اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان اکثرا تو شیراز صبا نت دارن ولی اگه نامحدود میخوای فکر کنم فقط پارس آنلاین فعلا تو شیراز نامحدود میده که نمایندگیشون آراآکس هست.من خودم هم از پارسی نت استفاده میکنم که نمایندگیشون تو ملاصدرا هست

سلام
دوستان من میخواستم ببینم که 128 و 256 داتک هر کدومشون سرعت دانلودشون چنده؟
راستی شرکت دیگه ای نیست که دان نامحدود ولی مفتی:cheesygri بده.
مرسی
و دیگه 256 برای خونه هم میدن؟
مرسی
بای

سلام
دوستان من میخواستم ببینم که 128 و 256 داتک هر کدومشون سرعت دانلودشون چنده؟
راستی شرکت دیگه ای نیست که دان نامحدود ولی مفتی:cheesygri بده.
مرسی
و دیگه 256 برای خونه هم میدن؟
مرسی
بای

سلام
میلاد جون من 128 شبدیز (نماینده داتک تو کرج ) رو دارم و سرعت دانلودم در حالت معمولی میانگین 14 هست. در ضمن نامحدود هم هست.
همچنین خودشون میگن که 256 هم میدن.
یا علی مدد

الان اکثرا تو شیراز صبا نت دارن ولی اگه نامحدود میخوای فکر کنم فقط پارس آنلاین فعلا تو شیراز نامحدود میده که نمایندگیشون آراآکس هست.من خودم هم از پارسی نت استفاده میکنم که نمایندگیشون تو ملاصدرا هست

سلام
نگفتی کدوم بهتره

سلام
نگفتی کدوم بهتره
من که پارسی نت دارم و خیلی راضی هستم سرعتش خوبه قطعی نداره
صبا هم که هر کی گرفته راضی بوده ولی گویا ارزون تر هست برای همین طرفدار زیاد داره
پارس آنلاین رو نمیدونم ولی شنیدم یک مدتی بد بوده ولی الان دوباره خوب شده ولی سرویس نامحدود داره

این سایت پارسی نت www.parsinet.net برو قیمتهاشون رو ببین اگه هم ارزونتر میخوای همون صبا خوبه

سلام
خوب جواد جون بقیه که با این سرویس به مسابقات قایقرانی در آبهای آزاد نمیرن اونا هم به اینترنت وصل میشن دیگه و میگن خوب نیست.
یا علی مدد

خوب من فقط می خوام وصل بشم سرعتشو یک کاری می کنم و برای کاری می خوام که فقط وصل بشه برای جی باکس ماهواره که همه شبکه ها را باز کنه

خوب اگه سرور خوبی انتخاب نکنی و قطعی زیاد داشته باشه یا مشکل پهنای باند و ... همش رو کانالها فریز داری و هی قطع میشه برای جی باکس 64 هم کافیه ولی به شرطی که کیفیت خوب باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or