اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من میخوام از پارس انلاین بگیرم 256 قیمتش هم خوبه با 8 گیگ محدودیت حجمی البته فک کنم همینم برام زیاد باشه چون ساله پیش شاتل داشتم حداکثر 5 گیگ مصرف داشتم میخوام بدونم پارس انلاین خوبه؟
سرعت دانلودش چقدره؟ پیش شماره خونمون هم 2260 هست ممنون میشم منو راهنمایی کنید

واسه من pars online ه سرعته دانلودش 30 کیلو بایت در سرعته سرعتشم128
سعی کنید adsl ای بخرید که محدودیت حجمی دانلودش نا محدود باشه چون هر کس adsl بگیره عاشق دانلود میشه.
محدودیت هاش 3.9 و 20 گیگه واسه من 2 است با قیمته 18.500
256 با حجم 20 ساله پیش 29 تومن بود.

آخرین ویرایش:
سلام من میخوام از پارس انلاین بگیرم 256 قیمتش هم خوبه با 8 گیگ محدودیت حجمی البته فک کنم همینم برام زیاد باشه چون ساله پیش شاتل داشتم حداکثر 5 گیگ مصرف داشتم میخوام بدونم پارس انلاین خوبه؟
سرعت دانلودش چقدره؟ پیش شماره خونمون هم 2260 هست ممنون میشم منو راهنمایی کنید

منطقه باهنر رو شرکت های خوبی ساپورت ميکنن مثل داتک... اسياتک...پارس...... ببين کدوم پورت خالی دارن... فقط سريع اقدام کن..

سلام خسته نباشید.
من میخوام از شاتل 128(art)بگیرم میخواستم بدونم خوب یا نه آخه جایی که زندگی میکنم فقط شاتل سرویس میده. اگه کسی تو شهرستان از شاتل سرویس adsl گرفته جواب بده
ممنون

سلام خسته نباشید.
من میخوام از شاتل 128(art)بگیرم میخواستم بدونم خوب یا نه آخه جایی که زندگی میکنم فقط شاتل سرویس میده. اگه کسی تو شهرستان از شاتل سرویس adsl گرفته جواب بده
ممنون
این تست من با Art1 :

البته تهران زندگی می کنم . ولی تو فرومهای دیگه که نظرات رو میخوندم اغلب سرعت همه جا یکی بود
فقط برای ثبت نام یک روز هم تاخیر نکن ! که میری تو لیست انتظار چون مشتری زیاد داره
من که خیلی راضیم ، از همه جهت . پیشنهاد می کنم از دستش ندی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or