اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
salam
man bache sari hatam mikhastam adsl begiram masalan midonam pars online va shatel to sari service mide sherkathaie dige ro tahghigh nakardam
kodom sherkat khobe ? va man mikham bahash bazi online konam che sorati128 khobe baraie masarefe khanegi balatar az 128 nemidan bazi ha too hamin sit balatar az 128 daran chetori gereftan?az kodom sherkat begiram
rasti chand gig begiram
mer30

آخرین ویرایش:
قطعي يا نوسانش زياد نيست؟

راستش چون من کارم بيشترش آنلاين هست... هميشه کامپيوتر روشنه...
منطقه ما که تا بحال مشکلی نداشتيم از لحاظ قطع شدن...
مثلاً آخرين بار که کامپيوتر رو Restart کردم 8 روز وصل بود... البته اين عکس رو روز 5 گرفتم!!! پس قطعی بگيم ... اصلاً نداره ( من ندارم )
نوسان به چشم نمياد... ساعت های کاری کمتر هست سرعت ولی همه جا همينه ... ساعت کاری ... پايين تره ولی در کل ... عاليه !

i777s4.jpg

salam
man bache sari hatam mikhastam adsl begiram masalan midonam pars online va shatel to sari service mide sherkathaie dige ro tahghigh nakardam
kodom sherkat khobe ? va man mikham bahash bazi online konam che sorati128 khobe baraie masarefe khanegi balatar az 128 nemidan bazi ha too hamin sit balatar az 128 daran chetori gereftan?az kodom sherkat begiram
rasti chand gig begiram
mer30

شهرستان قاعدتاً کيفيت فرق ميکنه کلاً با تهران... ولی اگه تهران بودی ميپرسيدی کدوم رو انتخاب کنی ميگتن شاتل رو بگير!!!!

راجع به سرعت 128+ بيشتر گرفتن... خوب من شرکت ثبت شده داشتم... از روی اون اقدام کردم... شما هم اگه آشنايی چيزی داری بگو که يه نامه با سربرگ شرکت بنويسن بدن به شرکتی که اينترنت ميگيری... البته اين برای تهران هست... اونجا رو نميدونم!

اينجا نامه ميدن مثلاً آقای فلانی با توجه به کارشون که برای ما مثلاً انجام ميدن به اين مقدار سرعت احتياج داره ... از اين چيزا....

من از طريق شرکتم... 512/512 نامحدود گرفتم!

راجع به چند گيگ گرفتن... شما plan ها رو اينجا بگو ... بچه ها بگن کدوم به صرفه تر هست!

با سلام
به نظرمن امپراطور و داتک خیلی خوب هست
من امپراطور 512 می گیرم سرعتم خیلی خوبه بعضی وقتا به 55 kb/s هم میرسه کمه کم هم 32 یا 30 اینا هستش ولی بیشتر موقع ها 52 53 هستش
با تشکر

چه شرکتی بهترین ADSL نامحدود رو با سرعت خوب میده !؟
برای من سرعتش خیلی مهمه !
ADSL+2 لایزر خوبه !؟
256 نامحدود به خانگی میدن !؟

داتک 2 جور سرويس داره ... يکی گرون تر ( چند کاربره ) ... يکی ارزون تر ( تک کاربره )

تک کاربره .... 1 به 10 هست
چند کاربره ... 1 به 5...

512 داتک تک کاربره بين 45 تا 35 دانلود داری ..... 4

در کل زير 25 تا 35 نمياد! ( ساعت کاری )

اگه بخوای برات عکس ميگيرم از kaspersky زمانی که ترافيک رو داره monitor ميکنه...

چه شرکتی بهترین ADSL نامحدود رو با سرعت خوب میده !؟
برای من سرعتش خیلی مهمه !
ADSL+2 لایزر خوبه !؟
256 نامحدود به خانگی میدن !؟
فعلا از نظر قیمت و همینطور نامحدود بودن سرویس داتک یه پله جلوتره.
لایزر هم دو جور سرویس داره adsl و adsl2 plus که تو لیست adslش سرویسا محدودیت حجمی دارن ولی تو adsl2 plus محدودیت حجمی وجود نداره فقط قیمتا یه 10 12 تومنی با لیست adsl فرق میکنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or