سلام
من مودمم رو خودم کانفیگ کردم و وقتی درباره هزینه تصب از isp سوال کردم که چون من خودم مودم رو نصب کردم دیگه نباید هزینه نصب بدم بهم گفتند که این هزینه مربوط به نصب و کانفیگ مودم نمیشه و مربوط به رانژه کردن از طرف مخابراته.(یعنی این هزینه نصیب نیست بلکه هزینه رانژه کردنه) حالا راست و دروغش پای خودشون.
یا علی مدد
خوب شما اشتباه میکنید اگر زیر بار میرید
داتک که 2 سال پیش من گرفتم همچین چیزی نبود یعنی اجباری نبود ماه گذشته هم برای یکی از دوستانم گرفتم این هزینه رو نداد و خودم براش config کردم
سه تا پست بالاتر رو نگاه ميكردي جوابتو ميگرفتي.سلام دوستان
منظورتون از رانژه کردن خط که چندروزی طول میکشه احتمالا همون خط ویژه که پشت خطی هم داره نیست؟آخه خطی که میخوام بهش adsl وصل کنم پشت خطی داره خواستم بدونم منظورتون اینه؟
منکه الان اسیا تک 128 کیلو دارم خیلیم ازش راضیم , روزی 1 تا 1/5 گیگ دانلود میکنم
اینم بگم که میخواستن از من 5 تومن به زور بابته نصبو اینا بگیرن که منم حسابی ری.. به هیکلشون
گفتم نمیخوام اقااااااااااااااااا بلدم نصب کنم این مودمو ووووو شوما فقط ایپیو بگید
بازم میگفتن باید بدید
من در کمال ارامش گفتم : تونستید بگیرید , اگه هم نمیخواید وصل نکنید خو وصل نکنید میرم یه ای اس پی دیگه
واسه همینم بیخی شدن
پ.ن : بهشون رو ندید پررو میشن :cheesygri
کسی شرکتی رو مشناسه که به پیش شماره های 5 تو تهران adsl بده؟
لطفا شماره تلفن یا آدرس سایتش رو بگید و اگر قیمت هاش رو هم میدونید بگید!....ممنون
سلام
یه سوال داشتم دیگه نخواستم براش تاپیک بزنم
الان توی سیراز وایرلس جایی میدن ؟
منطقه ساپورتش کجاست ؟
چند میدن ؟
کسی نمیدونست ؟
من هم از آسیا تک مجبور شدم بگیرم چون در ماه 20 تومن بیشتر نمیتونم بدم شنبه گرفتم خدا کنه بیشتر از یه هفته برای رانژه کردن خط طول نکشه
کسی در این رابطه اطلاعی نداره؟!......