اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام میخواستم ببینم کسی از سرویس شاتل استفاده میکنه و آیا میتونم از مودم Asus 602 برای سرویس این شرکت استفاده کنم؟
تا جایی که من خبر دارم این مودم با همه شرکتا به جز پارس آنلاین 100% سازگاره
تو لیست پشتیبانی شاتل هست
من خودم شاتل دارم و مشکلی هم باهاش نداشتم
( البته این چند وقته یکم قطعی داشتم که هنوز علت رو پیدا نکردم چون هر روز پیش نمیاد به قول شاعر : یه روز بارون یه روز آفتاب :cheesygri قبلا این جوری نبود جدیدا شده ، البته برا همه نیست برای یه سری محدود )
مودم رو گرفتی آپگرید کن به آخرین فریمور ، اگه آموزش خواستی در خدمتم
چون قطعی رو به حداقل میرسونه و یه سری آپشن برات آزاد میکنه

من امروز سرعتم رو عوض کردم و هرچی خواستم بازی هارو اپدیت کنم نشد تا 99% میرفت بعد ارور میداد(با ps3) چراغ adsl data زمانی که به 99% میرسه خاموش میشه!کسی میدونه مشکل چیه؟6 بار تا 99% رفت و ارور داد روی 2 تا بازی امتحان کردم
اینترنتو از شاتل گرفتم سرعت الانم 320 و مودم smc هست

یه سوال سرعت اینترنت تو بازی ها تاثیر داره آخه میگن پینگ به سرعت ربطی نمیده مثلا پینگ همه ی سرویس های شاتل یکی هست و برای همه سرویس دهنده ها هم همینه! واقعا اینطوریه؟

من امروز سرعتم رو عوض کردم و هرچی خواستم بازی هارو اپدیت کنم نشد تا 99% میرفت بعد ارور میداد(با ps3) چراغ adsl data زمانی که به 99% میرسه خاموش میشه!کسی میدونه مشکل چیه؟6 بار تا 99% رفت و ارور داد روی 2 تا بازی امتحان کردم
اینترنتو از شاتل گرفتم سرعت الانم 320 و مودم smc هست

اينبار از طريق کامپيوتر اينترنت بهش بده...

از طريق usb وصل شو... از طريق lan به ps3 وصل کن

خواستم بودنم انتخاب نوع مودم رو سرعت و کیفیت خط تاثیری داره
مثلا من یک مودم برای خونخ میخوام و عمده کارم دانلود و بازی تو xboxlive هست میتونید یک بهترین مودم که قیمتش هم مناسب باشه و به کارم بیاد چی هستش؟
از راهنمایی تون پیشاپیش ممنون

سلام

سه سوال داشتم,

آیا پیش شماره 2253 غیر از داتک, پارس آنلاین و ندا رایانه توسط ISP دیگه ای ساپورت میشه؟

دوم اینکه مودمی که پارس آنلاین میده, به داتک میخوره؟

سوم اینکه مودمی که پارس آنلاین میده خوبه؟ چه مودمی پیشنهاد میدین که ازش بهتر باشه و با داتک هم سازگار؟

با تشکر از همه بچه ها.

سلام

بالاخره باید یه راهی برای پر بودن پورت ها بشه انجام داد, نه؟ من هرچی پیگیری میکنم, فقط میگن پورت هنوز خالی نشده.

هيچ راهی نيست جز اينکه ... پورت اضافه کنن يا اينکه شما صبر کنی تا پورت خالی بشه !!!!

سلام

سه سوال داشتم,

آیا پیش شماره 2253 غیر از داتک, پارس آنلاین و ندا رایانه توسط ISP دیگه ای ساپورت میشه؟

دوم اینکه مودمی که پارس آنلاین میده, به داتک میخوره؟

سوم اینکه مودمی که پارس آنلاین میده خوبه؟ چه مودمی پیشنهاد میدین که ازش بهتر باشه و با داتک هم سازگار؟

با تشکر از همه بچه ها.

پيشنهاد ميکنم مودم های asus بگيری که به همه ميخورن

جز اين 3 تا شرکت جای ساپورت نميکنه تندگويان رو

با تشکر, یه سری سوال دیگه داشتم:

من برای هر گوشی باید یه splitter بگیرم, درسته؟

برای آنلاین بازی کردن با 360, کدومیکی از سرویس های پارس آنلاین رو پیشنهاد میدین؟

مودمی که خوده پارس آنلاین میده چیه؟

چه طور میشه که ps3 ازتمام قدرت اینترنت استفاده کنه یعنی با کامپیوتر نصف نصف اینترنت نکنن وهمش به ps3 برم یعنی من باید مستقیم وصل کنم چطور مودم من tp-link8811

با تشکر, یه سری سوال دیگه داشتم:

من برای هر گوشی باید یه splitter بگیرم, درسته؟

برای آنلاین بازی کردن با 360, کدومیکی از سرویس های پارس آنلاین رو پیشنهاد میدین؟

باز پست ما موند صفحه قبل.

سلام :biggrin1:
مودمی که پارس آنلاین میده، Symphony اسمش، مودم خوبیه،منم قبلا از همین داشتم،ولی الان d-link دارم.
برای 360 هم چون از پارس آنلاین میگیری، معمولا پینگش خوبه،پس من پیشنهاد میکنم که 256 بگیری،البته من شنیدم بعضی ها هم با 128 خیلی راحت بازی میکنن،که دیگه اون بستگی به پوشش مخابراتی منطقه خودشون داره،که اینو باید از بچه هایی که تو منطقه شما هستن بپرسی ;)

پ.ن. راستی دعوت نامه Demonoid رو نفرستادی هااا :biggrin1:

خواستم بدونم انتخاب نوع مودم رو سرعت و کیفیت خط تاثیری داره؟
مثلا من یک مودم برای خونه میخوام و عمده کارم دانلود و بازی تو xboxlive هست میتونید یک بهترین مودم که قیمتش هم مناسب باشه و به کارم بیاد چی هستش؟
از راهنمایی تون پیشاپیش ممنون
ممنون میشم یکی جوا بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or