اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من به قیمتش کاری ندارم سرعت کدوم بیشتره !؟
اگه شاتل سرعتش بیشتر باشه اونو میگیرم چون جمعه ها و شب ها از ساعت 1 تا 7 رایگان هست خوبه دیگه البته اگه سرعتش از داتک بیشتر هست !

من منظورم بهترین شرکت از نظر سرعت دانلود و بدون محدودیت تا 26 هزارتومن هست !

آخر قيمت برای شما اهميت داره يا نه ؟

درضمن سايت های اونجاها که شما رو ساپورت ميکنن هست ... بفرماييد و ببينيد ...
به شما قبلاً گفته شده که کجا ها ساپورت ميکنن شما رو... بريد ببينيد... اصلاً پورت خالی هست يا نه...

مهر بورزيد، يک سؤال رو چندين بار نپرسيد... چون جواب شما رو دادن... حتی کدوم شرکت بهترين هست رو هم دادن... تمام چيز ها در سايت رسمی اون شرکت زده شده... با کمی زحمت دادن به خودتون و رفتن به سايت های رسمی شرکت ها ... جواب سؤالتون رو خواهيد گرفت.

با سپاس فراوان!

يک مسئله.... اينجا لندن نيست که ازادی انتخاب داشته باشيد... اگر قصد گرفتن اين سرويس رو داريد زنگ بزنيد به شرکت ها زودتر اقدام بفرماييد!

چون % خيلی پايينی وجود داره که شما پورت خالی گير بياريد اون هم تو اين زمان!

پس زنگ بزنيد به همين شرکت ها و بپرسيد!!!
شايد اصلاً خط منزل شما pcm باشه... اصلاً adsl هم نتونيد بگيريد!

آخرین ویرایش:
با تشکر از دوستان !
فقط یه سوال دیگه Laser بهتره یا Datak ؟
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

من کاربر داتک هستم..... اون يکی رو اطلاع ندارم...
کسی هست که 2 تا رو تجربه داشته باشه بهتر ميتونه کمک کنه!

شما بهتره بپرسيد کدوم پورت خالی داره.... فکر نکنم داتک داشته باشه!!!چون الان هم قضيه کمبود پورت کمی داره اذيت ميکنه درخواستی های جديد رو!

راستی سريعتر اقدام بفرمائيد کم کم به عيد نزديک ميشه اون موقع ديگه ....... درضمن اينو در نظر بگير که 2 ماه بايد شارژ کنيد يکی الان .... يکی برای فروردين...

من کاربر داتک هستم..... اون يکی رو اطلاع ندارم...

شما بهتره بپرسيد کدوم پورت خالی داره.... فکر نکنم داتک داشته باشه!!!چون الان هم قضيه کمبود پورت کمی داره اذيت ميکنه درخواستی های جديد رو!

راستی سريعتر اقدام بفرمائيد کم کم به عيد نزديک ميشه اون موقع ديگه ....... درضمن اينو در نظر بگير که 2 ماه بايد شارژ کنيد يکی الان .... يکی برای فروردين...

چرا دو ماه باید شارز کنیم !؟

من كرجم ، در حال حاضر لايزر دارم و قبلش هم شبديز ، شديزيا ميگفتن كه نماينده ي داتك هستند در كرج.
اگر راست گفته باشند بايد بگم كه از لايزر راضي تر هستم.

چرا دو ماه باید شارز کنیم !؟

حتماً انتظار داری که روز اول عيد که همه جا تعطيل هست مسئول فروش بياد تو شرکت برات فاکتور بزنه ؟ :smile:
برای اين چون تعطيلی داريم... بايد 2 ماه شارژ کنيد

راجع به اون مودم هم بنده اطلاع ندارم!!!! مدلش رو کامل بنويس... اطلاعاتش رو ببينم!

من كرجم ، در حال حاضر لايزر دارم و قبلش هم شبديز ، شديزيا ميگفتن كه نماينده ي داتك هستند در كرج.
اگر راست گفته باشند بايد بگم كه از لايزر راضي تر هستم.
کيفيت کرج رو با تهران مقايسه ميکنيد ؟

اینجا رو بخون تا کامل متوجه بشی :

Code:
http://www.ahmadict.blogfa.com/post-143.aspx
اگر خطت PCM باشه سرعت اینترنتت بیشتر از 33.6 نمیشه.

ممنون اقا پدرام
خودم هم یکسری اطلاعات بدست اوردم کلا اسمش pcmنبود
و خودم هم تو خونه ی قبلیمون همین مشکل رو داشتم
خدا رو شکر الان ندارم:love:
پ.ن:خدایش یکسری چیزا رو واقعا نمیدونما باید برم اطلاعات عمومیم رو زیاد کنم:biggrin1::cheesygri

اولا كه بنده 2تا شركت رو مقايسه كردم ،
ثانيا درست متوجه منظورتون نشدم.

منظورم اين هست که ... کيفيتی که تو تهران عرضه ميشه معمولاً خيلی بهتر از کيفيتی هست که تو شهرستان ها داده ميشه... در بعضی از مواقع هم بدتر ... الان ميگم...

متأسفانه هميشه همينطور بوده... به همين دليل نميشه گفت ...
مثلاً ببين لايزر ميشه گفت : تو شهرستان کيفيت بهتری ميتونه داشته باشه چرا ؟ خوب ميگيم که خلوت بودن و خوب قاعدتاً کيفيت بهتری هم داره !!! يا بر عکس... نسبت به اون استانداردی که وجود داره، منی که تهران هستم دريافت ميکنم شايد از ديد من پايين تر باشه...

همينطور بر عکس ! شايد اون شرکتی که نمايندگی داتک رو داره... اون کيفيت اصلی رو نده... شايد هم بده ! ولی بحث اينه نميشه کلاً مقايسه کرد!

پيروز باشيد!

ممنون اقا پدرام
خودم هم یکسری اطلاعات بدست اوردم کلا اسمش pcmنبود
و خودم هم تو خونه ی قبلیمون همین مشکل رو داشتم
خدا رو شکر الان ندارم:love:
پ.ن:خدایش یکسری چیزا رو واقعا نمیدونما باید برم اطلاعات عمومیم رو زیاد کنم:biggrin1::cheesygri
سؤال ديگه اي هم داشتی بپرس... حالا پدرام يا من يا ديگران خوشحال ميشيم کمک کنيم!

به غير از PCM... بدتر اين هست که کجا PCM داری... اگه منطقه مخابراتيت احمق باشه ( مثل ما ) کلی طول ميکشه تا درست کنن ... که برای من رو تقريباً 2 سال طول کشيد تا درست بشه... تو اين مدت .... اينترنت وايرلس داشتم!

مدل مودمم اینه
Huawei Smartax MT800
اینم عکسش

huawei800.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or