UnlovelyWriter
کاربر سایت
دوستان لطفا راهنمايي كنيد چطوري SNR بگيرم؟ به كدوما بايد دقت كنم؟ بين چند تا چند بايد باشه واسه آنلاين گيمينگ؟
مودم D-Link N150 Wireless
دوستان لطفا راهنمايي كنيد چطوري SNR بگيرم؟ به كدوما بايد دقت كنم؟ بين چند تا چند بايد باشه واسه آنلاين گيمينگ؟
کسی نبود!؟
آشنایی با فناوری وایمکس
وایمکس (WiMAX) مخففی است برای قابلیت تبادل و استفاده اطلاعات در سطح جهانی برای دستیابی از طریق مایکروویو یا همان Worldwide Interoperability for Microwave Access. وایمکس به لحاظ سهولت دسترسی، پهنای باند وسیع و پوشش بیسیم پدیدهای یگانه در عرصه ارتباطات است. شبکههای وایمکس به راحتی میتوانند در محدوده وسیعی، امکان استفاده از اینترنت پرسرعت را برای سازمانها، شرکتهای تجاری و منازل مسکونی فراهم آورند. این فناوری در حالت ایدهآل ۵۰ کیلومتر برد دارد و سرعت دسترسی ۷۰ مگابیت بر ثانیه را تامین میکند. یکی از ویژگیهای مهم وایمکس این است که علاوه بر انتقال داده، از انتقال صوت و تصویر نیز بدون محدودیت حجمی و زمانی پشتیبانی میکند. برای راهاندازی شبکه وایمکس نیاز به تجهیزات شبکه رادیویی و هسته شبکه بیسیم و مودم وایمکس (CPE) می باشد. میتوانید بسته به نیاز خود از بین مودمهای جیبی همراه، مودم های داخلی (Indoor) و مودم های بیرونی (Outdoor) یکی را انتخاب کنید.
چرا اتفاقا اینجا برای وای فای داخل حمل و نقل عمومی (قطار های بین شهری و اتوبوس های تفریحی داخل شهری) ازش استفاده می کنن. اپراتورش هم T-Mobile هست.یکی از مزخرفتین فناوری ها که فک نکنم هیچ جا ازش استفاده کنن :/
با سلام دوستان به ۲ مشکل عجیب بر خوردم از شکرت پارس اونلاین اینترنت گرفتم بد از ۲۰ روز الافی آخرش امروز وصل کردن یه مشکله خیلی عجیب داره !!!! تو شرایط عادی کار میکنه مشکلی نداره ولی به محض باز کردن استیم کلا اینترنت تایم اوت میده بد دیسکانکت میشه تا استیم و نبدنم بالا نمیاد حالا سوال اینجاست این مشکلو چطور به بخس فنی بفهمونم
یه مشکل عجیب هم واسه خط صبا ننت دارم دنو استریم ام ۳۰۰۰ِ نویز خط ۲۸۰۰- ۳۰۰۰ عجیب ترین..... ۲۰ روز گفتم تاحالا کاری نکردن عملاً اینترنت به درد نمیخوره ۲ روز هم هست کلا هیچی نشون نمید
در آخر از دوستان ساکن تبریز اینترنت بی سیم میدونن که واسه بازی عالی باشه پینق پایین باشه تایم اوت نده
دوستان ساکن ولی عصر تبریز از چه شرکتی واسه بازی اینترنت میگیرین؟[video]http://uupload.ir/files/bvz1_pars_online.png[/video]
سلامبا سلام دوستان
من پینگی که از 4.2.2.4 میگیرم حدودا ۱۳۰ هست و هر از گاهی تایم اوت دارم و خونمونم تقریبا به مرکز مخابراتی نزدیکه به نظر شما اگه سیم کشی از مودم تا ورودی رو عوض کنم و به جای سیم تلفن معمولی از سیم cat5 استفاده کنم میتونم پینگ زیر ۱۰۰ بگیرم یا نه ؟
درضمن مرکز مخابراتمون هم از فیبر نوری استفاده کرده کلا یعنی به غیر از مخابرات از جای دیگه نمیتونم سرویس بگیرم
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
یعنی به نظر شما اگه من کابل ساختمون رو عوض کنم و کابل مرغوب cat 5 استفاده کنم تغییری در پینگ و تایم اوت ایجاد نمیشه ?سلام
پینگی که داری می گیری خیلی خوب هستش.یعتی واسه مخابرات این پینگ خیلی خوب هستش و اینکه کلا مخابرات تایم اوتش زیاد هستش و کاری نمی تونی انجام بدی
منم مشکل شما را داشتم که منطقه رو مخابرات فیبر کرده و خودش اینترنت میده