اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که امروز باهاشون دعوام شد هر کدومشون راهنمایی میکردن حرف همدیگرو نقض میکردن.منم گفتم شما هیچ کدومتون هیچی حالیتون نیست گفت گزارش میکنیم به بخش نمیدونم چی چی تا جوابتون رو بده خطتون رو قطع کنه یه بزن بزن بود:biggrin1: در کل زر مفت میزنن.یکیشون گفت سرویس های جدید ما با این مودم شما مشکل داره اینا قیمتا رو زیاد کردن حالا ادا و اصول در میارن که بریم از همون قیمت بالاها بگیریم

درود.
من از شاتل اشتراک دارم.(البته تهران نیستم). اینترنتم قطع و وصل میبشه. هم قطع شدن و و هم وصل شدنش خود به خوده. یعنی با خاموش و روشن کردن مودم، ریاستارت و این‏ها وصل نمیشه و تنها بایستی صبر کنم. از پشتیبانی شرکت هم نیجه‏ای نگرفتم! در ضمن این مشکل فقط مختص منه و حتی همسایه‏ام نیز هیچ مشکلی نداره. چه‏کار کنم؟
وضعیت چراغ‏های مودم هنگام قطع بودن:
lan lin: چشمک(البته با شدت کمتری نسبت به زمان که وصل هستم
ADSL TX/RX:مثل بالایی
ADSL LINk: ثابت
مودم نیز COMTEREND CT-5611 است. خود شرکت نیز به من فروخته و با خطوطشن هیچ مشکلی نداره.

درود.
من از شاتل اشتراک دارم.(البته تهران نیستم). اینترنتم قطع و وصل میبشه. هم قطع شدن و و هم وصل شدنش خود به خوده. یعنی با خاموش و روشن کردن مودم، ریاستارت و این‏ها وصل نمیشه و تنها بایستی صبر کنم. از پشتیبانی شرکت هم نیجه‏ای نگرفتم! در ضمن این مشکل فقط مختص منه و حتی همسایه‏ام نیز هیچ مشکلی نداره. چه‏کار کنم؟
وضعیت چراغ‏های مودم هنگام قطع بودن:
lan lin: چشمک(البته با شدت کمتری نسبت به زمان که وصل هستم
ADSL TX/RX:مثل بالایی
ADSL LINk: ثابت
مودم نیز COMTEREND CT-5611 است. خود شرکت نیز به من فروخته و با خطوطشن هیچ مشکلی نداره.

احتمالاً نويز داره خط شما.... نزديک برق هست ؟

اقا تورج این مشکلش اینه مشکل من نیست به نظرت اگه isp رو تغییر بدم مشکلم حل میشه ؟
راستی تو live نمیتونم نمیتونم کاری کنم چون حالت bridge هستش مودمم ؟

اقا تورج این مشکلش اینه مشکل من نیست به نظرت اگه isp رو تغییر بدم مشکلم حل میشه ؟
راستی تو live نمیتونم نمیتونم کاری کنم چون حالت bridge هستش مودمم ؟

رو مودم جديد امتحان کردی عزيز ؟ يا نه ؟

با عوض کردن isp نميدونم مشکلت برطرف بشه اگه مسئله از طرف خط باشه...

سؤال دومت هم تو بخش 360 بپرس... من اطلاع ندارم

رو مودم جديد امتحان کردی عزيز ؟ يا نه ؟

با عوض کردن isp نميدونم مشکلت برطرف بشه اگه مسئله از طرف خط باشه...

سؤال دومت هم تو بخش 360 بپرس... من اطلاع ندارم
امروز میخوام برم مودم رفیقمو بگیرم امتحان کنم
به اون دوستمون که داتک گفته مشکل از مخابراته تا فردا حل میشه !! به من میگه مودمت خرابه به هرکی یه چیز میگن

من وقتی مودم tp-link رو به سپنتا وصل میکنم هیچ مشکلی نداره ولی وقتی به داتک وصل میکنم قطع و وصلی داره
ولی وقتی مودم d-link رو به داتک وصل میکنم درسته :eek::confused:

اقا من مودمو عوض کردم درست شد فکر همون مودمم خراب هست :biggrin1:

خوب به سلامتی... يه مودم پس افتادی...

من وقتی مودم tp-link رو به سپنتا وصل میکنم هیچ مشکلی نداره ولی وقتی به داتک وصل میکنم قطع و وصلی داره
ولی وقتی مودم d-link رو به داتک وصل میکنم درسته :eek::confused:
تازه سايت داتک گفته که d-link سازگاری نداره... LOL

خوب حالا که مشکلت برطرف شده... استفاده کن...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or