اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مدل مودمم اینه
Huawei Smartax MT800
اینم عکسش

ديدم... چيز خاصی نداره ( مثل اکثر مودم ها ) چند خريدی ؟ 30 ؟ 35 ؟ بيشتر نبايد باشه... خيلی معموليه...

پورت USB هم نداره...

در کل اميدوارم compatible باشه و dc نداشته باشی... اگه بد بود خوب يکی ديگه ميگيری از همون شرکت!

دوستان من یه سوال برام پیش اومده
من تو ساری زندگی میکنم و میخوام اشتراک ADSL بگیرم از شرکت فن آوا که تو ساری هم نمایندگی داره
یکی به من بگه این تعرفه هایی که تو لیست خودشون گذاشتن چجوریه ؟!!
یه جا نوشته شارژ اولیه یه جا دیگه نوشته آبونمان
مثلاً برای 256 نامحدود نوشته شارژ اولیه 45 هزار تومن و اونورش نوشته آبونمان 38900 تومان !
یعنی چی این آبونمان ؟!!!
منظورش اینه که برای 256 نامحدود علاوه بر ماهی 45 هزار تومن باید 38900 تومن هم داد ؟ :eek:
یعنی میشه ماهی 83900 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(
این هم لیست تعرفه هاش
http://www.fanava.com/adsl-prices.aspx

منظورم اين هست که ... کيفيتی که تو تهران عرضه ميشه معمولاً خيلی بهتر از کيفيتی هست که تو شهرستان ها داده ميشه... در بعضی از مواقع هم بدتر ... الان ميگم...
سلام،
درسته ، از اونجايي كه بنده تا 2سال پيش در تهران از پارس سرويس ميگرفتم حس ميكنم كه وضعيت در شهرستان ها كيفيت نسبتا بهتري داره ولي چون شرايط توي كرج يكسانه و بنده اين دو شركتي رو كه گفتم هر2شون از يك مركز مخابراتي به من سرويس ميدادند ميشد مقايسشون كرد.

ديدم... چيز خاصی نداره ( مثل اکثر مودم ها ) چند خريدی ؟ 30 ؟ 35 ؟ بيشتر نبايد باشه... خيلی معموليه...

پورت USB هم نداره...

در کل اميدوارم compatible باشه و dc نداشته باشی... اگه بد بود خوب يکی ديگه ميگيری از همون شرکت!

پورت USB به چه دردی میخوره !؟

با سلام
چند وقته سرعت اینترنتم بسیار پایین اومده و هر وقت می خوام از رپید شیر چیزی بگیرم میگه
Your IP address ---------------- is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
ولی من هیچی دان نمیکنم
حالا مشکل من چیه؟چجوری حل میشه؟

با سلام
چند وقته سرعت اینترنتم بسیار پایین اومده و هر وقت می خوام از رپید شیر چیزی بگیرم میگه
Your IP address ---------------- is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
ولی من هیچی دان نمیکنم
حالا مشکل من چیه؟چجوری حل میشه؟

ip شما share هست ..... بين چندتا کاربر تقسيم ميشه...

بايد بريد درخواست ip static بديد....

نکته مهم قبل از خرید سرویس ADSL

نکته فنی مهم درباره سرویس ADSL
در مناطقی که مشترک تلفن ثابت کم باشد به طور معمول شرکت مخابرات برای برقراری خط تلفن ثابت مشترک، یک جفت سیم برنجی از پست به درب منزل مشترک نصب می کند که به طور معمول از هر پست 10 خط ثابت سرویس داده می شود. ولی در مناطقی که درخواست زیاد باشید، شرکت مخابرات برای صرفه جویی اقدام به نصب PCM در کنار هر پست می کند. برای اطلاعات بیشتر می توانید با دقت تصویر زیر را ببینید.

post-pcm.jpg
در این شیوه شرکت مخابرات به جای اینکه نسبت به نصب پست جدید در محل اقدام کند از PCM استفاده می کند. همان طوری که در تصویر مشاهده می کنید یک خط تلفن از پست به PCM به عنوان ورودی (Input) وصل شده و چهار خط تلفن از دستگاه به صورت خروجی (Output) دریافت می شود (البته در تصویر یک کابل حاوی 4 زوج سیم از دستگاه خارج شده است). به عبارت دیگر شرکت مخابرات با تجهیزات مربوطه در MDF اقدام به نصب PCM در محل مورد نظر و ارائه چهار خط تلفن ثابت به جای یک خط می کند. در این روش از تمام ظرفیت خط تلفن استفاده می شود و به هیچ وجه خط مناسبی جهت استفاده به عنوان Fax، P.O.S، Dial up، DSL و... نمی باشد. این روش فقط برای ایجاد مکالمه تلفنی مناسب است.

