اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من به قیمتش کاری ندارم سرعت کدوم بیشتره !؟
اگه شاتل سرعتش بیشتر باشه اونو میگیرم چون جمعه ها و شب ها از ساعت 1 تا 7 رایگان هست خوبه دیگه البته اگه سرعتش از داتک بیشتر هست !

من بن بودم ( به لطف يکی از مدير ها ) الان ميتونم جوابتون رو بدم...

شاتل رو تا اونجا که اطلاع دارم ساپورت خوبی نداره ( يادمه زمانی که امتحان های ميکروسافت رو ميدادم اون شرکتی که وصل ميشد به صورت ريموت از شاتل استفاده ميکرد ) هميشه قطع ميشد... جالب اينجا بود که ساپورت اون لحظه اصلاً جواب تلفن رو نميداد
بعد ونليميتد نيست...

من 3 سال مشترک داتک هستم... خيلی راضی هستم...

يک مسئله ديگه بايد بگم ... شما قيمت ها رو ديدی ؟ داتک ارزون تر هست ... سرعت بيشتر ...

در هر حال... اميدوارم پورت خالی وجود داشته باشه! و الی ..... آزادی عمل برای انتخاب نداريد!

. . .

سلام...
میخواستم یکی که وارده ....یه راهنمایی درست حسابی بکنه...>>>

من از ISP سپنتا 3 سال پیش 128 گرفتم...نامحدود...سرعت دانلودم 14-15 هست

:confused:حالا میخوام باسه 256 شارژ کنم....به نظر شما از همین شرکت 256 بگیرم ...یا جای دیگه :confused:

من تو سپنتا کاربر پلاتین هستم.. 256 به من میدن ...زنگ زدم پرسیدم..

.راستی من اینتر نت فقط باسه بازی انلین میخوام.....

حالا چه کنم/؟:confused:

آخرین ویرایش:
تا اونجا که من میدونم داتک توی هیچ منطقه ای از تهران پورت خالی نداره!!!

دقيقاً من هم همينو ميگم... آخه همچين سؤال ميکنن آدم فکر ميکنه تو لندن هست .... همه پورت ها خاليه !!!! :biggrin1:

بايد ديد کجا باز هست که بگيره.... شايد اصلاً جفتش پر باشه!:biggrin1:

سلام...
میخواستم یکی که وارده ....یه راهنمایی درست حسابی بکنه...>>>

من از ISP سپنتا 3 سال پیش 128 گرفتم...نامحدود...سرعت دانلودم 14-15 هست

:confused:حالا میخوام باسه 256 شارژ کنم....به نظر شما از همین شرکت 256 بگیرم ...یا جای دیگه :confused:

من تو سپنتا کاربر پلاتین هستم.. 256 به من میدن ...زنگ زدم پرسیدم..

.راستی من اینتر نت فقط باسه بازی انلین میخوام.....

حالا چه کنم/؟:confused:

پيش شمارت چنده ؟

ببين اون شرکتی که جديد ميخوای بگيری پورت خالی داره يا نه... و الی همين پورتت رو هم از دست ميدی!;)

salam
man bache sari hatam mikhastam adsl begiram masalan midonam pars online va shatel to sari service mide sherkathaie dige ro tahghigh nakardam
kodom sherkat khobe ? va man mikham bahash bazi online konam che sorati128 khobe baraie masarefe khanegi balatar az 128 nemidan bazi ha too hamin sit balatar az 128 daran chetori gereftan?az kodom sherkat begiram
rasti chand gig begiram
mer30

آخرین ویرایش:
قطعي يا نوسانش زياد نيست؟

راستش چون من کارم بيشترش آنلاين هست... هميشه کامپيوتر روشنه...
منطقه ما که تا بحال مشکلی نداشتيم از لحاظ قطع شدن...
مثلاً آخرين بار که کامپيوتر رو Restart کردم 8 روز وصل بود... البته اين عکس رو روز 5 گرفتم!!! پس قطعی بگيم ... اصلاً نداره ( من ندارم )
نوسان به چشم نمياد... ساعت های کاری کمتر هست سرعت ولی همه جا همينه ... ساعت کاری ... پايين تره ولی در کل ... عاليه !

i777s4.jpg

salam
man bache sari hatam mikhastam adsl begiram masalan midonam pars online va shatel to sari service mide sherkathaie dige ro tahghigh nakardam
kodom sherkat khobe ? va man mikham bahash bazi online konam che sorati128 khobe baraie masarefe khanegi balatar az 128 nemidan bazi ha too hamin sit balatar az 128 daran chetori gereftan?az kodom sherkat begiram
rasti chand gig begiram
mer30

شهرستان قاعدتاً کيفيت فرق ميکنه کلاً با تهران... ولی اگه تهران بودی ميپرسيدی کدوم رو انتخاب کنی ميگتن شاتل رو بگير!!!!

راجع به سرعت 128+ بيشتر گرفتن... خوب من شرکت ثبت شده داشتم... از روی اون اقدام کردم... شما هم اگه آشنايی چيزی داری بگو که يه نامه با سربرگ شرکت بنويسن بدن به شرکتی که اينترنت ميگيری... البته اين برای تهران هست... اونجا رو نميدونم!

اينجا نامه ميدن مثلاً آقای فلانی با توجه به کارشون که برای ما مثلاً انجام ميدن به اين مقدار سرعت احتياج داره ... از اين چيزا....

من از طريق شرکتم... 512/512 نامحدود گرفتم!

راجع به چند گيگ گرفتن... شما plan ها رو اينجا بگو ... بچه ها بگن کدوم به صرفه تر هست!

با سلام
به نظرمن امپراطور و داتک خیلی خوب هست
من امپراطور 512 می گیرم سرعتم خیلی خوبه بعضی وقتا به 55 kb/s هم میرسه کمه کم هم 32 یا 30 اینا هستش ولی بیشتر موقع ها 52 53 هستش
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or