والا این طوری که شما داری میگی و همه چی رو هم به نظر خودت دردست طی کردی پس هنوز برات فعال نکردن و شاید هم با توجه به وقایع اخیر به درخواست های جدیدشون کمی کم توجهی کرده باشند!!!احتمال داره هنوز خط رانژه نشده باشه؟ اگر آره بگين برم خفتشون كنم.قرار بود 3 روز پيش راه بيفته.اگر يه نفر لطف كنه هر چه سريع تر برام يه راهنماي سريع براي نصب و استفاده بذاره ممنون ميشم.
چه صبری داری شمامن بازم مشكل دارم. همه كاراش رو ميكنم.حتي DNS رو هم كه علي آقا داد وارد كردم.اما بازم اين صفحه رو نشون ميده:
http://i9.tinypic.com/35i7qkm.jpg
احتمال داره هنوز خط رانژه نشده باشه؟ اگر آره بگين برم خفتشون كنم.قرار بود 3 روز پيش راه بيفته.اگر يه نفر لطف كنه هر چه سريع تر برام يه راهنماي سريع براي نصب و استفاده بذاره ممنون ميشم.
دادا بهزاد ممنون كه جوابمو ميدي. من مودم رو از خود شركت خريدم. شركت داتك. 50 تومن گرفتم.
الان بايد چكار كنم؟ مودم رو ببرم ست كنن يا بايد زنگ بزنم Dns رو ازشون بگيرم؟
متاسفم دوست عزیز بر روی خطوط pcm امکانش نیستاقا شرمنده. مشكل ما اين حرفا نبوده. مثل اينكه خط خونه ما pcm هستش.يعني اينكه يه خط رو براي چند تا خونه دادن.الان كه بعد از ظهره و مخابرات تعطيله . بايد فردا برم تقاضا برم رديفش كنن.
پيشنهاد ميكنم هر كس ميخاد adsl بگيره اول چك كنه خطشون pcm نباشه كه عين من يه هفته اسگل نشه.
احتمال داره اين مشكل pcm حل نشه؟ چند روز طول ميكشه درستش كنن؟
والا مشکلات شما همگی برای شخص من تازگی دارهبايد فردا برم تقاضا برم رديفش كنن.