Status مودم ADSL روشن نمیشه....تلفن بوق آزاد میزنه و اتصالات مودم به کامپیوتر و خط تلفن صد بار چک کردم.....
دیشب داشتم باهاش کار میکردم ولی امروز که اومدم به اینترنت وصلشم دیدم Status روشن نمیشه...........
فقط بايد پيگير باشی... هيچ کاری ازت بر نمياد... بری اونجا هم پورت خالی برات درست نميشه
منم مال تند گويان هستم و داتک دارم....
زمانی که گرفتم نميدونم چند ماه پيش بود ... اون زمان طرف گفت فقط 2 تا پورت خالی داريم که من پريدم همون روز ثبت نام و کارهايی ديگه رو کردم...
ندا و پارس هم سرويس ميدن...
خوب ندا و پارس هم ميگن پورت نداريم، درسته؟
البته ندا خيلي گردن كلفته و خيلي خيلي قديميه و قيمت هاش گرون ولي ممكنه كاري ازش بر بياد؟
اگه از spiliter استفاده می کنی ،جداش کن و خط رو مستقیم به مودم وصل اگه دیدی کانکت میشه برو یه اسپیلیتر D-Link بخر.Status مودم ADSL روشن نمیشه....تلفن بوق آزاد میزنه و اتصالات مودم به کامپیوتر و خط تلفن صد بار چک کردم.....
دیشب داشتم باهاش کار میکردم ولی امروز که اومدم به اینترنت وصلشم دیدم Status روشن نمیشه...........
اگه اشتباه نکنم مشکل از همنیجاست!
شما نباید تلفن رو مستقیم به پریز وصل کنی وباید از اسپیلیتر استفاده کنی
قیمتش 4 یا 6 t درست یادم نیست
من تو رشت از ASK , ADSL گرفتم
شما اسپیلیتر وصل نکردی ؟ خوب معلومه دیگه مشکل چیهآخه جالب اینجاس که من قبلا این مشکل رو نداشتم!! ولی هیچ تغییری هم تو این سیم ها ندادم!:confused:
شما اسپیلیتر وصل نکردی ؟ خوب معلومه دیگه مشکل چیه
من یه بار اسپیلیترمو در اوردم مستقیم وصل کردم به خط سرعت شده بود dail up
شما یه اسپیلیتر بگیر مشکلت حل میشه 5000 تومن بیشتر نیست :biggrin1:
شما بگیر ضرر نمیکنی تو تهران که همه ی خدمات کامپوتری ها دارن تورشت اگه نبود فکر کنم ispایت داشته باشهاز کجا باید بگیرم؟؟ :biggrin1: از ISP یا هر مغازه کامپیوتری داره؟:biggrin1:
یه چیز دیگه،من مشکل سرعت نت ندارم هااا! :biggrin1: من تلفنم کار نمیکنه!!:biggrin1:
از پارس وی بپرس اگه گرون گفتش:از کجا باید بگیرم؟؟ :biggrin1: از ISP یا هر مغازه کامپیوتری داره؟:biggrin1:
یه چیز دیگه،من مشکل سرعت نت ندارم هااا! :biggrin1: من تلفنم کار نمیکنه!!:biggrin1: