پورت USB به چه دردی میخوره !؟
به همون دردی می خوره که پورت Lan می خوره.
برای استفاده از اینترنت بعضی ها با USB متصل می کنن مودمشون رو به PC.
پورت USB به چه دردی میخوره !؟
با سلام
چند وقته سرعت اینترنتم بسیار پایین اومده و هر وقت می خوام از رپید شیر چیزی بگیرم میگه
Your IP address ---------------- is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
ولی من هیچی دان نمیکنم
حالا مشکل من چیه؟چجوری حل میشه؟
من از نداگستر درخواست adsl 128kb دادم با سرعت جند دانلود میکنه؟
من با مودمم میتونم ADSL+2 بگیرم !؟
همین صفحه قبل بحثش بود بهتر بود یک سرچ میزدی بعدا پست میدادی+
پست اول همین صفحه
منم 1 ماهی هست سفارش دادم و نزدیک به 2-3 هفتم سر قبض جدید و مخابرات
الاف شدم تا اخر یک شنبه قبض رو بهشون دادم
من به صبا سفارش دادم-گفت تو منطقتون پرت خالی هستش
و زود وصل میشه کسی نمیدونه این زود یعنی کی؟؟؟؟
کسی میدونه مشکل من چیه؟ ADSL من 512 هستش ISP هم فن اوا هست .. بعضی اوقات DC میشم به خودشون هم که میگم میگن نویز داری ! میگم من که نویز گیر دارم میگه باید کارشناس بفرستیم !!در ضمن مودم من هم DSL -200 هست !!!!!!!!!
اتفاقا خونه ما کنار پست برق هست نمیشه کاری کرد :confused:مشکل ممکنه از خط تلفنتون باشه.
2 حالت داره.
ممکنه خطتون طوری باشه که روی مثلا 512 زیاد DC بشه.اما اگر سرعتتون رو پایین تر بیارن،احتمالا دیگه قطعی ندارید.
یه حالت دیگش اینه که کیفیت خطتون اومده باشه پایین و نیاز باشه که سیمبان،کابل رو براتون تعویض کنه.یکی از دلایلی که کیفیت خط میاد پایین اینه که کابل تلفن کنار کابل برق قرار داره و کابل برق پارازیت میندازه روش...:smile:
نه من گفتم کابل تلفنتون کنار کابل برق رد شده باشه...به موازات هم دیگه مثلا...اتفاقا خونه ما کنار پست برق هست نمیشه کاری کرد :confused:

نه من گفتم کابل تلفنتون کنار کابل برق رد شده باشه...به موازات هم دیگه مثلا...
در موردی که اونجا روی خطتون تاثیر بذاره نمی دونم...![]()
پدرام جان،
مودم ايشون D-Link هست... متأسفانه تا اونجای که اطلاع دارم اين مدل مودم زياد خوب نيست... حتی توی داتک گفته شده اين مودم با سرويس داتک هم مشکل داره... احتمالاً جايی که ايشون سرويس ميگيرن با اين مودم مورد داره!
ببينم مودم رو شرکت داد يا جدا خريديد؟