کاربران قبل از هر کاری می توانند بررسی کنند که آیا خط تلفن ثابت آنها از پست گرفته شده است یا از PCM؟ در صورتی که از پست گرفته شده باشد با خیال راحت می توانند اقدام به نصب ADSL کنند و در صورتی که از PCM گرفته شده است برای رفع مشکل به امور مشترکین و یا شبکه هوایی مرکز مخابراتی خود مراجعه و درخواست کتبی خود را مبنی بر اینکه جهت استفاده از Fax و یا سرویس ADSL اقدام در آوردن خط از PCM و وصل کردن آن از سر پست اقدام کنند

همین صفحه قبل بحثش بود بهتر بود یک سرچ میزدی بعدا پست میدادی+
پست اول همین صفحه

منم 1 ماهی هست سفارش دادم و نزدیک به 2-3 هفتم سر قبض جدید و مخابرات
الاف شدم تا اخر یک شنبه قبض رو بهشون دادم
من به صبا سفارش دادم-گفت تو منطقتون پرت خالی هستش
و زود وصل میشه کسی نمیدونه این زود یعنی کی؟؟؟؟

دوستان ایا میشه با مودمی که فقی پرت usb داره به XBOXLIVEوصل شد؟؟؟
اینم 2 تا عکس!!!اگه توضیحی دارید و میگید میشه ممنون میشم راهنمایی کنید برای یکی از دوستامه
گفته بهش راهنمایی بدم
D-LinkDSL-200.jpg
D-Link_DSL-200.jpg

مدل DSL-200هستD-Linkممنون میشم کمک کنید

آخرین ویرایش:
من از نداگستر درخواست adsl 128kb دادم با سرعت جند دانلود میکنه؟

بين 13 تا 16 kb

من با مودمم میتونم ADSL+2 بگیرم !؟

تو توضيح هاتش ببين يا روی جعبه زده...

همین صفحه قبل بحثش بود بهتر بود یک سرچ میزدی بعدا پست میدادی+
پست اول همین صفحه

منم 1 ماهی هست سفارش دادم و نزدیک به 2-3 هفتم سر قبض جدید و مخابرات
الاف شدم تا اخر یک شنبه قبض رو بهشون دادم
من به صبا سفارش دادم-گفت تو منطقتون پرت خالی هستش
و زود وصل میشه کسی نمیدونه این زود یعنی کی؟؟؟؟

چرا از خودشون نميپرسی که اين زود بودن کی هست؟؟؟ ولی معمولا بين 5 تا 7 روز کاری بايد باشه ( البته برای من 3 روزه شد )

کسی میدونه مشکل من چیه؟ ADSL من 512 هستش ISP هم فن اوا هست .. بعضی اوقات DC میشم به خودشون هم که میگم میگن نویز داری ! میگم من که نویز گیر دارم میگه باید کارشناس بفرستیم !!:((در ضمن مودم من هم DSL -200 هست !!!!!!!!!

کسی میدونه مشکل من چیه؟ ADSL من 512 هستش ISP هم فن اوا هست .. بعضی اوقات DC میشم به خودشون هم که میگم میگن نویز داری ! میگم من که نویز گیر دارم میگه باید کارشناس بفرستیم !!:((در ضمن مودم من هم DSL -200 هست !!!!!!!!!

مشکل ممکنه از خط تلفنتون باشه.
2 حالت داره.
ممکنه خطتون طوری باشه که روی مثلا 512 زیاد DC بشه.اما اگر سرعتتون رو پایین تر بیارن،احتمالا دیگه قطعی ندارید.
یه حالت دیگش اینه که کیفیت خطتون اومده باشه پایین و نیاز باشه که سیمبان،کابل رو براتون تعویض کنه.یکی از دلایلی که کیفیت خط میاد پایین اینه که کابل تلفن کنار کابل برق قرار داره و کابل برق پارازیت میندازه روش...:smile:

مشکل ممکنه از خط تلفنتون باشه.
2 حالت داره.
ممکنه خطتون طوری باشه که روی مثلا 512 زیاد DC بشه.اما اگر سرعتتون رو پایین تر بیارن،احتمالا دیگه قطعی ندارید.
یه حالت دیگش اینه که کیفیت خطتون اومده باشه پایین و نیاز باشه که سیمبان،کابل رو براتون تعویض کنه.یکی از دلایلی که کیفیت خط میاد پایین اینه که کابل تلفن کنار کابل برق قرار داره و کابل برق پارازیت میندازه روش...:smile:
اتفاقا خونه ما کنار پست برق هست نمیشه کاری کرد :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or