اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این لینک : http://tinyurl.com/oxyc66
لیست تمام شرکت هایی که در مخابرات شما سرویس میدن رو داره
تقریبا همه ی شرکت ها هستند
چون نا محدود میخوای پس میشه : داتک و سپنتا و آسیاتک ( که مطمئن نیستم )
پیشنهاد میکنم به سرویس های art شاتل هم نگاهی بندازی ، چون اگه یه حساب کوچیک بکنیم درواقع همون نا محدوده
هر کدوم رو مد نظر داری ، فقط عجله کن که پورت هاشون پر میشه و میری تو لیست انتظار

:biggrin1: جواب بدین دیگه کودوم برای بازی خوبه؟
شاتل / پارس انلاین / اسیاتک :biggrin1: :confused:
کدوم بهتره؟؟
قبلا هم گفتم اینو چند بار:
ببینید...الان اگه شما توی این چند صفحه ی اخیر یه نیگا بندازید می بینید که هر کسی در مورد هر ISP یه نظری داره...که خوب کاملا مخالف هستن...خوب با این حساب من فکر می کنم بهتره که شما کیفیت و سرویس دهی یه ISP توی یک منطقه رو با منطقه ی خودتون مقایسه نکنید...چون خوب عوامل خیلی زیادی روی این سرعت و کیفیت اثر میذارن و مثلا باعث میشه سرویس دهی توی فلان منطقه از سرویس دهی توی منطقه ی شما بهتر/بدتر بشه.
بنابراین انتظار نداشته باشین که جواب کاملا درست بشنوین و کلا ممکنه دودش تو چش خودتون بره چون این فقط یه حدسه...

من فقظ می دونم پارس آنلاین پینگش خوبه و آسیاتک اصلا جالب نیست
شاتل هم درست نمیدونم ولی ظاهرا خوبه
این کمیش هم به این که تو منطقه ی که زندگی میکنید داره که ترافیک (تعداد کاربران) چقدر باشه.
sFun_bangdesk.gif

تو تهران پارس انلاین یا .... ( غیر از صبانت !! :sick: ) به خانگی بیشتر از 128 میدن یا نه ؟؟؟ مثلا 512 ؟؟؟ :confused::confused::confused::confused:
من الان از صبانت اشتراک دارم ( 128 ) ولی حال نمیکنم باهاش !! :biggrin1::biggrin1::biggrin1: سرعت دانلود با 128 کلا از پایینه ! ( بین 18 تا 20 ) :-":-":-":-" من سرعت بالاتر میخوام !!!
میخوام ببینم اگه شرکتی بالاتر میده ، دیگه تمدید نکنم با صبانت ! ( عیب نداره هر چقدر هم طول بکشه تو لیست میمونم تا نوبتم بشه !!! ) :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

دوستان یه سوال در مورد وایرلس داشتم. میدونم به اینجا مربوط نمیشه:blushing:

یه شرکت نزدیک خونه ما وایرلس میده که فاصله ما تا دکلش کمتر 120 متره و دید کامل هم به دکلش داریم.
حالا میخواستم بدونم یه اکسس پواینت از نوع indoor باید بخرم یا outdoor ?
مثلا میتونم d-link dwl 700ap که قیمتی حدود 55 داره رو استفاده کنم؟
اگه نه باید چیکار کنم؟

دوستان یه سوال در مورد وایرلس داشتم. میدونم به اینجا مربوط نمیشه:blushing:

یه شرکت نزدیک خونه ما وایرلس میده که فاصله ما تا دکلش کمتر 120 متره و دید کامل هم به دکلش داریم.
حالا میخواستم بدونم یه اکسس پواینت از نوع indoor باید بخرم یا outdoor ?
مثلا میتونم d-link dwl 700ap که قیمتی حدود 55 داره رو استفاده کنم؟
اگه نه باید چیکار کنم؟

با همون isp صحبت کن و ازشون مودم بگير.... شارژ ماهيانه ميدی... و ....

اگه فکر ديگه اي تو سرته فکرش رو نکن ...

من یه مشکلی برام پیش اومده اینترنم قطع و وصل میشه به داتک زنگ زدم گفتش چون حالت always connection هستش اینجوری میشه باید مدمتو اپدیت کنی
بعد حالت bridge کردش یعنی با کانکشن وصل شه درست شد ولی نمیتونم تو live وصل شم کسی میدئنه مشکل چیه؟
بعدم این مدمم رو چه جوری باید اپدیت کنم از خود سایتش رفتم فایل اپدیدتشو گرفتم ولی نمیدونم چه جوریه ؟
مدلشم اینه TP_LINK td-8840t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or