welcome to Hell dudeبرای پیش شماره ی 6655 که هیچ جا adsl نمیدن ! کسی جایی را سراغ نداره؟
سلام
برای پورت خالی چیکار میشه کرد؟ مرکز تلفن تندگویان هستیم, زنگ میزنم داتک چند وقت یه بار ولی هیچی. برم اونجا توفیری میکنه؟
Status مودم ADSL روشن نمیشه....تلفن بوق آزاد میزنه و اتصالات مودم به کامپیوتر و خط تلفن صد بار چک کردم.....
دیشب داشتم باهاش کار میکردم ولی امروز که اومدم به اینترنت وصلشم دیدم Status روشن نمیشه...........
فقط بايد پيگير باشی... هيچ کاری ازت بر نمياد... بری اونجا هم پورت خالی برات درست نميشه
منم مال تند گويان هستم و داتک دارم....
زمانی که گرفتم نميدونم چند ماه پيش بود ... اون زمان طرف گفت فقط 2 تا پورت خالی داريم که من پريدم همون روز ثبت نام و کارهايی ديگه رو کردم...
ندا و پارس هم سرويس ميدن...
خوب ندا و پارس هم ميگن پورت نداريم، درسته؟
البته ندا خيلي گردن كلفته و خيلي خيلي قديميه و قيمت هاش گرون ولي ممكنه كاري ازش بر بياد؟
اگه از spiliter استفاده می کنی ،جداش کن و خط رو مستقیم به مودم وصل اگه دیدی کانکت میشه برو یه اسپیلیتر D-Link بخر.Status مودم ADSL روشن نمیشه....تلفن بوق آزاد میزنه و اتصالات مودم به کامپیوتر و خط تلفن صد بار چک کردم.....
دیشب داشتم باهاش کار میکردم ولی امروز که اومدم به اینترنت وصلشم دیدم Status روشن نمیشه...........