تاثیری داره
مثلا من یک مودم برای خونخ میخوام و عمده کارم دانلود و بازی تو xboxlive هست میتونید یک بهترین مودم که قیمتش هم مناسب باشه و به کارم بیاد چی هستش؟
از راهنمایی تون پیشاپیش ممنون

تو سرعت که تاثیری نداره،حداقل تا وقتی که تو ایران معمولا از سرعت های 128 و 256 و 512 استفاده میشه،مودم تاثیری تو سرعت نداره! شما اگه می خوای یه مودم بگیری،بهتره که خودت نخری و بری از ISP خودت مودم بگیری ;)
ولی حالا اگه با ISP حرف بزنی شاید بشه،که خودت یه مودم بگیری،مثلا من از پارس آنلاین میگیرم که مودمشون Symphony هستش،منم از همین گرفتم،ولی بعدا خودم رفتم یه Dlink بی سیم گرفتم.اگه بخوای خودت مودم بگیری باید ببری Isp که مودم رو برات به اصطلاح خودشون، کانفیگ (Config = configuration ) کنن،بعد میتونی از مودمت استفاده کنی;)
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم:biggrin1:;)

سلام

یه سری سوال دیگه داشتم:

برای آنلاین بازی کردن با 360, کدومیکی از سرویس های پارس آنلاین رو پیشنهاد میدین؟ اینم لینکه سرویس هاش:
http://www.parsonline.com/fa/services/adsl-price-tehran

مودمی که خوده پارس آنلاین میده چیه؟ یه جا نوشته مودمی که میده LAN داره ولی یه جا دیگه نوشته مودمه 50 تومنیشون فقط USBه و مودمه 75تومنیشون LAN داره (چون خودشون مثله آدم جواب نمیدم از شماها میپرسم)

تو سرعت که تاثیری نداره،حداقل تا وقتی که تو ایران معمولا از سرعت های 128 و 256 و 512 استفاده میشه،مودم تاثیری تو سرعت نداره! شما اگه می خوای یه مودم بگیری،بهتره که خودت نخری و بری از ISP خودت مودم بگیری ;)
ولی حالا اگه با ISP حرف بزنی شاید بشه،که خودت یه مودم بگیری،مثلا من از پارس آنلاین میگیرم که مودمشون Symphony هستش،منم از همین گرفتم،ولی بعدا خودم رفتم یه Dlink بی سیم گرفتم.اگه بخوای خودت مودم بگیری باید ببری Isp که مودم رو برات به اصطلاح خودشون، کانفیگ (Config = configuration ) کنن،بعد میتونی از مودمت استفاده کنی;)
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم:biggrin1:;)

لازم به بردن مودم به شرکت نيست... چون يه کانفيگ ساده داره... که پای تلفن انجام ميدن..

راجع به اينکه چه مودمی بگيرن.. ترجيجا مارکی بگيرن که با همه شرکت ها سازگاری داره...

مثل :
LinkSys
Asus

لازم نيست مودم رو از شرکت بگيرن... اصلاً ... ميتونن خودشون جدا بگيرن... به شرکت مربوط نيست ..

لازم به بردن مودم به شرکت نيست... چون يه کانفيگ ساده داره... که پای تلفن انجام ميدن..

راجع به اينکه چه مودمی بگيرن.. ترجيجا مارکی بگيرن که با همه شرکت ها سازگاری داره...

مثل :
LinkSys
Asus

لازم نيست مودم رو از شرکت بگيرن... اصلاً ... ميتونن خودشون جدا بگيرن... به شرکت مربوط نيست ..
مودم اگه با خط مچ نباشه راهی برای درست کردنش نیست؟؟:confused:
چون الان یه d link وایرلس دستمه که با خط مچ نیست isp هم بردمش مثلا Config کرد ولی فایده ای نداشته!

سلام.ممنون میشم اطلاعاتی در مورد مودم های اکسس پوینت بهم بدین؟
آیا مودم های خوبی هستن؟
سازکاریشون با adsl ایران چطوره؟
از همه مهمتر شعاع نت رو در سر تا سر خونه پخش میکنه؟چون ps3 من توی پذیرایی خونه هستش
چه مارکی بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام.ممنون میشم اطلاعاتی در مورد مودم های اکسس پوینت بهم بدین؟
آیا مودم های خوبی هستن؟
سازکاریشون با adsl ایران چطوره؟
از همه مهمتر شعاع نت رو در سر تا سر خونه پخش میکنه؟چون ps3 من توی پذیرایی خونه هستش
چه مارکی بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

بهش ميگن روتر...

خوبه... asus بگير... مدل ول-ام604گ ... قيمت 85... همه جا هم دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or